ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Заблудени турски гастарбайтери причиниха катастрофа в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 30.08.2014Коментари (9)6394
Лек автомобил с турски гастарбайтери причини катастрофа днес сутринта в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал малко след 8,20 часа сутринта непосредствено след кръговото на "Скобелева майка" в посока центъра на града. Няма пострадали, а единствено материални щети.

"Стотици коли с турски граждани, които явно се прибират в Германия след края на отпуските си, объркват пътя и вместо да продължат по магистралата към София, слизат от нея и влизат в Пловдив. 

Още на първото кръстовище обаче разбират, че вече са в населено място и започват да се чудят дали да не обърнат назад. Днес случаят бе същият - жената зад волана на мерцедеса с немска регистрация очевидно разбра, че са объркали пътя и най-неочаквано от средна лента тръгна да прави ляв завой, за да се върне на кръговото и оттам да се качи на магистралата. 

Малко по-назад от нея, успоредно, обаче се движеше кола с пловдивска регистрация, която просто се натресе в автомобила на гастарбайтерите, защото нямаше нито време да реагира, нито нещо подсказваше, че водачката на причинилия катастрофата автомобил ще предприеме каквато и да било маневра. 

Просто изведнъж от средна лента тя реши да се престроява, за да направи обратен завой, без да види, че от лявата й страна има движещ се направо автомобил. Полицаите констатираха нарушението от нейна страна и обработиха случая по надлежния ред, въпреки че шофьорката опита да оспори вината си, но накрая се съгласи, че е нарушила закона", съобщи очевидец на инцидента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Проблема е, че единствените табели за Истанбул са на магистралата сочейки през околоврстното на Пловдив и по цариградския път. Да но точно преди разклона на който хората трябва да завият на ляво и да се качат на въпросния път има една единствена табела, която е поставена на първия изход, който всъщност е към града. Те трябва да завият на следващия изход. А още по-добре ще е ако на магистралата има табели, които да ги насочват на право по магистралата до хасково и от там вече да хващат цариградския път. Така ще олекне движението по околовръстното, а и по пътя!
+11
 
 
"Стотици коли ... объркват пътя и вместо да продължат по магистралата към София, слизат от нея и влизат в Пловдив." Ами това е съвсем очаквано и нормално - да сте видели адекватно поставени, и най-вече на видно място табели? В другите съседни нам държави, още от входа те грабват с огромни и постоянно повтарящи се табели за директните трасета в посока към столицата и изходните пунктове на държавата. Чак ти става досадно след като виждаш по 2-3 огромни табели с обозначения и разяснения като за малоумни преди всяка промяна на главния път. Примерно от Солун до КПП-то с Ипсала (Турция) има определено над 500 табели с надпис както на гръцки така и на латиница, напомнящи че това е пътя за Турция.
+18
 
 
Да шофираш напоследък е голяма тръпка...преди няколко дни се движих към центъра от старата Била на 6-ти Септември и на един от светофарите БМВ-то, което беше пред мен просто спря на зелена светлина на светофара, като наби спирачки рязко със скорост от около 60 км...спазвах си дистанция, но не бях предположил че този човек ще спре до пълен покой на зелена светлина, в крайна сметка и аз спрях зад него, след като светна червено, водача си потегли съвсем спокойно...спазвайте дистанция защото по улиците има и малоумници и далтонисти, най-лошото е че накрая вие може да го отнесете...
+14
 
 
колко ли акъл има тъпата забрадка.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
Аматьорски футбол
Бум на коклюш в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: