ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Константин Думанов напусна Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 07.10.2014Коментари (37)10076
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор и член на Управителния съвет на футболен клуб Локомотив (Пловдив) д-р Константин Думанов напусна клуба. Това съобщи самият той за БТА.

Подалият оставка началник уточни, че причината за неговото решение е разногласия с друг член на ръководството на клуба Велин Терзиев. Затова той е решил да се оттегли. Д-р Думанов добави, че се водени преговори с бизнесмени да поемат финансирането на Локомотив.

Той поясни, че в момента клубът се издържа от настоящата управа, ръководена от феновете, но това не може да продължи дълго време и трябва да бъде осигурен стабилен спонсор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Не е добре, че след перфектно изиграният мач с Литекс идва оставка. Не знам за какво е напрежението, но дано не се отрази на отбора в следващите мачове. Само Локо!
+1
 
 
Когато Зъбара обикаляше лайкучката пред централна поща за набиране на членове за фенклуба,Нежния е бил във влажния поглед на баща си.Но времената се менят и от кебапчия ставаш шеф.Гониш този който ти предоставя кебапчийницата и заставаш на негово място.О времена ,о нрави.
0
 
 
Коцето е голям локомотивец, аз просто не мога да си представя защо се хвана с тези кебапчии на едно хоро!? С Коцето съм ходил няколко пъти на мачове на Локо в чужбина! Чест и слава за Коцето Думанов, че се дистанцира от тезиотрепки в ръководството на любимия ни отбор!
+4
 
 
МАРЕШКИ Е ЧОВЕКА...колкото и да е сложно ....товае положението , условието е СМЕШНИТЕ ПОТНИЦИ ДА ИЗЧЕЗНАТ ...!!! разни разнообразни да си правят отбор и да изчезват от Лаута ...вън кучетата , дупкокопачите и бомбаджиите ....а И КЕБАПЧИИТЕ ....!!!!
на 07.10.2014 г.
+1
 
 
Точно така. Ако идват някакви бизнесмени и предлагат да станат собственици на локо трябва мигар да бъдат прогонвани с камъни и брадви! Локо трябва да остане честно и неопетнено,представяте ли си да се набута някой като Домусчиев,Гриша Ганчев или Цветан Василев! Ужас само това не по добре отбора да си му е шеф жълтия Велин.
+5
 
 
Дръж се Велине, още малко остава. Майтапя се бе, ама не знам вие не трябва ли да плачете. Тоя ще ви загроби да го знаете.
+5
 
 
Късно е Дунамов! Вече влезе в историята като превратаджия и унищожител на Локомотив! Май и теб пре.аха потниците...
+6
 
 
на негово място идват, пас хамедан, и мес серчешме...
+11
 
 
Думанов имал лични и принципни различия с Велин Терзиев и затова напуснал . А защо не напусна Нежния ? Може би защото най-накрая и Думанов разбра , че така не може да се продължава , а трябва да се намери добър и стабилен собственик и видя колко фалшиви са другите " собственици - фенове " . Нещата започват да се изясняват и нашите предупреждения да се оправдават , но и сега все още няма кой да чуе . Жалко за Локомотив .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: