ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Диан Колев: Новият треньор трябва да върне феновете на Локо на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 08.10.2014Коментари (29)8801
© Plovdiv24.bg
Председателят на Сдружението "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев коментира деликатното състояние на клуба и предизвикателството пред ръководството да осигури стабилност на отбора.

Той не подмина и темата за конфликта в ръководството между Велин Терзиев и напусналия Константин Думанов, за напускането на Неделчо Матушев, за това, че привържениците не идват на мачовете на отбора и така не подкрепят и финансово клуба.

"Локомотив си продължава подготовка по разписание. Много ни зарадва тази победа. Не бих казал проблеми в ръководството. Има определено разминаване във вижданията на двама души. Все пак ръководството не е само от двама души. Но двама от тях имат различни виждания за нещата, как трябва да се случват. Не трябва да се акцентира толкова върху това нещо" - заяви Диан Колев.

"Основните цел и приоритети остават. Кадровите промени в ръководството не са толкова важни. Всеки един от хората може да си отговори какви проблеми имат един с друг. Категоричен съм, че не може никой да извлича облаги от ръководството на футболен клуб. За мен е много по-важно да се фокусираме върху основните задачи, които ни предстоят. Те не са се променили от самото начало. Нашата основна цел като ръководство е осигуряване на финансова стабилност и самостоятелност, което в момента не се случва по начина, по който сме си представяли" - каза още Колев.

"Със смяната на треньора се забеляза променя в начина на поведение на футболистите на терена и се надявам това да повлияе на хората да се върнат на стадиона. Почти няма решение, което да се взима самостоятелно. Няма такова. Всички решения се взимат след детайлно обсъждане. И освобождаването на Матушев стана по подобен начин. Всички заедно преценихме, че е необходима промяна" - сподели още Диан Колев.

Източник: Гонг







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Диъане,Диъане. И теб те вее въатар на бъал кон.Не били вайни кадровите промени в раководството. Това коъ ти го е казал? Че то си е наъ-вайното бе момче. Един футболен клуб не мойе да функционира с хора като теб, брат ти, В.Терзиев, Ботушаров и Грозлеков. Нито един от вас нъама опит в тази материъа. Как тогава искате да има резултати? Ъасно. Коко не мойеше вече да издарйа клуба и затове бе налойително да се намери друг собственик. Но цъало лъато вие така и не успъахте да намерите този човек. Защо ли? Ами защото вас никоъ не ви брасне за нещо. Локомотив има над 5 милиона лева далгове и това е причината никоъ да не иска да поеме издрайката на отбора. След напускането на Коко Динев, акционерното друйество тръабваше да се закрие, да се объави фалит и отбора да започне на чисто от "В" групите. Това беше правилниъат пат. Тогава всичките ни далгове щъаха да са заличени на нула и много по-лесно мойехте да намерита спонсори, които да издарйат клуба. Но това, което сега правите е само едно удалйаване на агониъата и маките. Затова и малкото хора, които все-още идвахме на мачове се отеглихме от стадиона. Локомотив тръабва час по-скоро да намери точните хора за раководене на клуба - Спортно-технически, Изпалнотелен и Финансов директори, които да се заемат сериозно с вапроса за финансовото осигуръаване на клуба и за вращането на всички локомотивци на Лаута. Вие доказахте че нъамате необходимите качества и затова тръабва да си варвите. Колкото по-скоро, толкова по-добре за Локомотив. И на излизане, преди да затворите вратата след себе си, вземете и ЛЕГЕНДАТА с вас. Време му е да се отегли от стадиона.
на 09.10.2014 г.
+1
 
 
Те искат да разпределят парите, затова търсят само спонсори, а не нов собственик. Най-накрая като видят, че само с мерак не става ще почнат да говорят за фалит и започване "на чисто" от В група
+2
 
 
Мургавелко пак се появи! Нежния още ли е издирван от полицията
+3
 
 
Много жалко, ама факт - клошари се хвалят, че пет човека са си купили една карта, за да влизат на мачовете на "любимото си" Локо евтино!!! Когато си промените мисленето, тогава можете да претендирате, че сте отбор, а от там до ГОЛЯМ отбор - пътят е още по- дълъг!!!
+1
 
 
Нищо добро не очаквам от това ръководство, много хубаво се беше изказал Кокала за тях - ''с аматьори не се занимавам''
+1
 
 
Не разбрахте ли ,че така този отбор няма да го бъде.Не се ли намери спонсор в скоро време Локо пд го чака само Б група.Така отбор в Бг не може да се издържа това не Англия или Испания
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.10.2014 г.
+3
 
 
От тия пичове - не чакайте да намерят собственик. При тоя вариант те си отиват. А те дойдоха да правят кинти на гърба на Локо. Надяваха се на спонсори, но те са анонимници и никой няма да налива кинти, за да ги смучат тия аутсайдери. Жалко за страхливото и угодническо поведение на легендите, в частност Зума към превратаджиите. Те на практика нищо не постигнаха. Така няма да стигнете до никъде. На тоя, на който се надявате, няма да повтори с намеса за собственик или основен спонсор. Очакват ви тежки месеци..
0
 
 
Угоило се е адвокатчето.Явно има стабилна далавера от локото...
+3
 
 
СМС "Кибапче" - зов за помощ...напълнете джобовете на Нежния :) Ари ве спонсори, идвайте, адвоката Ви чака да заверява договорите ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: