ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възобновиха строежа на стадион "Христо Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:09 / 24.09.2014Коментари (93)19445
Строежът на стадион "Христо Ботев" е възобновен. Това установи след проверка Plovdiv24.bg. Една от фирмите подизпълнителки започна работа по изграждането на сектор "А", като целта е до края на годината тя да бъде завършена до "кота 0", както и завършването на Трибуна "Изток" и "Юг". Един от работниците дори се грижеше за тревното покритие на стадиона, като косеше тревата с клубната косачка.

"От днес е възобновен строежа на стадион "Христо Ботев". Идеята в момента на ръководството е до края на годината д
а бъде приключен Сектор "А" до кота "0", както и грубия строеж на Сектор "Б" и Сектор "В", коментира членът на управителният съвет на Ботев Ангел Палийски относно обновяването на строежа. Последният уточни още, че идеята е стадиона да бъде отворен преди окончателното му завършване, за да може "жълто-черните" да домакинстват на него.

Изграждането на стадиона бе прекратено през лятото, след като Корпоративна търговска банка на собственика на Ботев Цветан Василев беше затворена поради финансови проблеми.
Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
А дано този път го изкарат докрай. Време е вече в Пловдив да има поне един истински стадион и дано също на него се играят и големи мачове, както от нашето първенство, така и от европейските турнири, а защо не и мачове на националния отбор.
+7
 
 
С тази прекрасна новина днес беше смачкана физиономията на злобарите и комплексарите.Нормалните хора я посрещнаха с радост,все пак става въпрос за това че Пловдив ще има едно модерно съоръжение
+7
 
 
Браво,добра новина.Само Ботев Пловдив.
+12
 
 
Мангали удобна ли е ва6ата трибума на която магаре6ки ви настани
+6
 
 
Бесите са бесни.Особенно вожда им.Как така се получава четри коментара през минути има с различни никове ,постоянно.Трибуна магарешки отдавна е помийна яма,но те гледат в чуждото канче.Времто на потниците изтича.
+7
 
 
Чета коментари и мисля "НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ НАГЛИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА "ЛОКОМОТИВ"Пд""! Те са паднали до нивото на подуенските помияри, които си мислят, че по-високо от гара Подуене нЕма и имат принцип "По-добре на мен да ми е зле, отколкото на Вуте да е добре" Та, някои буфери-неказвам локомотивци, защото не всички са като тях- паднаха до нивото на подуенските говеда
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Не знам що за "отрепка" трябва да си, за да се радваш на бетон в центъра на Пловдив ! Град с вековна история и Европейска столица на културата ! Това ли ни е културата - да стискаш палци нещо, което ще развие града ти, да стои на бетон ??? Тук изобщо не бива да става дума за кой отбор си, тук става дума за града, в който живеем, за неговия просперитет ! Ще докараме националният отбор по футбол и много големи звезди за концерти - това отново не е за Ботев и Локо, това е за Пловдив ! Само Ботев !
+26
 
 
Аз лично не виждам какво лошо има да се дострои стадиона?Има ли разумен човек да се радва на един бетон в центъра на Пловдив.Мен лично ме радва ако се намерят пари да има стадион.
на 24.09.2014 г.
+18
 
 
Вожда много активен бе :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Ботев още празнува, но предстои визита на Славия
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: