ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Екшъни и грозни сцени на юношески мач между Локо и ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:47 / 26.08.2014Коментари (18)5922
© Plovdiv24.bg
Мачът Локомотив (Пловдив) - ЦСКА е прекратен в 74-ата минута при 2:2 заради нахлуване на зрители на терена, които са удряли играчи на гостите.

Екшънът се разгаря заради спречкване между нападателя на домакините и автор на двата гола - Георги Чукалов, с вратаря на гостите Даниел Наумов при топка в аут. Играчът на Локо пада на тревата. Твърди се, че е ударен от Наумов.

На игрището влиза част от публиката. Вратарят на ЦСКА Даниел Наумов е повален и ритан от зрител, по думите на треньора на армейците Галин Иванов. Според него са удряни и други от възпитаниците му, например капитанът Марио Йорданов. Намесва се самият Иванов, който изблъсква запалянкото, тръгнал на саморазправа с Наумов. Включват се и родители.

Всичко това принуждава главният съдия да прекрати срещата шест минути преди края. На двубоя са присъствали само двама охранители. А гостите са изведени с полиция от парк "Лаута" след дълго забавяне.

"Даниел Наумов удари Чукалов абсолютно непредизвикано, обяви треньорът на "смърфовете" Иван Петров пред Viasport.bg. - След това отвърна на хора от публиката, която бе зад вратата и му подвикваше. Оттам тръгна всичко. След това вече не мога да кажа кой кого е удрял, аз бях далеч, а в суматохата тръгнах да си пазя децата. Същото направи и Галин Иванов.

Имаме видеозапис, там ще се види всичко. Нямам никакви претенции. Единствено съжалявам, че направихме много добър мач, а сега най-вероятно ще загубим служебно, може да понесем и други санкции. Знам, че Наумов е национал и точно заради това не му прави чест да се поддава на провокации. Каквото и да са му казали. Не оправдавам, разбира се, и постъпката на нашите фенове."

"Ако Даниел Наумов е виновен, нека си понесе наказанието, коментира Галин Иванов. - Наистина не бива да се поддава на провокации. Според мен обаче нападателят на Локомотив падна артистично. Но да влезеш на терена и да риташ дете, това умът ми не го побира?! Нямам думи просто. Тези хора псуваха и обиждаха моите футболисти през цялата среща. Това не е нормално. Да, блъснах човека, който риташе Дани. Да го оставя ли?! Тези момчета са ми като синове. Не съм доволен от играта на моя отбор. Има някакъв необясним спад от началото на сезона."

Локо повежда на два пъти, а ЦСКА изравнява. Голмайсторът на "червените" също е един - Тодор Кръстев.

Още по темата: общо новини по темата: 56
18.05.2015
17.05.2015
15.05.2015
05.05.2015
04.05.2015
04.05.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма такова нещо. Чорбето е ударило една глава на нашия нападател, малките от другите набори в публиката са скочили на бой, но реално НЯМА НИЩО!!! Само бутане и дърпане. Правят се на батки и те, малките гъзета!!!!
-4
 
 
Браво машини, макайте голямата чорба, че идва ред и на малката.
+2
 
 
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!ТАКАВА СЕЛЯНИЯ НИКЪДЕ Я НЯМА!СЕЛЯНИ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Злобни буфери, озлобени, опростачени...на всичките мачове сте така, на турнира Ливърпул през месец май адвокатчето Дианчо скочи на бой с родители на деца от Ботев, заедно с единия бодигард на г-жа рефанката..... кво друго да се очаква от вас, след като шефа ви е такъв!!1
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Мангалът си остава мангал до края на животът си.Който не може да играе тръгва да рита и да се бие.Като не може по друг начин .......... следват селски изпълнения.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Боже, пози ни, след като това става и при мачове на подрастващите
+5
 
 
Мангалска му работа. Сега ще ви накажат поне три мача. И солена глоба разбира се. Кой ще я плаша ам? Нежния и адвоката от бабите си пенсиите им ли ще искат?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: