ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възобновиха строежа на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:09 / 24.09.2014Коментари (93)19309
Строежът на стадион "Христо Ботев" е възобновен. Това установи след проверка Plovdiv24.bg. Една от фирмите подизпълнителки започна работа по изграждането на сектор "А", като целта е до края на годината тя да бъде завършена до "кота 0", както и завършването на Трибуна "Изток" и "Юг". Един от работниците дори се грижеше за тревното покритие на стадиона, като косеше тревата с клубната косачка.

"От днес е възобновен строежа на стадион "Христо Ботев". Идеята в момента на ръководството е до края на годината д
а бъде приключен Сектор "А" до кота "0", както и грубия строеж на Сектор "Б" и Сектор "В", коментира членът на управителният съвет на Ботев Ангел Палийски относно обновяването на строежа. Последният уточни още, че идеята е стадиона да бъде отворен преди окончателното му завършване, за да може "жълто-черните" да домакинстват на него.

Изграждането на стадиона бе прекратено през лятото, след като Корпоративна търговска банка на собственика на Ботев Цветан Василев беше затворена поради финансови проблеми.
Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
А дано този път го изкарат докрай. Време е вече в Пловдив да има поне един истински стадион и дано също на него се играят и големи мачове, както от нашето първенство, така и от европейските турнири, а защо не и мачове на националния отбор.
+7
 
 
С тази прекрасна новина днес беше смачкана физиономията на злобарите и комплексарите.Нормалните хора я посрещнаха с радост,все пак става въпрос за това че Пловдив ще има едно модерно съоръжение
+7
 
 
Браво,добра новина.Само Ботев Пловдив.
+12
 
 
Мангали удобна ли е ва6ата трибума на която магаре6ки ви настани
+6
 
 
Бесите са бесни.Особенно вожда им.Как така се получава четри коментара през минути има с различни никове ,постоянно.Трибуна магарешки отдавна е помийна яма,но те гледат в чуждото канче.Времто на потниците изтича.
+7
 
 
Чета коментари и мисля "НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ НАГЛИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА "ЛОКОМОТИВ"Пд""! Те са паднали до нивото на подуенските помияри, които си мислят, че по-високо от гара Подуене нЕма и имат принцип "По-добре на мен да ми е зле, отколкото на Вуте да е добре" Та, някои буфери-неказвам локомотивци, защото не всички са като тях- паднаха до нивото на подуенските говеда
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Не знам що за "отрепка" трябва да си, за да се радваш на бетон в центъра на Пловдив ! Град с вековна история и Европейска столица на културата ! Това ли ни е културата - да стискаш палци нещо, което ще развие града ти, да стои на бетон ??? Тук изобщо не бива да става дума за кой отбор си, тук става дума за града, в който живеем, за неговия просперитет ! Ще докараме националният отбор по футбол и много големи звезди за концерти - това отново не е за Ботев и Локо, това е за Пловдив ! Само Ботев !
+26
 
 
Аз лично не виждам какво лошо има да се дострои стадиона?Има ли разумен човек да се радва на един бетон в центъра на Пловдив.Мен лично ме радва ако се намерят пари да има стадион.
на 24.09.2014 г.
+18
 
 
Вожда много активен бе :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: