ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки се завръща в Локо ?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 14.11.2014Коментари (49)9225
©
Варненският аптекарски бос Веселин Марешки е пред завръщане в Локо (Пд), усилено се коментира в града под тепетата. Според слуховете разговорите между Марешки и хората от настоящото ръководство на клуба са стартирали, но са в ранна фаза. 

Марешки финансираше Локо през сезон 2012/2013 г., но реално не контролираше контролния пакет акции, които на практика останаха в ръцете на Коко Динев, но сега може да го придобие.

"Няма нищо черно на бяло. Не искам да коментирам нищо засега", коментира лаконично Марешки пред "Меридиан Мач".

Връзката между бизнесмена и клуба обаче не е прекъсвана никога. Локо (Пд) има да погасява заеми към фирми на варненеца в размер на 2,8 млн. лева. Ако Марешки се споразумее с новото ръководство парите може да бъдат опростени или оформени по друг начин.

"Парите са най-малкия проблем. Ще се разберем някак", добави Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 1
14.11.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя ако се върне,ще ида на мач когато направи трибуната.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.11.2014 г.
-1
 
 
Веско - завинаги един от вас!!! Майсторът на събаряне на трибуни! ?? ББ вече го е навил отново! Честито! .... Тоя поне ще ви довърши! :D:D:D
+2
 
 
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!
-2
 
 
хахахахаха. тия само "Ботев" ги интересува. Имат прекрасна новина- ще си имат за Коледа нов президент -те -кога ще се построи стадиона, ми къде е Василев, ми...Абе ей-абе радвайте се бе, имате новина-ще имате президент, ще имате безплатни медикаменти за възстановяване .Оставете ни нас да страдаме за стадиона ни., вие сега излезте, пейте, танцувайте, почвайте да точите корите за баклавата. Ние ви завиждаме :) за новия ви президент. Да ви е честит! Не се дръжте като във стария виц-ми вий що трепете негрите ,а....За Купата къде е-може да питаш Узунов-Локо-Лудогорец 1-2. Може да питаш и за атомното нападение къде е с което щяхте да сте в тройката....Плямпахте за Пърпъл-дойдоха-вярно,с малко закъснение, но дойсоха. Плямпахте за Борусия-дойде Щутгарт..Вие къде бяхте като дойде Пърпъл -Кондьо в маалата ли слушахте? Като дойдоха Щутгарт-къде бяхте-да не би да играехте по това време с Барселона?
+2
 
 
Къде е купата, къде са крановете, къде е Банго, къде е истинския Ботев, къде е Хамза, къде е Доре, къде са милионите на хората???? Все въпроси които чакат отговор...
-1
 
 
Неподвластни фермери! И НЕнужни... ахахахха...
+2
 
 
"Връзката между бизнесмена и клуба обаче не е прекъсвана никога." - тц,тц,тц а пък аз си помислих,че Локото вече е независимо! ба*ти и заблудата!
0
 
 
Тъй като решихте, че една от най-модерните бази в България е селски стадион и все още с страх се надявате стадион Хр.Ботев да не се построи/ спокойно-ще се построи/,то ви предлагам-вие да построите трибуна Бесика и когато дойде Марешки-да го посрещнете точно там-с баклава! Ей тогава публично със Държавен вестник ще стана и аз ваш фен и то най-върл! По върл от Сандокан-а,дано да го помните..
0
 
 
След Коко идва Марешки -тоя филм не сте ли го гледали буфери ? Ама верно вие имахте проблем с паметта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: