ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дете зад волана шокира минувачи на булевард "Руски" в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 02.11.2014Коментари (60)23993
Дете "кара" кола на оживен булевард в Пловдив. На това е станал свидетел вчера следобед читател на Plovdiv24.bg, който не крие възмущението си. Ето и думите на пловдивчанина:

Вчера, 1-ви ноември 2014 г., около 14:30 на булевард "Руски" бях свидетел на безумие! Как може това дете да управлява колата в скута на баща си?!

Дали мястото на детето е там и ще има ли последствия за родителя? Силно се надявам да обърнете внимание на това, защото инцидентите зачестиха, катастрофите се увеличиха! Не искам и да си представям какво може да се случи с това детенце, ако стане катастрофа!

Plovdiv24.bg очаква реакцията на пловдивската полиция!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Видях,че доста хора подкрепят тези действия и реагират "с какво толкова" е хора слагайте си децата и рискувайте живота им...жалко,че сте дарени с тези рожби на които спокойно бихте изложили в риск,а хора даващи мило и драго да чуят детски глъч в дома си са лишени от това чувство!Radosveta Dimitrova колкото и да са манипулатори децата,трябва да нямаш грам сиво вещество в главата,за да го направиш на оживен булевард в пиково време!Но като гледам днешните родители какво възпитание дават на децата си,оставам без граматика е разбира се,че има изключения,но за жалост станаха твърде малко!
+1
 
 
Nadejda Davcheva,Radosveta Dimitrova Така като ви слушам и двете ми настръхва косата. Дано не ви срещна никога през живота си. По безотговорно изказване от майки не бях чувал
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Предполагам, че не е тук мястото, но предлгам да се организира някаква група или подаде сигнал към сайта Пловдив 24, за всички светофари в центъра на Пловдив и не само изобщо за всички натоварени кръстовища за секция ляв завой. Все повече се убеждавам, че правейки ляв завой всички включително и аз правим левия завой на магия, защото никога левия завой не се прави само от лява лента и на практика няма никаква видимост.
+4
 
 
Трябва да си супер малоумник да рискуваш живота на детето си за едната гъзария .....колко такива случаи има...... разглезени малолетни взимат семейната кола тайно мислейки че могат да шофират и после.....
+5
 
 
От писалите преди мен разбрах, че отглеждам детето си в саксия и"никога няма да усети едно от най-яките неща в свето детство". Много жалко за всяко дете на което такова "возене" е най-якото изживяване в детството.Наистина?! Ще се постарая саксията в която си отглеждам сетето в един момент да се изнесе там където нарушаването на пранилата не се приема като "е какво толкова станало, те всички го правят"
+11
 
 
В тази ситуация, опасността идва и от това, че не е необходимо да има сериозен инцидент, за да се случи непоправимото. Един малък безобиден удар във внезапно спрелия пред него и възглавницата изкача. Ще е щастие ако детето оцелее, смачкано от възглавницата. А такива малки и внезапни удари се срещат на ден с десетки. Не видях никой да коментира това, та реших, че ще е полезно за всички дето са писали преди мен, че не било голяма работа. Спрете да бъдете инфантилни и разберете, че китайската иконка от Бачковския дето сте я сложили в колата няма да ви спаси, а ще ви спаси собственото ви поведение по пътя. Ако вие сте се прежалили, пазете поне нас!
+5
 
 
Това може да се прави на село, не по централните оживени булеварди.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
XXI игри на БАСС
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: