ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от ЦСКА с 0:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:38 / 03.10.2014Коментари (83)10394
Ботев загуби гостуването си на ЦСКА с 0:1 в безспорно най-интересния двубой от 11-ия кръг на "А" група. Срещата започна с минута мълчание в памет на жертвите от взрива във военния завод в село Горни Лом.

Първата възможност за гол се откри чак в 27-ата минута, когато Иван Цветков с меко подаване намери на втора греда Лъчо Балтанов. Халфът с глава стреля, но Диваш не бе затруднен и се справи със ситуацията.

ЦСКА бързо отговори и само 120 секунди по-късно Буш пропиля чудесна възможност да открие резултата. Нападателят бе изведен от Сънди сам срещу Стаховяк, но си поведе дълго топката, след което стреля встрани от вратата.

Веднага след съдийския сигнал на Георги Йорданов през втората част, "армейците" вдигнаха оборотите и в 50-ата минута Тони Силва стреля опасно към вратата на Стаховяк, но полският страж внимаваше и спаси.

В 58-ата минута домакините не успяха да се възползват от грешка в отбраната на "жълто-черните" след фаул. Карачанаков центрира остро в наказателното поле на гостите, но играч в "червено" се засуети и му бе изчистена топката.

В 63-ата минута Йордан Христов опита изненадващ удар към вратата на Дивиш, но топката мина на сантиметри от напречната греда на вратата на ЦСКА.

Минути след това Ботев направи поредна грешка в защита, която този път бе наказана. Луис Соарес надбяга бранителите на "канарчетата" и пусна към Тони Силва, който на празна врата нямаше проблем да се разпише и да взриви трибуните. 

Победата за "армейците" можеше и да е по изразителна, но Адам Стаховяк беше безупречен под рамката на вратата спасявайки опасни положения на Буш и Галчев.

С тази загуба "канарчетата" се свлечеха на 6-то място с 18 точки. ЦСКА е лидер с актив от 26 точки.

ЦСКА - Ботев 1:0
1:0 Тони Силва 68'

ЦСКА: Дивиш, Кукоч, Илиев, Тунчев, Василев, Маркиньос (Галчев), Сънди, Карачанаков (Еденилсон), Фелипе (Соарес), Силва, Буш

Ботев: Стаховяк, Христов, Инез, Николов, Васев (Милев), Иршак, Балтанов (Галешич), Гамаков, Чунчуков (Колев), Огнянов, Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 19
04.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
03.10.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жив та*ак сме, само тези с жълтите очила не го осъзнават и пишат за некви мъжки игри! ЦСКА ако играеха както срещу Берое ни слагаха една петичка за добър ден.Къде му е на Вуцов атакуващия футбол? Много ясно,че там падаме от 30 год. ЦСКА ни е комплекс, но поне с някаква игра,а не за 0:0 и без удар. Мои приятели ме питаха дали Вуцов не им е забранил да минават центъра?? Безумно слаб отбор сме-този Васев няма никакво място на левия бег, от него идват всички беди.Зашо не играе Лазар Марин?? Утре други ден момчето ще си тръгне.Да не говоря за младежкия национал Дрянов, който донесе победата над дубъла на Локо Пд,а при мъжете в групата не попада!! Казал е, че вече съжалява,че дойде при нас,а не в Левски. Малоумна работа. По-долу един канар написал, че сме трагедия те му нашарили минуси! Ами слагайте ги и на мен, глупаци!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Приличен мач. Нямахме положения, но и ЦСКА не ни даде възможност да направим такива. След Лудогорец те са най-качествения отбор в А група.
+8
 
 
Нямаме нужната класа за да победим левски,цска или лудогорец.Но не забравяйте,че това не е миналата година, да са дадени по 500 000 евро за трансфери, та да си мрънкаме на воля.Не може след всяка загуба да четем, че сме били много зле.Както повечето сте видели, не ни свириха наказателен удар.Ако бяхме завършили 1:1, щяхме да си говорим , че ще взимаме купата и ще се борим за тройката.Не се предавайте толкова лесно!
+11
 
 
Не разбирам какво лошо може да се каже, за момчетата на терена или за ръководството!Селекцията ни е на +7 000 000лв. които са жизнено важни за оцеляването на отбора.Напуснаха ни над 10 титуляра, дошли с огромни трансферни суми и заплати, а на тяхно място, млади момчета, свободни агенти, без трансферни суми, готови да играят за доста по-малко пари.Трябва да ви е ясно, че няма да мачкаме наред.Особено пък със по-силните отбори, какъвто е цска.Не случайно са на първо място.Искахме българи, искахме юноши,ами ето ги, това е бъдещето ни.Виждате че юношите в долните формации, имат талант, и след година, две ще разчитаме само на тях.Няма пълно щастие, ще има да падаме още много мачове, заредете се с търпение.
-1
 
 
Някой разбра ли Вили за каква засада на Карачанаков при гола претендира?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 04.10.2014 г.
+1
 
 
Тука има някои дето са пълни философи и професори. Защитавали сме се,атаки нямало,хъса не бил достатъчен и още тъпотии. Вчера бях на мача,гледах го от място далеч по-неудобно от телевизора,същевременно подкрепях отбора и пак съм видял повече от вас (слаб ви е кръгозора,че сте коне с капаци). Отбора игра със самочувствие и игра за победа. Мисля,че ако бяхме играли за 0:0 щяхме да го постигнем защото нямаше да ни хванат на онази контра,защото щяхме да симулираме и да загубим тези 20 минути които не ни достигнаха. Само че вчера нямаше нищо такова а това си бе нашия Ботев! Първото полувреме бе не просто равностойно а дори имахме лек превес. Второто полувреме бе на страната на ЦСКА и те заслужено победиха,защото са малко по-добри от нас,защото бяха домакини и защото рефера ги подбутваше (едно единоборство не спечелихме без да им свири фаул). В Ботев всичко е нормално: Паднахме от Левски,Лудогорец и ЦСКА и бихме двете локотота,Славия,Черно море и Хасково.Хиксовете бяха с Берое,Литекс и Марек. Погледнете това което ви казвам слепци такива! Да виждате нещо ненормално в резултатите на този млад,необигран отбор,който и подготовка не води? Бихме слабите и паднахме от силните,затова сега сме в средата на класирането. Ненормалните неща бяха при Мъри. Ненормално бе да падаме от Любемец където ни хванат и да не бием Гоце Делчев. Ненормално бе да нямаме победа над Берое в Пловдив,които си ги биехме и при Христолов. Ами това е няма повече какво да ви кажа,едва ли нещо схванахне ама то нее ... да ви го набие човек!
+10
 
 
Силен мач.Отборът израства.Имаме си проблеми но ние си ги знаем,трябва ни силен ляв бек и креативен халф,защото когато Мариан зацикли,липсват извеждащите пасове.Поздравления за Вили и момчетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: