ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грозно: Поредна спирка в Пловдив стана жертва на вандали!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 19.10.2014Коментари (19)7764
Неизвестни вандали счупиха още една от новите спирки в Пловдив. За това сигнализира на електронната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател. Ето какво ни пише той:

Здравейте. За жалост се натъкнах на една неприятна гледка. За пореден път виждам счупено стъкло на една от новите спирки в Пловдив. Спирката се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" срещу "Папараци".

Само едно не разбивам това за какво се прави. С това ли Пловдив е Европейска столица на културата за 2019. Оставям коментара за читателите на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че това не е първият подобен случай, за който ви информираме. В края на август читател на сайта също сигнализира, че навес на спирка в града е със счупено стъкло. Ставаше дума за спирка с номер 156 до хотел "Новиз".

Тогава репортер на сайта се свърза с фирмата-концесионер, която подменя спирките в града. От там обясниха, че спирките са застраховани. 

"От тук насетне предстои съставяне на протокол от полицията и на база този протокол ще се извърши подмяна на стъклото", уточниха от концесионера.

И припомниха, че подобен случай имаше и със спирката на бул. "България" пред ЕГ "Иван Вазов". Тогава стъклото също бе подменено.



Още по темата: общо новини по темата: 229
29.01.2024 »
27.05.2023 »
23.05.2023 »
15.05.2023 »
24.04.2023 »
28.02.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато не се вземат мерки и тези вандали да ги изпращат на поправителен труд нещата няма да се управят.Стига с тези демократични методи и т.н.Навремето ги пращаха в тухларната да работят и имаше ефект.А преди това имаше и "съветване"в някое Полицейско управление.А простотията е навсякъде около нас.
0
 
 
Ей това е - не е ли бронирано, стоманено или дебело 20 санта и бетонирано се чупи, краде или пали в Пловдив. И после като им кажа на половината, че са изкарали по 5 лева от картофите и са дошли да пият кафе тука, се сърдят. Ама така си е - никой разумен човек няма да направи подобна простотия. Това са хора, директно пропуснали първите 7 години от живота си, когато е трябвало да ги възпитават.
Споделматериала"отново плаж на марица" при опит да влезеш в сайта на платформа едно получаваш атака от вирус троянски кон!!! и какво ново....
на 19.10.2014 г.
+1
 
 
в петък се "любувах" на къде по-красива гледка!спирката на тротоара покрай линията от страна на бюрото по труда на "Чернишевски".идете да я снимате.идеално в центъра е разбито голямото стъкло,явно с камък,просто красота неописуема.гледах и се възмущавах,чаках номер 10 към къщи.били от спортното,каза една дама от квартала,виждала ги често да беснеят наоколо!снимайте я-като за конкурс е!!!
+2
 
 
Най-големият проблем е, че на вандалите не се търси никаква отговорност поради мързел, немарливост и безхаберие от полиция, охрана и съдебна система! Закони има, но не ги спазват, защото знаят, че никой не ги прилага. На запад ако нямаха такива глоби и камери, щеше да е същото като тук. Също така ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има и семинари по училищата, трябва да се работи с младите отрано съвместно с родители, психолози и прочее, за да се предодвратяват подобни прояви.
+1
 
 
Рифелова ламарина 4мм.,но пък ще я откраднат!
+5
 
 
.....С това ли Пловдив е Европейска столица на културата.....Пловдив е европейска столица на културата ВЪПРЕКИ тези прояви :) и хайде стига сте питали глупави въпроси :) Пловдив се развива и не с вандалските прояви на шепа идиотчета а с труда на повечето пловдивчани :)
+8
 
 
Ама това е геройство...някое пияно и/или напушено момче с компания включваща няколко момичета да премине през спирката и да счупи стъклото. Това е признак за това колко голям мъж си, момичетата или се смеят истерично или обвиняват момчето, но вътрешно си мислят колко голям пичага е...честито на всички спечелили, аз също съм част от младото поколение на България или това, което е останало от младото поколение и ме е срам!
+3
 
 
Бункери трябва от бетон ,не спирки като в Афганистан .
+6
 
 
Еми така е като има мангали из града и не ги пребират насила по кварталите им
+6
 
 
Аз все още се чудя, като ни знаят културата защо трябваше да се прави със стъкло? Има хиляди по-здрави и нагледно подходящо варианти. В булгаристан всичко трябва да се прави вандало-устойчиво.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: