ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо: Държава в България просто не съществува
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 21.09.2014Коментари (16)4920
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив обвиниха родната полиция в насилие спрямо тях. Агитките на Локо и Берое се сбиха в центъра на Пловдив преди мача на "Лаута" от 9-ия кръг на А група, спечелен с 3:0 от старозагорци.

Първоначално бе съобщено, че десетима са арестувани, а един полицай е пострадал след удар с камък в главата. Феновете на Локо изнасят нова информация по случая и питат в каква държава живеем.

Plovdiv24.bg публикува обръщението им без редакторска намеса:

Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право?

Днес станахме свидетели на поредното доказателство, че държава в България просто не съществува. Или поне ако съществува, то тя се ръководи не по конституцията и законите на страната ни, а по примитивните репресивни правила на хора, които би трябвало да служат на гражданското ни общество.

Ние, локомотивците, не спираме да си задаваме няколко въпроса. На първо място, нормално ли е след някакъв случил се инцидент, независимо какъв е той, човек да бъде буквално извлечен от дома си в цветущо здравно състояние и закаран в пето районно полицейско управление град Пловдив където да бъде пребит като животно. Нормално ли е ЛИНЕЙКА да идва по спешност и да хоспитализира заподозрения в окръжна болница Пловдив, след което отново с белезници да бъде върнат в районното?

Според конституцията на България всеки е невинен до доказване на противното. Нормално ли родната милиция да пребива хора до състояние да трябва да бъдат хоспитализирани без съд и присъда, дори без повдигнато обвинение.

Призоваваме всички държавни органи, които имат отношение към това България да бъде правова държава и пълноправен член на Европейския съюз да вземат отношение по това грубо и брутално погазване на човешките права.

Феновете на Локомотив и рокерите ли са най-големия проблем в държавата ни? Утре същите тези хора, които биват пребивани както и най-долните престъпници в нормалните държави не биват ще поднесат венци и цветя в Катуница, където самопровъзгласил се за цар циганин уби две български деца.

Сигурни сме, че ако призовем другите публики на футболни отбори в България те ще застанат до нас в написаното, независимо от това, че сме "врагове" на стадиона. Защото ние може да сме противници, но вие сте противниците на правото и законността в святата ни Република!

Предстоят избори, ще започнем да гледаме и четем обещания по всички български медии. Ако не реагирате г-да политици, държавници, мислите ли, че хилядите привърженици на Локомотив и техните семейства ще гласуват за Вас и Вашите обещания?!

Фенове на Локомотив Пловдив,

Граждани на република България

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.09.2014
22.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
20.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера колко осъдиха, пет или шест? Щото днеска поне още шест влизат на държавна издръжка от половин до годинка. Браво потници, кви сте герои само.
на 22.09.2014 г.
+2
 
 
Декларация от група малоумни лумпени!!! Лумпени който изгониха нормалните фенове от Лаута. Дано полицията си свърши работата и да се върна на стадиона.
+1
 
 
Да ви оставят да се млатите на воля ли? Какво да ви прави полицията? Че държавата я няма ,няма я! Но един път полицаите да си свършат работата като хората и вие искачате пак с декларации! САМО БОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТАКИВА ЖИВОТНИ!
на 21.09.2014 г.
+1
 
 
УШЕВ ВИНАГИ Е П*Е*Д*Е*Р*А*С*Т! :)
+1
 
 
Цигани стига сте плакали.Какво правите с камъни и прътове срещу феновете на Берое.Жалки отрепки.
+4
 
 
Когато с бомби и камъни прекъснахте мача с Ботев и полицията не ви направи нищо , полицията беше хубава. Когато нарисувахте пречупен кръст и запалихте клада на центъра на стадиона и полицията се направи пак , че не ви познава отново бяха хубави . Сега когато най- накрая полицията влезе в правата си и ви показа , че няма да търпи изстъпленията ви , оревахте света , че и декларация написахте . Спрете с глупостите и се дръжте като нормални хора. И още нещо , не подписвайте декларацийките си с " фенове на Локомотив " , защото вие не сте фенове ,а група малоумни лумпени и само срамите нас истинските фенове.
на 21.09.2014 г.
+1
 
 
Айдееееее още една любов,тази между берое и локото пропадна. Сега остана да се целуват зелените с лилавите от Търново.
+8
 
 
Къде е сега For All да каже кой излага Пловдив, кои били сган и т.н.? И в двете агитки има такива келеши, въпросът е докога полиция, прокуратура и органите на реда ще ги търпят? Докога заради 100-ина комплексирани пубери няма да мога да заведа детето си на мач?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: