ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Местят павилиони на Lafka, които пречат на пешеходците в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 20.11.2014Коментари (30)9612
Още днес представители на фирмата концесионер ще дойдат в Пловдив и Lafka-ta, за която Plovdiv24.bg писа вчера, ще бъде премахната така, че да се освободи тротоарът. Това заяви пред репортер на сайта заместник-кметът Димитър Кацарски, който увери, че подобна практика се използва и при други сигнали.

"Винаги, когато експертите на Общината забележат подобна нередност или когато хората са ни изпратили сигнал, задължаваме концесионера да направи необходимите корекции", обясни Кацарски.

Проблемът:

По улица "Богомил" не може да се минава през тротоара заради новопоявила се Lafka, сложена пред редица от пейки. Това съобщи читател на сайта, уточнявайки, че ситуацията е такава от миналата седмица.

Здравейте, на ул. "Богомил" на спирката в посока кръговото с ул. "П. Д. Петков" изникна поредната Lafka. Тя все още не функционира, но прилагам снимки, за да се опитате да си представите как ще "отвори врати" с всички съпътстващи я "атрибути".

Пейките, както се вижда, вече са неизползваеми, а разстоянието от Lafka-та до пътното платно е повече от недостатъчно, за да се разминат например две майки с колички! На това му се казва Lafka на всяка спирка и на всяка цена!

Друг наш читател от своя страна ни изпрати подобна снимка от булевард "Източен", пишейки буквално следното: "Лафка" на Пеевски заема целия тротоар. Поздрави".

Подобно е положението и на бул. "Цар Борис Трети Обединител" 14, става ясно от обаждане в редакцията на сайта на поредния наш читател.



Още по темата: общо новини по темата: 229
29.01.2024 »
27.05.2023 »
23.05.2023 »
15.05.2023 »
24.04.2023 »
28.02.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Те Лафката преместиха но за сметка на това пеиките зад неъа станаха на трески....
+1
 
 
Те 9/10 от будките пречат понеже тротоарите ни са малки и тия като разтворят джамовете със списания и вестници от двете страни и в колона по един ... Отделно я някой стълб точно срещо павилиона или кошче за боклук и работата заспива :)
+2
 
 
В Тракия всички са на тротоарите и всички пречат като разтворят витрините не може да се мине на всички спирки е едно и също всички са слагани без контролон кадето им е най удобно
+4
 
 
Такаааа. Правилното изписване на думата, която е синоним на "будка" и "павилион" е "ЛАВКА" с буквата "В". Затова, освен конкретната лавка - павилион, НЕКА ЦЯЛАТА ЛАФКА(изписана на латиница) БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ Пловдив! Амин!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 20.11.2014 г.
+2
 
 
На бул. "Цар Борис Трети Обединител" изобщо не пречи,там е широко и има още един павилион,на когото може би пречи
+5
 
 
Кацарски специално е такъв мишок... Какво се прави на интересен? Нали той е сложил своя параф, за да стои там павилиончето на някой депутат? Писна ми ужасно от това лицемерие.
+10
 
 
Чудя се защо разни инспекторати, общински служби и т.н. взимат заплати от нашите данъци, след като ние им вършим работата!?! Ако гражданите си мълчат, нищо няма да се променя и разни дебели същества ще си правят каквото си искат. По същия начин с масова гражданска активност тези чудовища, агенти, мръсници и т.н. трябва да бъдат изринати, захвърлени и забравени. Но колкото повече спим и нехаем, толкова по-нагли и безскрупулни стават те. Затова, нека да не сме апатични и безразлични, а да бдим заради собствената си свобода и право на достоен живот.
+7
 
 
Браво!Друг е въпроса как толкова бързо изкарват разрешителни и защо общината позволява да се слагат безразборно такива Ла"Ф"ки(тоя пък как е измислил тази марка и то изписано на латиница?!)Браво и на всички граждани които мислят за доброто ни,време е да се събудим и да сигнализираме за всичко което е в ущреб на гражданите,поздравления и на Пловдив24!
+2
 
 
Браво на общината изчисти си лайната
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба от автомобил край Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: