ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
6 двубоя ще разтърсят стадион "Пловдив" в нощта на MMA GRAND ARENA
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:41 / 29.08.2014Коментари (0)4696
©
MMA GRAND ARENA ще взриви стадион "Пловдив" в гр. Пловдив от 20:30 ч. на 7 септември в първата по рода си у нас профи гала-вечер по смесени бойни изкуства на открито. Шоуто, което за първи път в България е с ВХОД СВОБОДЕН, е организирано от Янислав Герчев и Иван Запрянов от ММА-клуб "MMA Arena Plovdiv". Очаква се да събере над 10 000 фенове на бойните спортове под тепетата.

"Гвоздеят на вечерта" е в категория до 70 кг, където честта на страните си ще защитават двама ММА-бойци, които не са опитвали вкуса на поражението на професионалния ринг. Шампионът от борбата Валентин Бенишев е една от най-атрактивните български звезди в смесените бойни изкуства. Дину Букалет от клуб Абсолуто, Букурещ, от своя страна бие с опита си в бразилското джиу-джицу и кикбокса. Той е бронзов медалист от първото Световно първенство по аматьорски ММА в Санкт Петербург, Русия, през октомври 2013 г. в същата категория. Миналата година завоюва и шампионския пояс на ММА организация в Англия.

За да може всички фенове на ММА в Пловдив да не пропуснат нито един момент от галата, тя ще бъде излъчвана на живо на две огромни ВИДЕО СТЕНИ. Основната цел на организаторите от ММА-клуб "MMA Arena Plovdiv" - европейският шампион по джудо Янислав Герчев и националният шампион по самбо и ММА-боец Иван Запрянов е масовото популяризиране на смесените бойни изкуства в Пловдив, така че още повече хора да се запалят по тръпката, адреналина и удоволствието, които носят те, и в крайна сметка да се решат да тренират в ММА-клубовете в града.

Очаква се MMA GRAND ARENA да се превърне в най-посетеното професионално бойно шоу в България.

Всеки желаещ е добре дошъл, входът е свободен! Началото е от 20:30 ч. на 7 септември, стадион "Пловдив", гр. Пловдив!

Ето 6-те интригуващи двубоя, подготвени от организаторите на галата, Иван Запрянов и европейският шампион по джудо Янислав Герчев:

1. Борис Петров VS Пламен Бъчваров
Поредният шампион от аматьорския турнир MMA ARENA се изправя пред сериозно предизвикателство - шампиона по борба и самбо Пламен Бъчваров от КБС, Горна Оряховица.

2. Варадин Попов VS Чавдар Янков
Дългоочакваният реванш в категория до 84 кг между загубилият на ММА ARENA 2 Варадин Попов от Пещера и пловдивският боец ще сблъска два зрелищни и интересни стила, като този път Попов няма да бъде ограничаван от контузията, споходила го преди миналата гала.

3. Александър Илиев VS Мартин Иванов
Най-бързият нокаутьор от ММА ARENA 2 Александър Илиев от Пловдив ще излезе в категория до 80 кг срещу възпитаника на националния треньор по ММА Теодор Карастоянов от "Warrior", Поморие - Мартин Иванов.

4. Велизар Митов VS Костадин Кушлев
При най-тежките елитният ни стронгмен Велизар Митов от София след победите в масрестлинга, е решил да опита и тръпката и от ММА-боевете срещу натрупалия опит от аматьорските формати ММА ARENA Костадин Кушлев от Пещера.

5. Цветан Йорданов VS Христо Йорданов
В категория над 93 кг ще се случи дългоочаквания дебют на професионалния ММА-ринг на пловдивския майстор на бойните спортове Цветан Йорданов - многократен шампион на България по киокушин карате и медалист от европейски и световни първенства. Срещу него се изправя опитният джудист и обигран ММА-боец Христо Йорданов от Пазарджик.

6. Валентин Бенишев VS Дину Букалет (Dinu Bucalet) от Румъния






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: