ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бащата и Маслара варианти за нов треньор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 29.09.2014Коментари (38)5207
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Колев-Бащата и бившият наставник на тима Иван Маринов-Маслара са основните варианти за нов треньор на тима, пише "Меридиан Мач".

В момента Колев е част от щаба на Неделчо Матушев, но сегашният наставник на "черно-белите" най-вероятно ще се раздели с поста си през тази седмица заради слабите резултати на тима. Днес ще има спешна среща на клубната управа, която ще дискутира бъдещето на Матушев.

Бащата и Масларя вече са получили вече предложения и обмислят отговорите си. Двамата обаче нямат необходимия лиценз "Про". Такъв обаче има Любо Шейтанов, който ще бъде поканен в клуба и ще работи с вратарите на отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 9
13.10.2014
07.10.2014
04.10.2014
03.10.2014
01.10.2014
30.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Васко Камбуров и Матушев тръабва веднага да бадат уволнени. какав тренъор на вратарите е камбура, след като с Хасково, имаме наъ-много допуснати голове (20). Това показва че с вратарите ваобще не се работи. Н.Шеътанов е с класи над него. Колкото до тренъора, мислъа че бащата ще е по-добриъа варянт. Все пак, тоъ работи и йивъа далги години в Гарця и там е научил доста неща. Нека му се даде вазмойност да видим дали става за тренъор. А Маслара мойе да му баде помощник. Тоъ има добар нъух за намиране на млади таланти.
0
 
 
Който и да стане треньор, ще бъде в пъти по-добре отколкото Неделчо! Този човек доказа, че не става за треньор! Не и в такъв клуб като Локомотив Пловдив! Не и в труден момент, като сегашния! Никакъв мотиватор, мрънкач....! Треньор, който няма качествата да сплоти колектив, а напротив! Колектива е по-големия процент от факторите, които са нужни, за да може един отбор да бъде по-силен отколкото са възможностите му! Аз съм дълбоко убеден, че отбора ни с тези играчи може много, много повече и те като единици са далеч по- кадърни от това, което показват! Неделчо обаче вместо да надгражда, той разруши всичко, което постигнаха момчетата в пътвите 3-4 кръга благодарение на личната им мотивация и мощното надъхване от феновете! Това обаче беше до време и отбора съвсем очаквано тръгна надолу! Огромна вина за пропадането на Локомотив чрез този треньор има ръководството на клуба в момента! В това отношение тези хора проявиха тотална некадърност и управленско безсилие! Матушев трябваше да бъде изгонен още след загубата от Локо Сф, преди която на този треньор му бяха отпуснати 15 000 лева за лагер, който той лично е искал с аргумента, че след него отбора ще изглежда далеч по-добре!...Всички видяха, какво стана след него обаче! После загуба от посредствения Берое и от два пъти по-посредствения Ботев! Направете си сметка, колко сме жалки в момента!? Аз поне не помня по-слаб и безотговорен Локомотив! Сегашното ръководство изпусна и последната група фенове, които ги подкрепяха, не с друго, а с тъпашкото си и неадекватно бездействие, както и с пълното управленско неведение, което предоставиха на феновете на Локомотив Пловдив!Сега всичко е след дъжд-качулка, а отбора е почти невъзможно да се вдигне, ако в Локото не се случат радикални промени, като започнеш от ръководството, та до последния работник в този клуб! В крайна сметка, нищо не става без пари и след като жълтите мисири го усещаха близо 2 десетилетия, сега го виждаме и ние!.....Така е и ще бъде във всеки клуб, който няма сериозен благодетел! Хубво е, че ние сме Локомотив Пловдив, а за клуб като него, винаги ще се намери благодетел! Дано само не е поредния като тези отрепки, които ни насадиха умишлено след великите Жоро Илиев и Сашо Тасев!? САМО ЛОКО!
-2
 
 
А иначе-как свърши мача-се вижда от снимката-двама надупени и отзад- некви тренерчета се хилят тъпо..
-4
 
 
Аз нещо не мога да разбера-имате легенда уж, която е и почтен президент. Тая легенда стигна до -треньор на нац. отбор !!!Защо не стане Бонев треньор на Локуту? Или Локуту е прекалено малък и слаб отбор за такъв капацитет? Или пък просто Бонев знае, че Локуту са слаби и нищожни и само ще се изложи с тях?
0
 
 
Някой може ли да ми обясни за този дрескод черно? Защо?
+2
 
 
направо нежния да става и адвокатите да влизат да играят а зъбаря да им дава зоб, баси и смешните потници за нула време разбиха отбора
на 29.09.2014 г.
+4
 
 
Кой луд ще си сложи главата на дръвника и ще си заложи името при тази оправа и тези футболисти
+4
 
 
С тези свободни агенти и Моу да дойде,все тая.
-2
 
 
Дано Маслара ни стане треньорр ай Локоооо
+3
 
 
Това трябваше да стане веднага след мача с Берое, господа ,,управленци,,!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: