ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взе точка от Марек в Дупница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 20.09.2014Коментари (83)14181
© Plovdiv24.bg
Ботев взе точка при гостуването си на Марек в Дупница. Двата отбора завършиха 1:1, в среща от "А" група.

Домакините започнаха малко по-добре двубоя и имаха няколко възможности да отбележат. Адам Стаховяк изби хубав удар на Еньо Кръстовчев от фаул.

Малко по-късно отново Кръстовчев получи добро подаване и стреля от чиста позиция, но не улучи вратата.

В 30-та минута съдията Вихрен Манев свирна дузпа за домакините, след докосване на топката до ръката на Алекс Колев от Ботев. Кръстовчев превърна наказателния удар в гол.

Това попадение събуди "канарите" и те започнаха по-смело да гледат към вратата на своите домакини.

"Жълто-черните" успяха да организират няколко атаки, но до чисти попадения така и не стигаха.

Домакините от своя страна също използваха добре празните пространства и Адам Стаховяк не скучаеше, като често му се налага да спасява удари на противниковите нападатели.

Все пак Иван Цветков успя отново да спаси точката за своя отбор. В 60-та минута той и Мариян Огнянов разиграха добре, халфът изведе Цветков на добра позиция и за опитният нападател не бе проблем да реализира за 1:1.

Десетина минути преди края домакините имаха много добра възможност след центриране от дясно, но Ангел Русев се размина с топката на метър от гол линията.

В самия край на мача Иван Цветков стреля опасно и можеше да отмъкне трите точки за Пловдив, но вратаря на домакините успя да спаси удара му.

Още по темата: общо новини по темата: 12
20.09.2014
20.09.2014
20.09.2014
20.09.2014
19.09.2014
19.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Ахиле никъде не пиша ,че юношите са ни виновни и или че нямам търпение. Говоря за манталитет , ами и със скъпата селекция бяхме същите от най слабите падахме ,а с другите биехме с клизма. Трябва да излизаме на терена като завоеватели , като победители да мачкаме със самочувствие , а не да чакаме противника сам да се бие , такива отбори вече няма . Вчера Марек го показаха. МАНТАЛИТЕТА трябва да се промени МАНТАЛИТЕТА. Иначе съм съгласен с теб и с колегите които по долу са писали.
+6
 
 
Трябваше да победим.Миналата година именно от такива отбори губехме точки които се оказаха фатални.
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+3
 
 
Оставете ги буферите , трябва да се обърне внимание на манталитета на отбора . С малка разлика бихме Хасково , видя се Левски какво ги направи ,а уж са много слаби. Нещо ни куца ,нямаме психиката на победители може би , побеждаваме , но трудно правим го все по трудния начин ,по мъчния така не става .Каквито таланти да имаме няма да се получи...
+15
 
 
Жалко наистина, че пропуснаха да победим по-слаб съперник, но некаси спомним откъде тръгнахме, през какво минахме и още има да минаваме и да не претоварваме момчетата със свръх очаквания и претенции.
+12
 
 
Непростимо е да проспиш цяло първо полувреме и откровенно селския Марек да ти поведе! Не е проблема в грешките, а в поведението на отбора- чакаме другите сами да се победят- няма как да стане, особено на чужд терен. За съжаление слабостта на бековете ни лъсна за пореден път и позволихме на слаб отбор да ни създаде доста положения! Иначе блестящ Адам извади ни в този мач, вездесъщ Мариан, раздаде се докрай, Терзиев се хлъзгаше безспирно, Галешич се стара, но не изпъкна с нещо специално, за Професора - просто класа, Филипов беше неорентиран и изплашен, Лъчо се стара, но отпадна към края на мача, Колев и Чука се бориха много, но неефективно, Инез не показа нещо изключително, а Момчил се включи на скорост, но му липсваше точност и концентрация в решителните моменти! В крайна сметка натежа пропуснатото първо полувреме и така домакините си лежаха на воля, явно доволни и на хикса!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
абе 4ерно бели олигофрени коментирайте си изпадащото си отборче кво киснете тука ? оня кретен Неделчо вече е на минус 6 другата седмица става на минус 9 и то с разлика и ва засилваме яко към БББББ и няма влизанеееее черно бели глистиииии
+10
 
 
Истината е, че мачът с буферите няма да е лесен и не бива нашите младоци да подценяват съперника. Марек е корав отбор, но тези 3 точки бяха възможно най-леките като гостуване навън. Жалко, че този път не се получи. Само Ботев!
+13
 
 
Вихрен Манев,сега му разбрах името на цирковия артист!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: