ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Ботев с опасност за живота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 28.10.2014Коментари (37)16877
© Plovdiv24.bg
Привърженик на Ботев е с откъсната китка и опасност за живота. Това съобщиха от Университетската болница в Пловдив.

Запалянкото, който е на 21 години, е претърпял инцидент със самоделна бомба. Това се е случило в часовете преди срещата, когато ултрасите на "жълто-черните" са се подготвяли за поход към стадиона в парка "Лаута".

Заради неприятния инцидент пък агитката на Ботев се отказа от предвидената хореография за дербито.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Жалко, че това младо момче се е осакатило заради глупостта си. Донякъде и ние (обществото) сме виновни, че сме безучастни към действията на агитките. Дано това да сигнал към други фенове, увличащи се по подобна "хореография".
+7
 
 
Малоумниците с бомбите нямат място по стадионите,без значение от кой отбор са!!Крайно време е хора,които не искат да подкрепят културно отбора си,да ходят да се взривяват у тях!Ние нормалните хора не искаме да ставаме жертви на глупостта на безмозъчни типове.Тия от милицията и прокуратурата до кога ще си затварят очите?Кога по стадионите ще се сложат камери??
0
 
 
Като гледам на снимката, палят се чернобели салчета...."Лошо Седларов, МНОГО ЛОШО"....!!!
+7
 
 
Тези бомби изобщо не са за мачове и други спортни събития. Ако толкова пък ви се хвърлят то ходете ги мятайте /и по големки и заедно сдружени двете агитки/ някъде по в източната част и на още две три места в града. Е това е мъжкарско, а не да се самоизтребвате.
-1
 
 
Тоя от болницата трябва да бъде закаран директно в ЗАТВОРА. Тая бомба ако беше гръмнала на някой в главата какво правим жълти джихадисти? С ятагани ли ще почнете да идвате на мач от страх бе изроди мръсни? ЗАТВОР ЗА БОМБАДЖИЙТЕ
+13
 
 
Пожелавам на Кристиян да се оправи, пък кой какъв е не искам да коментирам. Хората като цяло трябва да започнат да мислят за своя живот и за този на останалите, навсякъде не само по трибуните!!
+20
 
 
Колко прост трябва да си за да се занимаваш с такива глупости някой даже си ги крият между краката --- малоумна работа застрашаваш себе си или живота на друг заради един скапан мач да се направиш на велик да си избиеш комплексите дано жълтура да се оправи и това да е за урок не само на него но и на другите бомбаджии от акиткитте в БГ че това не е шега работа
на 28.10.2014 г.
+22
 
 
Пожелавам му да се оправи и да му е за обица на ухото,на него и на другите като него от двата лагера,но неговата бомба можеше да убие мен или някой от Вас.
+26
 
 
Как после да отидеш да гледаш футбол, когато не знаеш дали някой няма да ти пусне бомба и да ти откъсне главата?! Самият факт, че някой си фен е правил самоделна бомба, която му е откъснала ръката е доста плашещ, както за феновете на Локото така и за тези на Ботев! В България не се ходи да гледаш футбол, като за празник, както е в Англия например, а като на война, да хвъряш бомби и да стават побоища!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Ботев още празнува, но предстои визита на Славия
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: