ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак счупена спирка в Пловдив! Свидетели: Младежи хвърляха камъни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 22.10.2014Коментари (10)6324
За поредна счупена спирка в Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg. Става дума за заслона на бул. "Копривщица" 35:

Здравейте, преди дни видях нова ваша статия по сигнал за счупени стъкла на една от новопоставените автобусни спирки. Искам да ви "презентирам" един доста по-вандалски случай, "красящ" бул. "Копривщица" до номер 35. Потрошаването на спирката се е случило преди малко повече от 2 седмици, тогава за пръв път видях счупените стъкла.

По думите на съсед (понеже живея наблизо), група тийнейджъри привечер (дори не по тъмно) са хвърлили няколко големи камъка и са побегнали. 

По-специалното е че са счупили стъклото точно зад пейката, което обезсмисля стоенето там, заради риск от падане на останалата част от стъклото. Очаквах фирмата, отговаряща за спирките, да реагира, но уви - вече повече от 2 седмици спирката си стои така. 

Явно се очаква да стане някой инцидент, за да се смени стъклото или поне да се обезопаси. А за въпросните "герои", счупили спирката, даже не си заслужава да се коментира, дали имат място в бъдещата европейска столица на културата.

Дано ако публикувате този сигнал, ще има навременна реакция.

Припомняме, че това не е първият подобен случай, за който ви информираме. В края на август читател на сайта също сигнализира, че навес на спирка в града е със счупено стъкло. Ставаше дума за спирка с номер 156 до хотел "Новиз".

Тогава репортер на сайта се свърза с фирмата-концесионер, която подменя спирките в града. От там обясниха, че спирките са застраховани.

"От тук насетне предстои съставяне на протокол от полицията и на база този протокол ще се извърши подмяна на стъклото", уточниха от концесионера.
И припомниха, че подобен случай имаше и със спирката на бул. "България" пред ЕГ "Иван Вазов". Тогава стъклото също бе подменено.



Още по темата: общо новини по темата: 229
29.01.2024 »
27.05.2023 »
23.05.2023 »
15.05.2023 »
24.04.2023 »
28.02.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Защо са монтирали спирката,без да се разчисти терена,където е била предишната спирка?Тротоарът е разбит, има много боклуци ,които трябва да се премахнат, неугледно и с много дупки по тротоара,едвам се достига до спирката и изобщо сега не може да се ползва от никой - зле свършена работа,ужасно изглежда,защо не проверите?
+2
 
 
Струва ми се че на господа младежите никой в училище не им е обеснил, че ремонти на спирки или други общесвени вандалщини биват плащани от родителите им чрез данъци директно от така или иначе не особено впечетлаващите им в повечето случаи заплати. По друг начин погледнато, все едно чупиш собствената си спирка за която по-рано си платил чрез родителите си.
+2
 
 
къде са бах тошовите закони,ред и дисциплина.не е било кой знае колко хубаво но тези неща бяха на ниво,тази агресивна паплач трябва да се озапти.от ден на ден сякаш по-зле става.
+16
 
 
Обществено полезен труд,да метат улиците с мангалите.
+14
 
 
Една глоба от 1000 лева мисля, че ще реши проблема. Камери и глоби трябват, иначе няма оправия. Просто има много измет по улиците
+13
 
 
не е ли разумно да има камери и вандалите да бъдат осъждани?! без пример за сериозни последствия, такива и куп подобни прояви ще продължават.. дори по-скоро ще се увеличават пропорционално на увереността за безнаказаност...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: