ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Цигани пребиха двама полицаи и потрошиха патрулките им
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 11.11.2014Коментари (41)9786
© Plovdiv24.bg
Двама полицаи са ранени, а два служебни автомобила са изпотрошени след нападение на цигани срещу униформените служители в пазарджишкото село Братаница, съобщиха от Областната полицейска дирекция в Пазарджик, цитирани от "24 часа".

Инцидентът е станал в неделя през нощта след сигнал за изчезнало 13-годишно момиче. Той е бил подаден от майката на момичето, която съобщила, че детето й е откарано в Братаница, за да бъде омъжено за местно момче.

Незабавно към Братаница е изпратен полицейски патрул за издирване на малолетната. В циганската махала на селото униформените били посрещнати от млад мъж, който се представил за брат на младоженеца. 

Вместо да съдейства на полицаите, той започнал да сипе закани и обиди за саморазправа и към него започнали да се присъединяват негови събратя от махалата, които видимо били употребили алкохол.

Заради ескалиращото напрежение в помощ на двамата полицаи били извикани подкрепления. От полицейското управление в Пазарджик изпратили в Братаница още 3 автопатрула. 

Пристигналите на мястото полицаи били посрещнати от тълпа мъже и жени, които започнали да ги замерят с камъни, тухли и бутилки. Някои от циганите, въоръжени с брадви, колове, лопати и ножове, директно нападнали служителите на МВР.

Единият от сержантите бил ударен с бутилка в лицето, а на негов колега сериозно е наранено коляното с дървен кол. Той е изпратен на преглед в София заради съмнения за скъсани от ударите кръстни връзки на коляното. 

Удареният в лицето служител е добре въпреки подутините и синините по лицето му, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Отделно от това са потрошени стъкла и ламарини на два от полицейските автомобила.

Въпреки това униформените служители са успели да потушат ескалиралото напрежение в Братаница. Задържани са мъже и една жена - 29-годишният В.А., 5 години по-малкият му брат А.А.,38-годишният А.С., Г.Н. на 40 г. и 48-годишната Н.А.

В къща в циганската махала след арестите е открито и 13-годишното момиче, което е върнато на родителите му в Мало Конаре.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.11.2014 г.
0
 
 
.....смяххххх. СРАМ че в България е така " господа" законодатели.
Aнонимен
на 12.11.2014 г.
+3
 
 
Такива безобразия стават само в България?? В САЩ,Германия,Англия,Турция,Русия и т.н. циганите щяха да лежат простреляни ,а полицаите щяха да са наградени с премия.
+2
 
 
Аз, ако бях началник на полицията или още по-нагоре във веригата, министър например, щях незабавно да уволня дисциплинарно всички тези мюхлюзи. Имаме наранявания, някои от които може да доведат до трайна непригодност и дори инвалидност, за което ще се ръси държавата. Имаме потрошено имущество, за което ще се ръси държавата. Имаме абсолютна загуба на авторитет от страна на институцията, което ще поощрява подобни деяния в бъдеще и накрая пак държавата ще се ръси. Тези полицаи са абсолютно, напълно негодни за длъжността си и трябва да се уволнят дисциплинарно!
+1
 
 
След като ядоха бои, да отидат сега да им платят тока и водата.....
+2
 
 
Истината е само една - няма да се оправим докато не се позволи свободното притежание на оръжие и защитата на частната собственост. В щатите доста отдавна е позволено и обществото си се регулира малко или много по естествен начин. Влизаш в апартамента ми да крадеш ? Няма проблем, стига да издържаш на 9мм. Така и трябва да бъде - след като полицията не може да си свърши работата е редно хората сами да могат да се защитят
+6
 
 
Докато в тази страни никой от власт имащите не си свърши работата тени неща няма да спрът за съжеление. Сега всички тези мръсни гадни цигани трябва да бъдат в затвора и за отвличане на дете и за съпротива при арест и нанасяне на бой над полицай и за повреда над държавна собственост. Мамицата им мръсна мангали смотани
Aнонимен
на 11.11.2014 г.
+6
 
 
Имаше един...Чочоолу...разбираха го циганите...!
Aнонимен
на 11.11.2014 г.
+7
 
 
Това е пълна циганска държава-Кой ще озапти циганите?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: