ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивски несретник живее 5 години без ток и вода
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 04.09.2014Коментари (12)7010
© ПОТВ
75-годишният Велко Димитров вече 5 години живее без ток и без вода. Пловдивчанинът е пенсионер по болест и се издържа със 180 лева.

Едва ли някой предполага, че в така наречените градски нивички, дадени на хората по Постановление 25 да си гледат марули, домати и овошки, може би са основен дом за някого. Точно такъв е случаят с пловдивчанина Велко Димитров.

Бараката, в която живее, има място точно колкото да влезе един човек. Най-голямо пространство заема леглото, на което да положи умореното си тяло.

Живял преди време в съседен блок, но жена му го изгонила. Откакто е в тази барака, няма ток, няма вода.

Велко Димитров разказва, че има четири деца - двама синове и две дъщери. Единият зет и внукът обаче често му налитали да го бият.

Дните му минават в грижи за овошките, които сам е посадил. С гордост ни показва смокинята.

Преди да се пенсионира, Велко е работил в системата на ЖПо. Карал мотокар. И до днес, въпреки треперещите си ръце, поздравява със здраво ръкостискане. Единствената му мъка е, че няма нормален покрив над главата си.

Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Николай май те изби на съвест , само да си спазиш дадената дума! Василке , защо се криеш тарикатко ? Не искаш да му помогнеш да живее по добре! Защо ? Да не би да го чакаш да се спомине , за да се разпореждаш с имотите му? Не те ли е срам? Баща ти е !
0
 
 
Знаещият, както каза Георги Митев не ти е работа да се бъркаш в нашите неща. Но за твое успокоение ще ти кажа ,че не ми е никак приятно да го гледам в тази ситуация. И като се пребера в България имам някакви планове да му помогна. Аз съм баща на две деца и не бих искал да изпадна в същата ситуация един ден.
0
 
 
абе еи компетентния я не се баркаи кадето не знае6 за какжо иде ре4.ако сака6 даи да се жидим да ти обясня за кжо иде ре4.мога жси4ко да ти покайа и оборя дядо ми с жсякжи документи.а тез които нари4а6 ми6ки не са жидели никога добро от ба6таси.о6те сам тарпелиж не си даваи мнениетоза не6та по които си некомпетентен.с дядо ми се саберете и да се жидим тогас да питам о4и ж о4и кои го е запла6жал.нее ли го срам на 75 години да лъже.децата му си имат семеистжа питаи го познажа ли си внуците.дали сее заинтересувал.не пи6ете глупости дразните.дядо ми живее в на Тона апартамента не на ран4ето.а дето ути6ал ж тележизията е за6тото полицията го разбраха 4е е луд и наи важното нее прав и не му обра6тат внимание.ако иска6 не6то да разбере6 ме намери не пи6и глупости и не исказваи мнение МОЛЯ.да запазим нормален тон 4е продалжи6 ли да плуе6 няма да мажко аз не се крия така 4е покажи мажество и спри
0
 
 
Митев поне си признай , че си се заканвал. Браво за това , че взимаш отношение по въпроса, а не се криеш като мишка като другите. Те какво мълчат.? Няма ли да вземат отношение нали са му деца! Този от Африка защо не се включва? Баща ти казва, че се е разбирал с теб. Какъв син си да го гледаш как се мъчи и да не му помогнеш. Толкова години в Африка и нямаш 100 евро да му пратиш. Виж до къде я докара , че тръгна да търси помощ от медиите. Не те ли е жал ! Ти срам нямаш ли?
0
 
 
еи аз сам жнука които по думите на Велко Димитров го бие.няма никакжа истина цялата статия познабаме целия квартал знаят какав е тои 4е лъже.живее си на Орфеи 6 не в бараката.аз винаги съм го поздравявал и не съм го подминал.От тормоз няма на4ин ако не ми вярва някои не ми пука но пържо проверете после садете специално тоз знае6тия дето е компетентен кои каде е.ако не6то искате да знаете елате и питаите проверете после даваите мнение.А и питаите тои какво е напражил за да го оважават деца и внуци
0
 
 
Това е истина , че внукът му и зет му го тормозят и бият. Причината е , че искат да го изгонят и му вземат къщата в с. Бресник. Велко много пъти е идвал при мен и си е зливал мъката облян в сълзи, че никой не го уважава и почита дори и най - близките му като деца и внуци. Голямата му дъщеря Василка преди години си самопродади земите , които са наследство от баба им и дядо им , и по този начин прецака братя и сестри, майки и бащи. Сега живее в разкош в Германия , а майка и и баща и мизеруват в България.
+3
 
 
Не е вярно. Велко Димитров живее в съседен блок, а по-точно на ул. Орфей, № 6, ет. 2 , ап. 6 с Тонка Герова. Може да дойдете и да видите на какво сме подложени техните съседи - мръсотия и смрад от техния апартамент. Апартаментът им е пълен ненужни вещи - боклуци, които Велко събира из целия квартал, ако погледнете терасата им, ще се убедите в това.
+8
 
 
Никой не знае как ще му се стече живота, така че няма нужда от злобни коментари. Всеки човек прави грешки и сам плаща за тях.
+4
 
 
този нещастник е Велко който има голяма къща в Брестник но не се разбира с никой и дома му е изоставен, жена му живее сама в друга къща ,а децата му са в чужбина и по точно в Ю.Африка така че не е за съжаление, за това което си направиш сам никой не ти е виновен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: