ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Сега можеше да сме във "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 09.10.2014Коментари (17)4571
© Plovdiv24.bg
За да дадем точна оценка за представянето на Локомотив, трябва да се върнем доста време назад. Знаете, че след като се върнахме зимата от Испания, започнаха проблемите между феновете и собственика на клуба Коко Динев. От март месец до завършването на първенството, отборът бе оставен на автопилот. Започвайки подготовката за новия сезон, всички знаят каква беше обстановката. Няколко човека се качиха в автобуса за Банско. Другите - Маламов, Кики и Стефанов, останаха в Пловдив. Тогава аз с приятелските си отношения с Матушев, го помолих да дойде в Пловдив. Първата тренировка беше с 8 футболисти, от които петима бяха юноши. Когато се върна отбора от Банско, някой от момчетата се присъединиха, други бяха освободени от ръководството, което направи изключително големи усилия да вземе акциите от Коко Динев. Мисля, че ако нямаха смелостта и задружността тези хора, сега за Локомотив щеше да се говори като за отбор от "В" група. Това беше една смела постъпка от тяхна страна. Двамата братя Колеви, Велин Терзиев, Митко Ботушаров и няколко момчета, които всеки ден са на стадиона и показват колко много обичат Локо.

Самият Коко Динев казваше, че не е в състояние да издържа клуба. В онзи момент, 4 дни преди мача с Левски, започнахме да събираме футболисти. Никой не очакваше да направим равен без подготовка и без финанси. Аз и Наско Узунов ходехме при наши по-заможни фенове да събираме пари за отбора. Някъде успяхме, някъде не, но тогава стана ясно, че хората с пари не желаят особено да наливат пари в Локомотив. Въпреки всичко започнахме първенството. Най-важното бе, че Камбуров избра Локо пред парите в ЦСКА. Никой не е поставял цели, нито имаме претенции да постигнем нещо през този сезон. След слабите резултати и оставката на Матушев говорих с Христо Колев и му казах, че му е време да приложи опита си като футболист и помощник-треньор, и заедно с Пашев и Камбуров да поемат отбора. Да победиш Литекс, и то с игра - си е успех. Във никакъв случай не искам да кажа, че ние сме направили нещо голямо. Сигурно ще има още загуби, но нашите момчета трябва да дават всичко на терена. Аз винаги съм казвал, че в Локомотив трябва да работят локомотивци. Христо Колев го познавам от дете, по-честен човек във футбола не съм виждал. М

ного приятно съм изненадан от начина, по който се опитва да води тима. Обяснява всяка една ситуация. Много добър екип са с Пашев и Камбуров, по цял ден гледат видео и разменят мнения. На Христо Колев му предстоят много години работа на Лаута и аз винаги ще го подкрепям.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.10.2014 г.
0
 
 
Да илядиш в Локото, г-н докторе хонорис кауза. Ама, май повече си кауза пердута за клуба си..
+2
 
 
Като източвахте Коко и той ви даваше пари много ви беше добре а ти пенсионер и ви водеше едни добри футболисти и биехте подред ти и ония палячо изгонихте Коко и затова докъто сте вие никои няма да ви вземе и да дава пари мухлувци такива
+2
 
 
Ако не беше преврата сега стяхме да сме в 3-ката. Вижте къде са Берое - за сведения последния кръг бият с голове на Гади и Н'Дайе..... Не знам кой му вярва още на този интригант Бонев - превърнаха Локомотив в махленски аматьорски клуб на мачовете на който ходят 200 потника. И по-лошо ще става!! А това с "почването на чисто в В група" са пълни глупости. За В група трябват 500 000 на сезон! Така че това няма да е почване а СВЪРШВАНЕ!!!
+5
 
 
И какво толкова има ако сега бъахме в "В" група бе пенсио? Щъахме да започнем на чисто, без никакви далгове и само с наши ъуноши, на които така и не гласувате доверие. Тогава мнго лесно щеше да се намери нов собственик. Но ти си един йалак сребролъубец и затова си правиш пас. Вие не тарсите никакав собственик, защото тогава трабва всички да се махнете от лаута. Затова искате само спонсори, за да мойе вие да имате достап до парите на Локомотив.Ти ако наистина милееш за клуба, коъто те направи човек, тръабва незабавно да закриеш това "Сдруйение" от анонимници и аматъори и да се заемете с Узунов да немерите точните хора за раководството. Едва тогава Локомотив ще трагне нагоре и хората ще се варнат на стадиона ни.
+1
 
 
Не е късно да отидете във;В; група , и за там не ставате с тези куци коне .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
По -добре така отколкото с ново име , нова емблема и нова година - да копираме жълтите ли?
+6
 
 
То па-като сте в А група, та голяма полза имате.. Не стига ,че сте за посмешище ,не стига че сте най-слаби , не стига че една трибуна не може да си построите, не стига че разни потници ви управляват, ами -добре ,че не сте в В група. Ами я да припомним изказвания от преди месец-ще вземем нещо от кв. Надежда? Ами с това атомно нападение дето бяхте в тройката миналата година? Ами императора ,дето вече 2 години чака да яде пасти?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Да бе, супер сме така! Ако бяхме сега във "В" група отдавна да сме излезли на чисто. А да те видя с тия 5 млн. дългове как и докога ще мъчиш отбора. Как не видя и не разбра, че сме боксова круша в момента!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: