ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Кличко: Не съм се бил с по-нагъл съперник от Пулев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 17.11.2014Коментари (35)7641
©
Световния шампион в тежка категория при професионалистите Владимир Кличко обяви последния си съперник Кубрат Пулев за невероятен наглец.

Украинецът спечели късно в събота вечер срещу българина и запази пояса си във версия IBF. След мача на ринга той поздрави Пулев, но малко след това в интервю за руския "Советский спорт" обяви поведението на Кобрата за изключително нахално.

"Никога досега не бях имал за съперник такъв наглец, какъвто е българинът. Честно ви казвам, Кубрат ме смая с поведението си. То не бяха жалби, оплаквания, изказвания, не бях чувал такива думи досега, не желая и да ги повтарям", заяви Кличко.

Още по темата: общо новини по темата: 64
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Да сугласен сум с Клитсчко. Кубрат се би мрусно с удари ю тила на Клитсчко. На крайа на срещата ю койато беше йаюно победен каза че Клитсчко е имал много кусмет тази юечер И затоюа е победил. Срам . За едно мъ праюйа чест на Кубрат че даде юсичко И ю 5те рунда, но иначе отношението му беше нагло. А сега до господин Минчо Ковачев. Много се изюинйаюам но нека икономистите да се занимаюат с икономика а бохиорите с бох. Именно защото ю Булгаря юсеки разбира от юсичко за тоюа сме на този хал.
-2
 
 
Вие сте срам за България. От вас, драги хейтъри, няма да излезе нищо - ще седите пред телевизорите и ще люпите семки, и ще псувате сънародниците, докато те жънат успехи и се опитват да донесат радост на България и на хората, които ги подкрепят и са горди, че има кой да ни представи пред света ДОСТОЙНО.
Простаците са непобедими!
на 17.11.2014 г.
+7
 
 
Какъв боксьор е Кубрат бе , един смешник ,дори лафа си не може да оправи абсолютен рекетьор и селски бияч нищо повече ,може само да сънува световните титли и да ги гледа през крив макарон
+8
 
 
Като ще говорим за връзки и обективност, да посочим, че другият претендент Шанън Бригс има по 7 боя в годината и ги печели с с нокаут, а нашият само по 1 път в годината. Бригс също има основания да претендира, но надали ще тръгне тотално да оплюва съперника си.
-5
 
 
кефят ме коментарите на хора които нито един път не са се качвали на ринга...невежи сладури
+9
 
 
Абе много странни хора сте всички. От два дни в интернет виждам два крайно смешни лагера. Едните със мега напомпано национално самочувствие и казват на черното бяло, а истината си оства една Кличко нокаутира Пулев по средата на мача. Другите са пък на другата крайност. Мизерник некадърник как да се гордеем с него като тоя украинец го спука от бой. Днес реших да изгледам максимално обективно мача и да съм крайно не пристрастен. Препоръчвам на всички да го пробват. Изводите са няколко:1. Може би Кубрат трябваше да изчака още една година да понатрупа още малко опит.2. Кубрат излезна с идеята че ще успее в меле да го свали. Т.е. ще го остави да го удрят но и така ще има повече възможности да нанася и той удари и се надяваше че ще е по издържлив от Кличко. Да да ама не.3 И не на последно място украинеца игра страшно мръсно и нашия май не беше подготвен за това. Два от нокдауните не бяха от удари а от изблъскване. Докато имаше 3-4 положения в които Кличко падаше от серията удари но Кубрат не се дърпаше назад и украинеца го прегръщаше за да не падне.Дано си е взел поуките и след 2-3 години да го видим като световен шампион.П.П. Не казвам че съм някакъв боксов капацитет, но нещата които съм написал се виждат и без да си такъв. Сигурно има и много други фактори но това са моите 50цента.
-3
 
 
за съжаление никой не коментира досегашните успехи на КУБРАТ ПУЛЕВ.Какво ще кажете че е стигнал да бъде претендент за световната титла?Другото е част от играта за много пари! На КЛИЧКО може успешно да му се отговори,че на ринга излиза много интелигентен пристъпник който финансира избиването на мирни украинци само за това че искат по добре да живеят!Само това е достатъчно да му се отнемат световните титли!
+10
 
 
Освен по-добър бокс, Пулев трябва да понаучи и някои уроци за джентълментство. Какъвто и да е съперника ти, се изисква висок дух и интелигентност да не говориш простотии след като си бил нокаутиран. Не мафията го свали още в първата минута на земята и после още 2 пъти ей така с лекота, а с четвъртия път му приключи играта. Ако на Кличко му беше дадена победа по точки, върви да се пускат теории за мафия, конспирация и монополисти, но след като ти подуха мутрата от бой, ще си мълчиш. Ужасно ми падна в очите този Пулев. Евала на Кличко за поведението му веднага след мача.
-1
 
 
Някой ден няма да има Кличко. Ще има само Кубрат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: