ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Бяхме много плахи и сковани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 02.11.2014Коментари (17)4435
© Bulphoto
"Не искахме да загубим, бяхме дошли с идеята да вземем някакви точки. За жалост, каквото и да говорим, не беше добре, особено през първото полувреме. Получихме два лесни гола в рамките на една-две минути. Бяхме много плахи и сковани", коментира треньорът на Ботев Велислав Вуцов след загубата на неговия тим с 1:2 от Черно море.

"През второто полувреме не направихме някакви чудеса, но увеличихме качеството на желание и започнахме да печелим единоборствата, стигнахме и до гол. Определено по-борещият се отбор беше Черно море. Заслужено ни победи. Честитя им победата", каза още Вили Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 15
05.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако енергията от танците е вложиш в тактиката може и да вземем някоя точка навън този сезон и да изпреварим Манчестър Юнайтед по резил навън?
+3
 
 
"Не искахме да загубим(то бивало и да сте искали).... За жалост, каквото и да говорим, не беше добре(???)... "През второто полувреме не направихме някакви чудеса (а бе ти футболисти ли тренираш или фокусници), но увеличихме качеството на желание (не знаех, че желанието има качество???)...Все едно, че чета интервю с чичо Пенчо (Дим.Пенев) голям смях с тоя човек, а как танцува само!
+2
 
 
А бе Вили защо се занимаш с глупости добре че беше Илийчо Павлов лека му пръст да ти уежда мачовете малко ли пари смъкна от него сега се оправдавш пред гузната си съвест защото много добре знаеш че където е текло пак ще тече
-4
 
 
Не бяхте плахи и сковани,а просто сте по-слаб отбор от "МОРЕТО"!!!!!Битката за парвата 6-ца продалйава с пална сила.ЗАвиси кои каде хте сгрехи!!!!!При "моряците"един по един се врахтат контузените титуляри,а другите кандидати за И-та хестица сега хте потчнат да страдат!!!!!
0
 
 
На Овчата глава му беше ясно , че във Варна няма да вземе нищо . Поне се отърва само с два паламуда , че като чета сайтовете гагаузите още на полувремето е трябвало да водят с 3-4 на нула !
+5
 
 
Вили, ти си треньор и ти взимаш решенията, това е ясно ! Опитай се и да разбереш и да чуеш и някое мнение от феновете! Играта не върви! Адам допуска все повече грешки, само той знае каква е причината, Огнянов не се вписва с останалите вече, Вуйчо Ваньо също! Отлични футболисти,но не за новия бърз и борбен дух на отбора! Вандер,Огнянов,Цветков- може да са любимци на повечето фенове,но моето скромно мнение,че те са гениални футболисти на малки вратички. Футбола и терените в България искат бързина и борба за всяка топка, затова недоумявам,че на скамейката стоят Чунчуков и Цветанов,а не са титуляри(ако и останалите са като тях,няма кой да ни спре) . Нямаме крила, Данчо се чуди напред ли да играе или да си стои отзад,отивайки напред оголва защитата. Вили, не робувай на свои и на феновете любимци! Развивай отбора в посока бързина и борба! Играта по крилата е запазена марка на Ботев, не я руши! Пускай пак по трима млади нападатели и отбора да играе за тях! Така ще се върнат головете, а ние феновете ще се радваме на младите и борбени момчета !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: