ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отново мизерия в автобус на "Грация"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 24.08.2014Коментари (21)9062
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg разказа на какво се е натъкнал в петък, 22 август, пътувайки в автобус на градския транспорт в Пловдив:

Днес (22.08.2014) около 13 часа се качих от спирката ОУ "Антим I" на автобус номер 66. С ужасяващи звуци и оглушително скърцане на спирачки на спирката пристигна автобус с номер РА 8983 ВН. Състоянието на превозното средство беше под всякаква критика (изненадващо, нали?).

На снимките се вижда, че две от облегалките на седалките, които бяха изключително мръсни, са счупени, като едната облегалка беше на пода, а другата - на рафтовете за багаж.

Освен това на мястото на задното стъкло беше монтирано не какво да е, а парче поликарбонат, напръскано с черен спрей. Като за капак плоскостта, покриваща механизма на вратата, която шумеше ужасно много при отваряне и затваряне, беше паднала и висеше заплашително над главите на пътниците.

© Plovdiv24.bg
Редно ли е за тази 'услуга' пътниците да плащат по лев, като за същите пари могат да пътуват с автобус, снабден с климатик? И как така някои фирми изпълняват задълженията си перфектно и предоставят екстри на пътниците, а други ни возят с морги на колела и постоянно гледат как да измамят, съкращавайки си курсове, подминавайки спирки и така нататък?


Очаквайте реакцията на Община Пловдив и становището й относно остарелите автобуси от масовия градски транспорт.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дали да не извикаме Господари на ефира да попитат нашите общинари,колко хора трябва да загинат за да се вземат мерки спрямо тая фирма,да обещаят че те спре ограбването на пътниците,които съвестно плащат билетите си, а насреща получават хиляди предпоставки за трагедия,некачественно обслужване.Защо никой не обръща внимание че всеки ден има аварирал автобус на тая измислена фирма?????Като стане белята тогава ще му мислим.....Типично по български
+3
 
 
Автобусите на тази фирма са най-мизерните, най-мръсните,често шофьорите не спират на спирките и ги подминават. В автобуса постоянно мирише на изгорелите газове от нафтата. Преди 2 дена в същия автобус който е показан на снимката не се дишаше. Многократно съм подавал сигнали в Общината, но уви. Сигурно трябва да се случи нещо и тогава Пловдивската управа да предприеме мерки за тези автобуси. Предлагам кмета на града, неговите заместници и районните кметове да се повозят по линиите, които обслужва фирма "Грация". Нали е масов градски транспорт? Ние гражданите на Пловдив хора ли сме или животни та толкова години сме подложени да ни превозват дори и по-зле от добитъка в ЕС!
+5
 
 
може да е мърляч но пък е плащач,още си чакам парите за НОЕМВРИ,миналата година
+5
 
 
Тва е най-големия мърляч тоя, колите му вътре са все едно са се били добермани, а от вън Туркменистанските междуселищни линий са по малко очукани !!!
+6
 
 
Как може другите фирми да имат чисти,измити,климатизирани и най-вече ТИХИ рейсове ,а при тези всичко е наобратно??? Всяка сутрин един и същ рейс на линия 66 (цвят жълт) ме буди от гърмене,трещене и взривове ... все едно съм на война !
+2
 
 
Мама му де*ба прекалявате вече.. всеки ден ново и ново, и ново..Не ги ли разбрахте вече, хем се недоволствате, хем висите по спирките да чакате точно тези рейсове?!? Маршрутна линия 2 вече не е към "Автотранс Чолаков" , с нови и хубави маршрутки.. ама по-добре си беше раздрънканите бусчета, отколкото от лакомство (на шофьорите) да препълват бусчетата и не стига че в 16:40 вътре неможе да се разминеш вчера, а и шофьора се развикал да го чуят всички вътре "Майка ти Ше*ба нещастна, защо не ме изпревари сега уе" (явно към шофьор на друга маршрутка или рейс)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+8
 
 
Тези дараци даже и данъци не плащат в града, реват, трошат и мърсят Пловдив, но данъците отиват в други общини.
+7
 
 
Пак каня Кмета Тотев на кафе във Амадеус за да ВИДИ и ЧУЕ за какви рейсове става на въпрос .Кой в този град позволява подобни ГРОБНИЦИ да се движат в центъра на града и изобщо да се обслужват клиенти на градския транспорт
на 24.08.2014 г.
+5
 
 
Всеки ден има снимки от паркирали на тротоари пешеходни пътеки . Счупени и аварирали насред пътя автобуси. Докато не започнат глоби както му е реда по минимум 100-150 на ден лишаване от субсидии превозвачи с нередовни автобуси ще си останем само с коментарите и снимките. Тогава и допълнителен приход ще има за общината но заплатите на чиновниците докато не са обвързани с регистрираните и санкционирани глоби няма да има резултат. Преди два дни автобус идващ от Царацово сутринта в 5,30 беше с изгорял ляв фар и съвсем случайно същият автобус на следващата сутрин отново го срещнах с изгоряла светлина на ляв фар. Дали цял ден през града никой контролен орган не е срещнал автобуса или сутрин само не му свети фара.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: