ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Брутални километрични задръствания заради недомислица на община Асеновград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:43 / 07.09.2014Коментари (18)25753
© Plovdiv24.bg
Брутални километрични задръствания предизвика недомислица от страна на община Асеновград, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Причината е, че във връзка със започващ ремонт на ул. "Шести януари" в Асеновград /подмяна на водопровод и рехабилитация/, считано от 04.09 се въвежда временна организация на движението, включваща:

1. Затваря се за движение на МПС ул. "Шести януари" за времето на изпълнение на ремонтните работи - 60 календарни дни;

2. МПС за и от направление Смолян ще използват обходен маршрут: кръгово кръстовище на ул. "Шести януари" - ул." Марица" - ул. "Съединение" - път II - 86.

3. По ул." Съединение", в участъка от "Старата мандра" до кръстовището с път II - 86, се въвежда еднопосочно движение на МПС, като движението ще се регулира със светофарна уредба;

4. На кръстовището на ул."Съединение" и ул."Цар Иван Асен II" /при Железния мост/ се променя направлението на пътя с предимство, като с предимство ще са движещите се по ул."Съединение".

Организацията на движението обаче не е презицирана така, че да поеме огромния неделен трафик. Светофарът който регулира движе

© Plovdiv24.bg
нието на входа на Асеновград, не е регулиран правилно и предизвиква огромни задръствания. След като бъде преминато това препятствие, следва преминаване през центъра на града на огромен поток от автомобили, а на места този поток е без предимство, което предизвиква хаос. Самите асеновградчани също страдат доста от организационната недомислица на местната власт, тъй като много вътрешни улици на града също бяха парализирани в неделния ден.

Като цяло, заради организационния хаос, се образуват кошмарни, няколко километрови, задръствания, а предвижването от Бачково, до изхода на Асеновград отнема около час и половина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 10.09.2014 г.
+1
 
 
Бохава държава с бохав народ = бохави действия Няма нищо случайно ей ... Стига ревахте заслужавате си всичко!
на 08.09.2014 г.
+1
 
 
"следва преминаване през центъра на града на огромен поток от автомобили, а на места този поток е без предимство" Без предимство е единствено на кръговите движения. Ако другите малоумни шафьори си пускаха мигачите, няма да се получават такива опашки по кръговите и движението щеше да е къде къде по-добре.
+2
 
 
И цяла седмица си чесаха топките в този дъжд. Никаква синхронизация между институциите! Сега можеше да се оправят и тунелите между Асеновград и Юговското ханче. А като капак на всичко вчера някаква тиква беше спрял до казиното на ул. Съединение. Пълна порнография. Какво толкова ще правят, че 2 месеца ще е затворен пътя? Ами ако падне някакъв сняг, тогава какво правим?
0
 
 
Преди 4-5 часа минах от там,няма абсолютна никаква причина да има временен светофар,пътя е достатъчно широк, малоумщина пълна
+2
 
 
Днес минахме през там ,пътувахме около30мин а полицаите глобяваха някакъв нещастник....тъпотия,,,,
+5
 
 
Лошото е че идиотските полицаи които стоят само по сянките и по уличките на града с цел да имитират работа не отиват там и да регулират движението те.Да пускат по голяма зелена светлина за това място където има задръстване а не светофара да работи с цикъл от 5 минути и дали има коли или не е без значение.Тоя кмет освен да го снимат заспал по конгресите на БКП незнам дали има други заслуги
+3
 
 
И сега другата седмица освен през Кричим да минавам?
+5
 
 
А бе хора,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ бе милички!!!! Това изобщо не трябва да прави впечатление! От панти века е така : ...щом ще има избори,ще трябва да има и ГОЛЕЕЕЕЕМИ ремонти,да се видят ,да бият на очи. Нали простия гласоподавател ще си каже : ...аааа,БСПто виж какво прави за нас,трябва да гласуваме за тях.....Това е най-еснафския град.....понякога се срамувам че е мой роден град. Докато БСП не се забрани със закон,тези необмислени ремонти ще продължават и за напред...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: