ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани протестират днес: Искаме КТБ незабавно да отвори врати!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:39 / 29.08.2014Коментари (7)5147
© Plovdiv24.bg
Днес от 18,00 часа недоволни пловдивчани отново ще протестират пред сградата на БНБ в Пловдив на Малката главна. Това заявиха самите те пред репортер на Plovdiv24.bg.

По същото време в София, Варна и Бургас също ще се проведат подобни протести. Ето и позицията на Фейсбук групата "КТБalive":

Всички ние искаме КТБ и ТБ "Виктория" да отворят незабавно! Нека компетентните органи съставят ефективен план за оздравяване, който ще удовлетвори вложителите и едновременно с това банката ще продължи да функционира нормално.

Смятаме, че за момента никой не желае да предприеме действия по съставяне на конкретен план и сме на мнение, че след 5-и октомври ще е твърде късно. Ето защо ние ще протестираме докато молбите ни не бъдат чути и не се предприемат незабавни действия.



Още по темата: общо новини по темата: 201
30.01.2024 »
22.01.2024 »
05.07.2023 »
24.04.2023 »
20.04.2023 »
22.03.2023 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.08.2014 г.
-2
 
 
Само не разбрах няма ли да запорират катуна в Коматево!?!
на 29.08.2014 г.
+2
 
 
Ще се ходи , няма как !
+3
 
 
КТБalive като инициатор и организатор на протестите за незабавното отваряне на КТБ, се обръща с апел за помощ към привържениците на Ботев Пловдив!Ботевисти, подкрепете каузата и нашият собственик Цветан Василев!Стига само на стадиона сме викали "Цецо, Цецо...".Време е да си помогнем и сами, защото искат да ни прецакат.Ботев завинаги!!!
на 29.08.2014 г.
-4
 
 
Когато се лакомихте за големите лихви не пишехте декларации.....
+5
 
 
Как да е отворят банката като Доганчо и Пеевски са длъжници на стойност 300 000 000 лв. Нали за това е този цирк
+3
 
 
Фейсбук групата КТБalive зове за подкрепа на протестите с цел незабавно отваряне и оздравяване на КТБ и ТБ "Виктория": Апел към ръководствoтo, привържениците и служителите на всички фирми собственост на г-н Цветан Василев и подпомаганите от него и КТБ, баскетболен , футболен и волейболен клуб ,Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, популярни личности, учебни заведения и частни лица. Уважаеми дами и господа, Обръщаме се към вас с апел за подкрепа на нашите протести в София, Пловдив, Бургас и Варна.Протестите са с надслов и призив - " Национален протест с цел незабавно отваряне и оздравяване на КТБ и ТБ "Виктория" ". Всички ние, вложителите в банковата група, служителите на фирмите , които са под крилото на КТБ, отборите, федерациите и всички подпомагани активно от г-н Цветан Василев сме направили своя избор да имаме взаимоотношения с този човек и досега ние не сме били предавани и разочаровани от него. Всеки един от нас е получил лично удовлетворение от тази взаимовръзка. Било то морално финансово или друго. Силата и конкурентоспособността на любимите ни отбори, фирми,федерации и учебни заведения ни е донесла не малко радост и спокойствие. Както всички знаем, г-н Цветан Василев има нужда от подкрепа в този труден за него момент. Всички негови опити, да се защити от тази безпрецедентна атака, биват смачквани и обезверявани още в зародиш, от политико - икономическия кръг, започнал атаката над всичко , което той е градил редом с нас години наред. Нека сега в този сюблимен момент ние привържениците и ръководствата на ФК Ботев Пловдив, БК Левски София, волейболен клуб "КВК Габрово" , Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, популярни личности, учебни заведения и частни лица, служителите на десетките фирми, ръководени пряко или косвено от г-н Цветан Василев, покажем благодарност и силна гражданска позиция в защита на неговите опити да се пребори с враговете си. Каним всички желаещи да се присъединят към протестите, организирани от засегнатите от поставянето на КТБ и ТБ "Виктория" под "Специален надзор" . Протестите ще се проведат на 29 август петък в градовете София, Пловдив,Бургас и Варна от 18 часа.За София и Пловдив пред сградите на БНБ.Варна - пред сградата на общината.За Бургас пред офис на КТБ. Силно се надяваме да намерим разбиране у вас и то да ви доведе сред нас в петък и за в бъдеще. Също така ще се радваме да получим отговор с вашата гледна точка за случващото се с КТБ. От група вложители, служители, симпатизанти и граждани на Република България, обединени във фейсбук групата КТБalive - oрганизатор на протестите и ред други инициативи с цел решаване на проблемите на КТБ и ТБ "Виктория".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: