ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Мразят ни и завиждат, че имаме Цветан Василев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 30.09.2014Коментари (63)7814
© Plovdiv24.bg
"Има много хора, които ни завиждат и ни мразят за нещата, които Цветан Василев е направил за Ботев (Пловдив)". Това заяви старши треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов, който беше специален гост в предаването Sport7 по TV7.

"Преминахме през един кризисен и финансов шок, защото знаете, че бюджетът ни и финансите ни са били едни, сега са други. И дай Боже нашият собственик да си е той и да си стабилизира своето състояние, защото този човек е направил грандиозни неща за Ботев (Пловдив). Има много хора, които ни завиждат и ни мразят за нещата, които той е направил", каза Вили за собственика на клуба боса на Ботев.

"Победата срещу Локомотив в градското дерби на Пловдив е важна за целия клуб Ботев. В момента се намираме в класирането редом до Лудогорец. Доволен съм, че виждам израстване в нашия клуб. Тази победа ни донесе едно спокойствие. От такива мачове българският футбол печели. Съжалявам само за обстановката преди мача. Явно ексцесиите от преди, който са съпътствали този мач в миналото, са накарали полицията да вземе сериозни мерки. Ако обстановката беше по-спокойна, качеството на играта щеше да бъде по-добро. Няма какво да се заблуждаваме, както нашия лагер, така и другия, всички искаха да спечелят. Аз се опитах да бъда спокоен. Но спокойствието щеше да реши нещата, когато дойдат моментите за решаване на мача", каза наставникът на Ботев (Пд).

"Горд съм, че работя в Ботев (Пловдив), a че работя с млади състезатели съм щастлив, заяви Вуцов. Той обясни, че младостта и напрежението са повлияли на играта. Положителната разлика обаче е била в полза на Ботев.

"Горд съм, е издържах на напъна, когато започнаха да си тръгват всеки ден по 2-3 чужденци. 19 човека са си заминали от нашия клуб от миналата година, от които 14-15 са водещи, има и 2-3 по-неизвестни, който са напуснали. Привлечени са 11. Стиснахме зъби и не позволихме да привлечем футболисти, минали през 7, 8 - 10 клуба. Футболисти, които всеки трансферен прозорец са на свобода. Предложиха ми такива играчи и ние преценихме, че е по -добре с тия малките. Аз не вярвах, че така ще се сработим. Ние обаче имаме феноменалната публика, която застана зад нас. Тези хора наливат много сила в нашите играчи", каза още Вили Вуцов. Той обясни, че е много взискателен и може би по-груб към футболистите, но такъв е неговият стил. Наставникът поиска ударите да падат върху него, а не върху младите футболисти и младия отбор. Вуцов обясни, че е страхотна радост за него е, че Томаш Иршак и Адам Стаховяк са останали в тима.

"Когато дойдох положението никак не беше розово и ни смятаха в графата аутсайдери, надявам се, че сега хората ще ми дадат доверие. Аз не мисля, че резултатите ми, където и да съм бил, са били лоши, имаше само един отбор, в който изкарах само 2-3 мача. Въпреки това 3-те ми мача и половина бяха подготовка за един отбор, който стана шампион после. От тогава този отбор не е ставал шампион", каза Вили за периода му начело на Левски.

"Може би в някой моменти съм станал по-реалистично разумен. Преди не си позволявах да премълча нищо. Сега се опитвам да броя до 3, където успея. Имам моменти по време на мач, където но успявам, но на тренировки, благодарение на щаба успявам". Той разкри, че са го наказвали само за мача с Марек и Санкт Пьолтен.

"Защо да е по-специален мача с ЦСКА за мен? Мачовете с първите отбори в класирането трябва да с по-специални за всички. ЦСКА изигра великолепен мач в Стара Загора. Аз съм приятно изненадан от играта и движението на ЦСКА. Те не случайно са и на първо място с тази си игра. Ние няма да позволим на нито един отбор в първенството да ни победи леко. Ние ще искаме да направим така не ни победят и да не отиваме да играем като обречени. Това се нарича манталитет. В манталитета на Ботев също има промяна. Сега изиграхме няколко мача извън Пловдив, които ме окуражават. И нашия отбор всеки мач е отбелязал гол. Но нямаме мач на нула. Искам да играем атакуващо, но трябва да се знае срещу кой противник играеш", продължи Вуцов.

"Всички трябва да сме щастливи, че ще гледаме Реал (Мадрид) в София. Това, че Лудогорец ще се изправи срещу Реал е гордост за всички. Дано да стане завързан мач. От душа и сърце им пожелавам да успеят. Колкото по-добре играят, ще е по-добре за всички. Трудно може в България някой да им се противопостави. Левски игра добре онзи ден, но повече негативното им е от играта на Лудогорец", каза още треньорът на Ботев. Той не поиска да направи прогноза за мача. Вили обаче пожела тази стъпка на Лудогорец да повлече крак и други наши отбори да влязат, ако не в групите на Шампионската лига, то поне в тези на Лига Европа.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нарича се завист.Омразата е в следствие на завистта.Значи се страхуват.Нашата история плаши враговете наши.
-3
 
 
Ти ли си за завиждане бе Овча главо? Ти освен погнуса и отвращение други чувства не излъчваш .
-4
 
 
Как само ви пасна овчата глава на дружинката - Цветан Василев, Пеевски, Доган, Бареков, Вили Вуцов, селски глорихънтърчета за фенове и всичко това в жълт цвят. Декларации за любовта към ЦВ, молби и надежди за завръщане и т.н. Единствения камък в обувките ви е името Христо Ботев. Остава да се прекръстите на Цветан Василев ФК и да кръстите стадиона на "Циркова арема Вили Вуцов" и ще бъдете перфектни.
на 30.09.2014 г.
+3
 
 
Колко завърши битката за Пловдив , а шалвари ?
+2
 
 
Имаме си реален бюджет, реален боеспособен отбор с много добър и темпераментен треньор, имаме си чудесна база и условия за ДЮШ и мъжкия представителен тим, строим стадион. Зимната подготовка ще е в Турция. ВИЕ КАКВО ИМАТЕ? Къде ще е зимната ви подготовка? Предполагам на базата на хотела СПС.
на 30.09.2014 г.
-3
 
 
Имахте го Цветанчо престъпника ама само за година. Сега имате Копнежа.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: