ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев би шута на Вили Вуцов, Петър Пенчев поема "канарите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 03.12.2014Коментари (97)16727
© Plovdiv24.bg
Велислав Вуцов вече не е старши-треньор на Ботев, разбра Plovdiv24.bg. Както по-рано днес писахме, специалистът е заложен на дузпата след отпадането от турнира за Купата на България.

Именно загубата на "канарчетата" е наклонило везните на ръководството на тима да се разделят с Вили Вуцов. Заедно с треньора си тръгва и Антон Велков, който бе поканен именно от Вили да заеме поста помощник-треньор след напускането на Георги Чиликов.

Петър Пенчев ще води "жълто-черните" засега. Не е ясно дали той ще остане начело на тима или ще води Ботев само в оставащите срещи до края на есенния полусезон срещу Хасково и Лудогорец.


Още по темата: общо новини по темата: 7
05.12.2014
04.12.2014
04.12.2014
04.12.2014
01.12.2014
01.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какви с тия карикатури, само като ги види човек и го напушва смях. Забавлявайййй
+4
 
 
Когато батко ви Васил ви пишеше, че Офчата глава-изгонен от всички отбори не става, му слагахте по 20 минуса! Ха сега търпете гаврата от буферите, в работата,по улиците и по форумите.Още като чух,че крила имали самолетите ми стана ясно,че този глупак трябва да бъде изгонен с шутове от славния Ботев Пловдив, който се славеше с играта си по крилата през 80-те. Но повечето от вас не са гледали нито Пашев,нито Костадинов,Зехтински,Пехливанов и Бакалов и слагаха минуси! Ха сега слагайте и си ближете раните. Освен Вуцов от отбора незабавно трябва да бъдат освободени ЦВЕТАНОВ,ВАСЕВ,ИНЕС И КОЛЕВ.Овчата глава цял сезон не можа да разбере,че от тези нищо не става, а ми говори за някакъв млад отбор! Къде му е младия отбор, като Дрянов,Марин,Серкан,Наско Минев,Айтов и т.н. рядко попадат в групата, а в игра не са влизали???Добре, че се отказах да ги гледам тези нещастници и не бях на мачовете с Левски и Локо Пд от 30 год за пръв път. Болката щеше да е още по-голяма.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.12.2014 г.
+6
 
 
Вече гледам из пресата - спрягат се имена за заместници на Уили. И сега ще започне едно...тоя ли - онзи ли.. Тия които вече се предлагат по принцип са по-добри от Овчия, но се видя, че това не е достатъчно. Не знам какъв е проблема Пепо да води отбора с помощник Коцето например.. Видя се, че най-много страдаме от прекъснатата връзка между ботевисти и футболистите ни. Това е най-големия проблем според мен и затова го няма ботевския дух в отбора. Не може все да имаме победи, но и загубите ни са жалки - без борба и дух у треньор и футболисти. Та, да му се даде шанс на Пенчев и който си избере за помощник /без Белия/ - да проведат една сериозна зимна подготовка, да включат и юноши в един по-разширен състав и да видим напролет какъв ще е резултата. Видимо е, че няколко футболисти не стават за отбора и по естествен начин ще отпаднат от клуба, след като седнат на резервнта скамейка. Ясно е че някоклко момчета от школата имат възможности за първия отбор - на тях също трябва да се даде шанс и повече време за сработване, защото е невъзможно на 100% да си готов веднага при мъжете. Тоя път на развитие мисля, че в момента е най-правилния.
-2
 
 
Златев да си ходи! Неговите силови методи ни докараха до това дередже! Да не говорим за "култовото" му изказване, че мачът с буферите не е важен за нас. При друг управленец ботевист щях много да се радвам за Пепо! А сега ще стискам палци да се справи човекът! Да овладее ситуацията и да тръгнем пак силно!
-4
 
 
Духте се много пари,стадиони,Европа ,треньори и накрая един спукан балон.Само с приказки не става мили ми жълтурчета ,плюете Камбура но той вчера ви го каза,че играе с сърцето си за жълти стотинки ,а при вас това го няма .Какво стана с купата ,медалите от шампионата и голите приказки ,обърнете се и кажете какво оставихте зад гърба си -едно голямо нищо.За тези години на мечти къде е стадиона ,къде е 1 вото място в елита ....няма ги .Вече никой не ви се връзва на празните приказки и само барне ,клати и бяга.
+4
 
 
НАШИЯТ ОТБОР ЩЕ ВЪРВИ ,САМО КОГАТО Е ВОДЕН ОТ ХОРА КОИТО ЗНАЯТ КАКВО ОЗНАЧАВА ИМЕТО "БОТЕВ"!!!!!
-4
 
 
Недоносеното говедо Тервел,пак ли е на 15 000 лева заплата?????Защо си мисли,че в "проовинцията",ще направи кинти,,на спокойствие?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: