ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова загуба за Ботев, 0:3 от Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 29.11.2014Коментари (144)20041
©
Пловдивският Ботев записа нов провал. Този път селекцията на Велислав Вуцов беше разбита с 3:0 от Славия на "Овча купел" в мач от 17-ия кръг на "А" група. Тази загуба може да намали шансовете на "канарчетата" за място в Топ 6.

Въпреки, че "жълто-черните" бяха по-добрия отбор на терена през първата част, те трябваше да се оттеглят с гол пасив на почивката след попадение на Карлос Фонсека. Португалецът се разписа за "белите" още при първата възможност за гол в 32-ата минута. Преди това Момчил Цветанов пропусна да изведе пловдивчани, след като излезе сам срещу Георги Петков

Втората част започни с положение пред вратата на Адам Стаховяк. След прекрасна атака на домакините Манзаро изведе Фонсека сам срещу Стаховяк, но той не успя да го преодолее. 

В 55-ата минута "канарчетата" бяха много близо до изравнителен гол, след като Петков не успя да улови топката след далечен удар на Ромен Инес. Цветанов първи достигна до кълбото, но стреля покрай вратата.

Секунди по-късно домакините организираха нова добра атака, при която Василев получи подаване в наказателното поле и с точен удар отбеляза втори гол за своите.

Радослав Василев направи резултата класически в 71-ата минута, след като се възползва от нова грешка в отбраната на Ботев и резултата стана 3:0. 

Така и след този кръг Ботев остава извън Топ 6. След тази загуба "канарчетата" остават на 7-ма позиция с 24 точки. Славия също запазват 10-ото място с 17 пункта. 

СЛАВИЯ - БОТЕВ 3:0
1:0 Фонсека
2:0 Р. Василев
3:0 Р. Василев

СЛАВИЯ: 1. Георги Петков (к), 71. Диего Фераресо, 26. Димитър Везалов, 6. Фернандер Касай, 25. Цветомир Панов, 11. Мичел Бургзорг (54-8. Станислав Генчев), 77. Душан Савич, 17. Костадин Дяков (70-4. Кире Ристевски), 33. Карлос Фонсека, 7. Жереми Манзоро, 99. Радослав Василев

БОТЕВ: 1. Адам Стаховяк, 3. Роман Инез, 37. Росен Колев, 28. Филип Филипов, 11. Йордан Христов, 11. Лъчезар Балтанов, 16. Томаш Иршак(85-15. Християн Казаков,), 7. Мариян Огнянов, 38. Милен Гамаков (58-19. Иван Цветков), 77. Момчил Цветанов, 9. Алекс Колев (5-23. Цветелин Чунчуков)

Още по темата: общо новини по темата: 20
01.12.2014
01.12.2014
30.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слаб отбор си има слаб треньор. За да има някакви положителни резултати футболистите трябва да играят всеки мач като финал, но за жалост те не го правят и затова 50% е виновен треньора и никой друг. Трябва ни треньор който умее да влиза под кожата на футболистите, а Вуцов не е такъв. С настоящите футболисти какватао и тактика да се прави резултатът ще е същия - просто те са средна ръка играчи и именно затова трябва да играят на върха на възможностите си за да изглеждат горе-долу добре. Лошото е че те се помислиха за звезди и играят повече рутинно отколкото със сърце.
+4
 
 
Успех и на двата отбора в Сряда нека по добрия продължи за купата :)
+4
 
 
Кофти за Пловдивския футбол... Успех на момчетата и само Локо :)
+3
 
 
Ахиле, защо преиначаваш фактите, майна?! Мъри ние ли го изгонихме или той избяга като бит педе-ас, след като боса му разгада трансферните игри и схеми и сам се убеди, че Мърлю е просто един надценен и алчен наемник; Любо ние ли го изгонихме или той избяга като разбра, че няма да има месечна заплата от 50 бона; ние ли назначихме Вили, ние ли изгонихме Видолов и Бакалов, след като имаха възможност да се докажат като тандем само в един (?!?) мач; Цялата тази история: Вили или Велков е постановка на нашето ръководство, което играе някакви свои игри. 7-8 бона треньорска заплата не е толкова зле, малко са треньорите в А група с такова възнаграждение.
-5
 
 
И не на последно място, да признаем, че Вуцов изпробва различна тактика и състави в различните мачове.Бях съгласен, че при Мъри имаше съмнения за негови любимци и състави, имаше еднообразие в схемата и играта.Но в момента не бих казал, че това е проблем.Дава се шанс и на младите и на по-опитните.Друг е въпроса, че те не оправдават доверието.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Какви слаби футболисти???Нашите играчи са с класа над тези на Славия като индивидуалности,всеки,който разбира поне малко може да го види.Като играчи имаме един от добрите състави,но отбора няма никаква игра и никакъв облик,отговорността за това всеки знае на кой е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: