ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Без провокации на мача с Лудогорец, БФС дебне!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 11.09.2014Коментари (46)6850
© Plovdiv24.bg
Фен-сайтът на Ботев предупреди привържениците на тима да внимават с провокациите в предстоящия мач с шампиона на България Лудогорец, тъй като от БФС следят изкъсо тази среща и при издънка отбора отново може да понесе тежка санкция. Припомняме, че "канарчетата" останаха без публика в първите три срещи от новия сезон, след ексцесиите във финала за Купата на България.

Ето какво пише още bultras.com:

Пред "жълто-черен" Пловдив предстои поредният важен сблъсък този сезон. В петък, в града ни идва отборът на Лудогорец, който този път няма да бъде посрещнат с аплодисменти от пълния стадион, както бе в предишните срещи под тепетата. Причината е ясна за всички - стадионът ни остана без публика в първите 3 срещи този сезон, след финала за Купата на страната и бяхме порязани грубо на финала за Супер Купата на страната през август. Нещо, което ще се помни дълго.

Това обаче ще даде повод на БФС и други фактори да следят изкъсо този двубой и при издънка да ни накажат отново. Затова призоваваме всички да не даваме повод за нови наказания. Подкрепяйте Ботев Пловдив и момчетата на терена, дайте им увереност да победят участника в Шампионска лига този сезон и да оглавим класирането на "А" група.

Бултрас и КПБП очакват провокации в тази среща, затова ако някои се опитва да попречи на двубоя и да навреди на клуба ни по някакъв начин ви апелираме да не толерирате тези постъпки, спрете го.

Гарантираме ви, че отговорните фактори ще се постараят провокаторът повече да не стъпи на този стадион.

САМО БОТЕВ

Още по темата: общо новини по темата: 23
18.09.2014
16.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
13.09.2014
12.09.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 12.09.2014 г.
0
 
 
Пак започнахте да къртите мивки. Ех, пуста мотика и да копате тютюна... И ДА СЕ РЕДИТЕ ЗА ПЛОВДИВСКИ ВИЗИ.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-2
 
 
Някои от нашите фенове обаче се филмират страшно много. Защо буферите да правят провокации точно преди дербито? Та нали и те ще искат да дойдат на мача. Мен повече ме притеснява съдийството с оглед на факта, че в предишния Лудогорец се издъни срещу Берое и втора поредна издънка едва ли ще си позволят. А в отбора им има и достатъчно маймуни, които да провокират публиката. Дано все пак всичко е наред.
+8
 
 
За да бъдем наказани 3 мача без публика заради финала в Бургас срещу Лудогорец, ВИНАТА Е НА ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.Още ме е срам от техните действия тогава в Бургас.Бях на стадиона и смятам, че 30-40 пияни и дрогирани лумпени, развалиха празника на 12 000 истински ботевиста.А от Лудогорец нямат никаква вина за тогавашното ни наказание.
+9
 
 
БЕЗ КОМЕНТАР : "Само ден след атаката на Велислав Вуцов срещу БФС заради преместения двубой с Лудогорец и изразени притеснения относно съдийството в мача, футболната централа прати човек на президента си Борислав Михайлов да свири срещата между шампиона и "канарчетата".Мачът от 8 кръг на "А" група, който ще се играе утре от 17:00 часа, е поверен на Георги Йорданов. Освен със съдийската си кариера той е известен и като счетоводител на хлебозавода в Габрово, който е собственост на Боби Михайлов."
+9
 
 
На трибуната присъстват всякакви.Колко му е да се метне бутилка с вода по страничният.Я доказвай после че е член на Дефанзивен или е наполетосайдисан.Наказанието е за клуба и неговете фенове.Правилен призив
+11
 
 
Пловдив ПЕЕ САМО БОТЕВ!!!ДА ГО Д*ХАТ ЗАВИСТЛИВИТЕ МАЛЦИНСТВА ОТ ЛАЙНУТА!
+11
 
 
ФОР-МОР...ИЗЧЕЗНИ ЗЛОБНА СЕЛСКА УТРЕПКО!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: