ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов набеляза трима за гонене
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 04.11.2014Коментари (28)9505
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) вече е започнал работа по зимната селекция. Старши-треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов е почти наясно с играчите, с които иска да се раздели през зимата. Наставникът е набелязал за гонене поне трима. Според запознати сред тях е централният защитник Радослав Терзиев. Сериозни колебания специалистът имал и за Горан Галешич. Засега от "Коматево" не разкриват никакви подробности относно плановете си. 

В същото време Вуцов не спира да гледа дискове на предлагани му играчи от чужбина. Главно от такива футболисти ще е зимната селекция на Ботев (Пловдив). Нито един обаче няма да дойде директно да подпише, а всеки ще минава пробен период преди да бъде одобрен. Основното условие е те да са свободни агенти. 

Ръководството на "канарчетата" ще стартира до седмица преговори с някои играчи за удължаване на техните договори. На по-голяма част от титулярите контрактите са до лятото и клубът иска да ги продължи. Тук влизат Мариян Огнянов, Томаш Иршак, Адам Стховяк, Йордан Христов и др. С този ход от управата целят въпросните футболисти да не си тръгнат като свободни агенти след края на сезона. От Нова година те ще са свободни да преговарят с други клубове за предварителни договори, които да влязат в сила от лятото.


Източник: в. „Тема спорт”
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не може да се очаква, че Вуцов е споделил намеренията си с Тема спорт, а и с която и да е медия!!! Радослав Терзиев е един от най-перспективните, и Вуцов го предпочиташе пред опитен футболист като Росен Колев. Довери му се в тежки мачове! За Галешич е абсурд, Вуцов се кълнеше в него, очакваше да е новият Неделев, това означава да си плюе в устата. Още повече, че той самият не е очаквал, да се наложи с гръм и трясък, а че ще има един период на приспособяване. Дори се двоумеше, дали да го пуска. Относно Станислав Дрянов, като че ли има истина. Той е заявявал, че е дошъл при нас заради Любо Пенев, и не се е влагал достатъчно в тренировките!
+2
 
 
Почва да прави глупости Вуцата.Груба грешка ще е ако продаде Галешич без да му даде шанс да поиграе малко.Това е единствения бърз и остър футболиств отбора ни,който като вземе топката се опитва да играе с нея.Всички останали само гледат да центрират някви шанаджийски топки и каквото стане....Вуцата почва да греши грубо,до сега му се кефех
+6
 
 
Стига сте вярвали на евтини сензации от боклучави вестници.Нито Терзиев,нито Галешич,нито пък Пламен Николов ще се гони.Всички момчета които са в отбора са супер.И аз искам малко повече шанс на Дрянов да се даде.Ето сега пак го викат в национала до 21,а ние го държим да търка пейката.Момчил Цветанов и той трябва да запише някакви минути,дано срещу Хасково да се заложи на такива,а да се даде почивка на Мариян и Вуйчо примерно.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Дано не е истина, защото този, който сам си правеше селекцията без никой да му се е бъркал си заложи овчата глава специално за Галешич, а за Радо дума да не става щото тогава ще хвърчи овча козина! И да започне да дава шанс на такива като Дрянов и Марин и другите млади нали за това дойде да гради млад отбор??
+8
 
 
не вярвам да е истина,Терзиев ми направи много добро впечатление когато го пускаше,освен това е много млад и лично за мен е голям талат.
+4
 
 
който плюе по Вуцов не е никакав ботевист!!!!! дойде ли човека във супер труден момент???? Докара ли ни супер футболисти???? За вапросните легенди на БОТЕВ който никои не успорва качествата им като футболисти НО за треньор никой не става,щтяха да си докарат пак синовете и '' дъщерите'' да правим ''отбор'' разни флегми като ''принца'' пашев и тем подобни....!!!!! Стига сте писали глупости а подкрепяйте отбора вечно недоволни семкаджии и дървени философи.... Или искате и вие да издържате клуба като циганите!!!!??
+8
 
 
Онзи ден един друг вестник, близък до Пеевски (разбирай Левски), "изгони" други футболисти на Ботев. Сега пък Тема спор*, близък до ЦСКА, "гони" тези. Аз тези писания така ги разбирам - Левски иска да вземе онези футболисти, а ЦСКА - тези. Защото друго обяснение нямам за Терзиев, когото Вуцов хвали не един път. А и си заслужава да бъде похвалено момчето.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: