ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Ръководството на Локо гласува вот на доверие на Матушев и играчите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:25 / 17.09.2014Коментари (16)2719
© Plovdiv24.bg
Управителният съвет на Локомотив (Пловдив) застава твърдо зад треньорите и футболистите на тима и им гласува пълно доверие. Това решиха шефовете на "черно-белия" клуб на проведената сбирка тази вечер.

Началниците са на мнение, че причините за сегашното състояние на отбора са обективни с оглед на по-късно започналите подготовка и селекция и тежката програма.

За да сплотят колектива шефовете на Локо ще организират вечеря с треньорите и футболистите. Работи се по вариант за картотекирането на Спас Делев в БФС.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Локомотив е кауза! Локомотив е символ и вяра! Локомотив е Пловдив! Локомотив е нещо свято! Когато оставим едни прости кебапчии да се разпореждат с отбора - резултатите ги виждаме!
+3
 
 
А смешното ръководство кога ще организира вечеря с феновете?Жалки смешници!Нежния, Адвоката и Зъболекаря веднага да си тръгнат доброволно,докато още могат да го направят.Тези лапачи и нещастни типове ще бъдат прогонени съвсем скоро от нашия град.Нямат си и представа какво ги очаква.Коко бил тотаджия- а нима случайно оставиха продажника Господинов да пази вратата на Локомотив?Схемата на тотото се е запазила и работи при всеки мач.Хора-отворете си очите!Сегашното ръководство е много силно политическо обвързано със силните във властта.Просто чакат резултатите от изборите и тогава пак "ще се намери" спонсор насила-от типа на варненския аптекар Марешки.Само, че историята ще се повтори ката фарс.Нашият любим отбор ще изпадне, но тях това не ги вълнува.Потниците ги използват за политически поръчки-Узунов знае как се прави.Локомотив в момента не е спортен клуб-а е средство за дребни игрички на известен политик,на когото се надяват да им намери скоро спонсор. Срам!Това не футбол, мръсна политическа игра, в която истинските фенове не желаят да са въвлечени.Зума отлично знае цялата истина за днешното състояние на отбора, но и той е в схемата.А утре потниците могат да ги пратят "да протестират" пред джамия или пред Парламента или някъде другаде.Това ръководство да си отива и да се занимава с политика.И да дойдат хора, които обичат спорта и любимия ни клуб.
+6
 
 
На днешната дата се навършват 30 години от прощалния мач на легендарния футболист на Локомотив Пловдив и националния отбор на България - Христо Бонев. В продължение на близо две седмици Организация "Трибуна Спортклуб" всекидневно припомняше по някой измежду незабравимите спомени от това грандиозно събитие без аналог в българската футболна история. Днес Ви предоставяме възможност отново да се докоснете до него. В близо 19 минутния репортаж ще може да видите и да си спомните за множеството световни и родни звезди, които уважиха нашата легенда, както и да чуете думите на някои от тях. Ще усетите атмосферата на стадион "9-ти септември" и ще чуете отново звука от свирката на преминаващия в близост до него влак. Звук, който вдигаше стадиона на крака всеки път, когато прозвучеше през 70-те и 80-те години на миналия век. Пожелаваме Ви приятно гледане!
-5
 
 
Адвокат Колев е заклет ботевист! Познавам го от дете. Той няма да се спре пред нищо, за да унищожи Локомотив Пловдив и да го изхвърли от А-група! Крайно време е да изгоним тази пасмина от Лаута!
Простаците са непобедими!
на 17.09.2014 г.
0
 
 
За да сплотят колектива шефовете на Локо ще организират вечеря с треньорите и футболистите.-Да не забравите на Бати Зуме кифтетата и кючеците иначе мохабет няма да има ,те само това гледат и искат.
-4
 
 
Самоназначилото се с помощта на насилие и узурпаторство "ръководство" на Локомотив Пловдив защо не поиска вот на доверие към себе си от феновете!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: