ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделчо Матушев: Локо Сф имаха късмет и вкараха два гола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 15.09.2014Коментари (20)4365
© Plovdiv24.bg
"Локо Сф успя да си вкара положенията, а ние не успяхме да си отбележим и малкото което имахме. Всичко беше битка, домакините имаха късмет и вкараха два гола. Трябва ни време, градим отбор. Показахме характер, но Локо СФ имаха по-голям шанс, видяхте какви голове ни вкараха", заяви наставникът на Локо Пд Неделчо Матушев. Неговият тим загуби с 0:2 "железничарското" дерби в столицата.

Той призова за повече снизходителност към неговия тим заради тежкото финансово положение в клуба. "Искам да знам дали има друг отбор като нас, който да се е събрал и да е започнал подготовка само седмица преди началото на първенството. И така обаче имаме 6 точки в актива си, това трябва да се оценява. Факт е, че повечето точки ги взехме с късмет, тъй като ни подценяваха. Но още тогава казах, че колкото мачовете повече идват един след друг, толкова по-трудно ще става за нас", добави Матушев.

Още по темата: общо новини по темата: 15
16.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Неделчо или ги подреди или ги остави .Така не може имаха късмет а къде бе на Локо пд късмета като нямахме еидн нормален удар.
+8
 
 
Неделчо,хич не ти е ясна треньорската професия. Защо не пускаш Малама? Най-добрият ти футболист го държиш резерва? Един такъв разбирач си замина,ти май вървиш по неговите стъпки.Какво се случва тука?Пети мач загуби,къде е това ръководство?Защо не поискат сметка на този "профисионалист"?
+1
 
 
Делчо, хващай влака за Бургас и да те няма
на 16.09.2014 г.
+1
 
 
Матушев с подобни изказвания до никаде няма да я докараш. Вървиш по стъпките на един друг некадърник.
0
 
 
Футболът е за умни хора !Като се наводни терена не трябва да показваш техники и дрибъли ,а нашите като се изкъпаха по един път и видяха ,че не става продължиха с техники и къси пасове и да я връщат назад към защитата .Те пък като я вземат започват да лъжат и пак им я вземат .Затова има треньор да им каже как да играе всеки играч.Васев ,който не е по умен от Неделчо им го казал в прав текст ряпате я напред и те ще сгрешат както стана ,а нашия до кога ще го чакаме ?Сега вече физическа подготовка има ,играчи има не по лоши та дори и от Левски ,да не говорим за Марек и Хасково .Пък и Ботев с млади уж национали ,но ги надъхва Овчата глава и играят !Вече трябва да се вижда промяна в играта ,че на лошо вървим!
на 15.09.2014 г.
+6
 
 
Добре ,че беше Станков да ви вземе точки-Неделчо само ги желае,но не може да ги вземе.Много е добър-евала голям тренер е.
+5
 
 
Цитат на Метушев-"Искам да знам дали има друг отбор като нас, който да се е събрал и да е започнал подготовка само седмица преди началото на първенството".Има,за твое сведение Ботев се разпадаше точно в началото на първенството,а вие умирахте от радост.Хак ви е.
+5
 
 
Коко т'ва Коко онова.....ей сега му изядохме главата. В тая държава всеки гледа в канчето на другия / най-противното качество на българина / Тото - мото .....много важно . Сега какво ....."Б" група. Това ли искахме ? Еми получихме си го .
+10
 
 
Махни вратаря,защото грешките му станаха твърде много!Той е свършил с футбола,дай шанс на другите две момчета.Футболистите ни не са чак толкова слаби,просто няма никаква идея в играта.Пределно ясно е ,че сме в долната половина,но поне повече хъс и злоба да виждахме в отбора.
+8
 
 
Неделчо /От Бургас/ надявахме се поне от "водна топка " да разбираш!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: