ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Джиджев: Строежът на стадион "Христо Ботев" не е подновен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 29.09.2014Коментари (26)10435
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) е финансово стабилен за следващите 12 месеца. Признанието за гарантирания бюджет направи президентът на "жълто-черните" Иван Джиджев. За момента строежът на стадион "Христо Ботев" не е подновен, но има вариант това да се случи в близко бъдеще. Собственикът Цветан Василев пък е в течение с всички действия на ръководството на клуба.

Бюджетът на Ботев (Пловдив) беше редуциран в началото на лятото, когато КТБ беше поставена под специален надзор.

"Съкращенията в бюджета са не сериозни, а направо драстични, в сравнение с това, с което разполагахме през юни тази година. Със сумите от тези трансфери успяхме да осигурим един бюджет, който трябва да ни позволи да съществуваме спокойно до август следващата година", заяви Джиджев пред TV7.

Финансовите средства, с които разполага Ботев в сравнение с миналата година, са 4 пъти по-малки. Както е известно някой от футболистите като Йордан Христов, Иван Цветков и Мариян Огнянов мигновенно намалиха заплатите си и останаха в клуба. Въпреки раздялата с голяма част от скъпоплатените чуждестранни футболисти Ботев се намира на 5-о място в първенството.

"В първите седмици след сътресенията основна и генерална задача беше да останем в "А" група. В момента, ако Ботев се класира в първата шестица ще бъде добър резултат, но нищо чудно скоро да се надяваме и на по-оптимистично класиране".

Строежът на стадион "Христо Ботев" не е подновен, но Иван Джиджев е оптимист за изграждането на ултра модерния стадион.

"Строежът на стадиона е много голям проблем за нас. В момента правим всичко възможно, за да консервираме обекта и да изключим всяка възможност за аварии. Търсим всякакви варианти. Всъщност имаме такива пред нас. Срещаме сериозно разбиране от страна на общинските власти в Пловдив, допускам, че ще намерим такова и на централно ниво от футболния съюз."

Президентът на жълто-черните беше категоричен , че няма възможност да бъде взет лиценза за провеждането на мачове в "А" група на базата в Коматево, каквито претенции имаше от ръководството на Лудогорец след сблъсъка между двата тима. Собственикът на Ботев Цветан Василев пък продължава да следи обстановката в клуба.

"Установихме начин на общуване и той е в течение с това, което се случва в клуба. Общо видимо е, че има взаимна симпатия между него и привържениците".

Основен приоритет за Ботев (Пловдив) продължава да е развиването на ДЮШ на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Локо пак падна на дълбоко , дори да дойде и султана няма да може да ги извади от дъното на океана . За ваше сведение буфери , макар , че и вие го знаете това което ще ви кажа. Ботев в последните три четири години се превърна в модно течение и увеличи феновете си тройно и направи така ,че запали по футбола хора които никога не са се интересували и не са разбирали от този спорт. А вие какво направихте , отказахте голяма част от вашите фенове , дори в момента ги е срам да кажат от кой отбор са и не заради слабата игра на отбора ами заради някои ваши "фенове' и затова стадиона ви е празен'... Така ,че не злобейте и не се занимавайте с нас защото още повече падате в очите на хората .
+2
 
 
Всеки има глава на раменете си, с която да разсъждава и очи, с които да гледа! Които иска, може да мине през Колежа и да види какво и колко се строй, друг е въпроса какво обявява Клубът ни и защо го прави!!!! А разни психично нестабилни цигани само да гледат, ужасът им тепърва започва!
+3
 
 
Да го строят в по-скоро време, че стърчащата арматура ще си изгуби свойствата и после лошо...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 29.09.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
на 29.09.2014 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Ботев (Пловдив) е финансово стабилен за следващите 12 месеца. А после...???
+20
 
 
Да това го знаем, че строежа в момента е на подпорна стена с която да се изкара зимата и след това ще се изясни как ще продължат нещата. Всичко, което се случва в клуба на този етап и след тези сътресения напълно удовлетворява всеки трезвомислещ привърженик на любимия клуб. Знаем, че резултатите ще дойдат... всички/ръководство, фенове и собственик/ работим за това! САМО БОТЕВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: