ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читателка: Не мога да се ориентирам в Пловдив, сложете табели!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 30.10.2014Коментари (32)8760
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg сподели мнението си относно липсата на достатъчно указателни табели в Пловдив:

От няколко седмици съм в Пловдив и какво ми направи силно впечатление. Ако не си от града, почти е невъзможно да се ориентираш и тръгнеш в правилната посока. Тотална липса на указателни табели.

Аз например тръгнах по бул. "България" от източната му част. Минах през няколко кръстовища и светофари и никъде не видях указателни табели.

Предполагам, че кметът и всички, на които ние данъкоплатците плащаме, са ходили поне в Европа. Там има каквато се сетиш маркировка. 

На пътното платно, над него /със страхотни размери/ и на самото платно. А тук - нищо. Хората да се оправят сами - по спомени! Правилно ми казва мой близък, че в чужбина е невъзможно да се изгубиш, но в България, ти е гарантирано.

Сякаш чувам триви
АНКЕТА:
Има ли нужда от повече указателни табели в Пловдив?

Да
Не

алния Ви отговор в такива ситуации "Няма пари". Тогава, аз питам, след като няма пари, Вие за каква извършена работа взимате редовно заплатите си? Или парите от данъци стигат само за Вашите заплати?

Скоро прочетох, че Пловдив е един от 10 места в света, които трябва задължително да бъдат видени. 

Не отричам, че в града се направиха много и хубави неща, но все си мисля, че нещата са комплексни!Проверете и помислете!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 03.11.2014 г.
0
 
 
Ха-ха. Супер коментари! Ами като е нова в града, какви данъци е плащала, че да има претенции?! Около 9 месеца в годината ми се налага да живея в една от най-богатите общини в Европа и света. Е, преди няколко години сменяхме адрес и се наложи на 4 пъти да се доберем ( буквално) по 3 маршрута. Ама сме си малко блейки. Споко. Шъ сФикнеш. Научи се да обичаш Пловдив! И ще ти е хубаво в града. Леле, един долу, дето няма 800 лв да си плати данък на возилото как се е разпенил пак... Добрият данъкоплатец и разумен човек като не може да си позволи нещо, минава на по-достъпен вариант за момента и не реве, че данъците в Пловдив били високи. Смешно ниски са и бъдете благодарни за привилегията да сте в чуден град, заринат от история.
0
 
 
Какви точно табели иска госпожата да и се монтират лично за нея? Маркировка си има, но така или иначе никой не я спазва. И аз примерно като отида в София се обърквам от трафика и еднопосочните улици. Госпожата не е написала от къде е дошла в Пловдив.
+1
 
 
Много правилно си го е казала жената. В проклетия град няма една табела като хората. Ако не си от тук - спукана ти е работата
+1
 
 
Липсата на табели е неприятна, но още по-дразнещо е наличието на криви, ръждясали, изличени, неверни и направо негодни табели. На места има дори табели-самоделки, като например на кръстовището на Мебелна къща, където някой просто е закрепил табела с крив надпис Асеновград за идващите от бул. Найчо Цанов.
+1
 
 
Абсолютно е права госпожата (или госпожицата). Но подобно е положението в цялата страна, не само в Пловдив. В САЩ 100 м. преди кръстовището вече знаеш коя улица ще пресечеш. Подобно е положението и в цивилизованата част на Европа.. Само си представете колко табели щяха да се напечатат, ако не беше кръговото на Водната палата или някой друг абсурден ремонт.. Но на госпожата тепърва предстои да види истински лошите страни на нашия роден град - корупция, незнаеща граници; селяния, чалга и абсолютна липса на култура по пътищата.
-2
 
 
Хайде, хайде.... Всичко Мара втасала, само са не сресала! Европа, САЩ, Русия, Антарктика.....хич не ме интересува какво било там.... Като е там така марш в Европа и тва е! Всеки ден напълно безсмислени статии и коментари. Има тооооолкова много проблеми за решаване в Пловдив, табели ще слагаме щото Сульо и Пульо от провинцията така решили. Щото в тяхното село има 3 улици на кръст и тук като дойдат не знаят какво е лента и какво е движение..... Аре моля ви се....смешни сте с тия искания!!!! От много време е казано, че жените не са и никога няма да са добри в ориентирането,.,,,т'ва е ....колкото щете плюйте.....т'ва е истината! И на всеки сантиметър табели да ви се сложат все едно.....!
Простаците са непобедими!
на 30.10.2014 г.
+3
 
 
Пловдив ,Пловдив ,град градина ,ама няма откъде да мина
+7
 
 
иначе сме много горди майни .... две табели няма в града. Права е жената. В София табели има и наистина по тях се ориентира човек, ако се забие някъде по невнимание или незнание. Тук само указателни табели за големите магазини ...
+3
 
 
Проблема не е само в липсата на табели. Дори тези, които сега ги има много от тях са изключително объркващи. Не може да вървиш в посока Карлово и да гледаш табела, че Смолян е в същата посока?!?! Има много такива в града ни, които трябва да се махнат, а на много улици стоят имената им преди 10 ноември и тези, които идват от други градове и знаят новите имена се бъркат много. Така че, да, определено има нужда от табели и да бъдат точни.
+1
 
 
Добре дори и да има проблем с табелите,трябва ли веднага да се оплаквате от нашия прекрасен град?! За какво ви е тези супер модерни телефони с упътвания и прочее. Тази работа с оплакванията се получава като си нямаш друга работа. Като сложат табелите сигурно пак нещо на госпожата ще е криво.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: