ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова рокада в екипа на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 09.10.2014Коментари (14)9951
© Plovdiv24.bg
След треньорската смяна и напускането на един от ръководителите на Локомотив, в отбора настъпи нова промяна в екипа.

Административният директор на школата Георги Фиданов е бил уволнен, научи Plovdiv24.bg. Той е научил за махането си от длъжност точно преди седмица, миналия четвъртък, но новината не е била разпространена, за да не се всява допълнително напрежение в отбора преди важния сблъсък с Литекс.

Взетото решение за уволнението на Фиданов е била една от причините д-р Константин Думанов да напусне управата на клуба, тъй като не е бил съгласен с тази рокада.

Поста на Фиданов ще заеме Любомир Чакъров, син на Петьо Чакъров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Понеже става въпрос за шуробаджанаци,бащата на заместника на Фиданов (П.Чакъров) е кум на Б.Бонев,син на ХР.Бонев.Ясно ли Ви е "for DLL"Изводите са за вас.А Фиданов се грижише добре за ДЮШ на "Локомотив"Но с това безпаричие не знам до къде ще стигне "Локомотив"Пълни аматьори- докараха още един такъв.Локомотив става един махленски клуб за съжаление.
0
 
 
Фидана трябваше да бъде махнат отдавна, защото от него нищо не става! Тоя е от свитата на К. Славов и освен за интриги, за никъв чеп не става! Само върви и мишкува и ако го попиташ нещо, само някой друг му е виновен! Много закъснял ход на ръководството, но по-добре късно, отколкото никога! Браво! В клуба ни трябва да работят САМО работохолици и зад всяко назначаване, задължително трябва да има голяма отговорност и отчетност! Взима се някой, поставят му се цели и ако ги оправдае остава, ако ли не, да идва следващия! Шуро-баджанащината няма място на Лаута занапред! Кой бил "локомотивец", кой не, това вече не е важно! Важна е единствено свършената работа! САМО ЛОКО!
0
 
 
Мисля, че решението за уволнение на Фиданов е много правилно, даже според мен доста закъсня това уволнение. Често съм на Лаута, за да наблюдавам тренировките на мъжкия отбор, както и за мачовете на юношите на Локомотив и наблюденията ми върху Фиданов са че този човек, не върши почти никаква работа. Забелязам, че проявява една незаинтересованост и преннебрежение, към работата и задълженията си. Питат го нещо, а той отговаря някак си ей така между другото, да каже нещо. Изобщо не ми хареса отношението към му към проблемите и задачите които трябва да се решават ежедневно. Резултатите на школата също доказват, че г-н Фиданов не върши никаква полезна работа. Пак казвам за мен тази смяна закъсня. Фиданов показа, че просто не е за тази длъжност.
на 09.10.2014 г.
+2
 
 
Немога да дам оценка на работата на Фиданов,но е факт че школата ни затъва и успехите ни там се броят на пръсти.Нормално е да се даде път на нов мениджър,а ако трябва и на нови треньори.Да не говоря и за това, колко години един добър играч,да не кажа талант не са дали.
+2
 
 
Абсолютно против съм на това уволнение и Думанов е бил абсолютно прав. Г. Фиданов се е доказал и то на много места, но щом започваме да назначаваме Ваши и да гоним наши, мястото ни е сред аматьорите, а моето място е в къщи пред телевизора - кеф ти Виша лига, Премиера дивизион, Бундеслига и какво ли не още. ЧАО АМАТЬОРИ /адвокати и кебапчии/ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: