ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Светослав Тодоров фаворит за старши-треньор на Ботев след Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 05.12.2014Коментари (48)7959
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Ботев Тервел Златев и Иван Джиджев искат след Нова година Ботев да бъде поет от някой измежду фаворита Светослав Тодоров, Ангел Червенков, Александър Димитров или Стойчо Стоев, твърди в днешното си издание вестник "Стандарт". 

Според изданието, срещу намеренията им застават т. нар. легенди на "жълто-черните". Макар и извън оперативната власт, Марин Бакалов, Коце Видолов, Коце Костадинов и други са незаобиколим фактор. Те могат да влияят и на настроенията на голяма част от "бултрасите". Въпросните бивши играчи държат Пепо Пенчев да остане треньор и след паузата. Заплатата от 7-8 хиляди лева месечно според тях не бива да се дава на външни за каузата Ботев лица. 

Plovdiv24.bg успя да се свърже с двама от сочените наследници на Велислав Вуцов - Стойчо Стоев и Ангел Червенков. Те кратко и ясно ни увериха, че не са получавали предложения за работа от пловдивския клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 7
04.12.2014
04.12.2014
04.12.2014
03.12.2014
01.12.2014
01.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този тъпак има големи зъби и ще му паднат бързо !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
От тези 4 имена имам доверие само на двама - Светльо Тодоров и Сашо Димитров. Сашо беше с Феро при нас и впечатлението ми е много добро за него. Даже, когато Феро бе наказан за 2 мача да не води отбора, Сашо го замести перфектно. Ангел Червенков не съм го видял как води български отбор, не бе негова вината за напускането му на ЦСКА. Стойчо Стоев отиде наготово при Георги Дерменджиев в Лудогорец, съответно не е доказан.
-1
 
 
Някой може ли да ми каже колко мача има Пепо Пенчев за Левски. След Мъри и Уили, това е поредния левскар начело на Ботев. Да не говорим за ръководителите и футболистите ви които също половината са бивши сини кадри. ЛеСки 2 само напред и нагоре.
+4
 
 
Чета на друго място, че билетите с конкурента на цинганетата - Аскьой са на половин цена!?!? Извинете, но 5 лв. да ми дадете + безплатни семки +безплатна минерална вода-пак няма да ида! А за мургавите фенове- внимавайте чичо Венци да не ви прецака накрая с макетата. Оставете ни нас-ние ще се оправим, даже сме и къде - къде пред вас.Финал за Купа-тая година не ни трябва. Но вие му мислете, че да не се окаже "в последния момент излязоха наяве нови задължения и дълго чакания спонсор се оттегли". Сега се подхилквате от долнопробните чалгарски кръчми-но който се смее последен...
+4
 
 
фор алл-чо, забрави да споменеш и 500 лв заплата , която взимат НЕредовно ваште футболистчета! Мноооого искаме да станем като вас, да знайш !!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Ето нещо за което имаме пълно единомислие - разбира се, че трябва да е ботевист...За съжаление точно тези които трябва да го проумеят май нищо не разбират ! Имам чувството, че Тервел и Джиджев са се хванали на бас кой по-неизвестен треньор ще предложи....ботевистите около тях - те говорят за Ангел Червенков и Стойчо Стоев...
+7
 
 
Хубаво е да се гледа напред, но трябва човек да има и памет, за да си спомня важни неща. Според мен трябва да се даде шанс за изява на Пепо Пенчев. Както и да се върнат хора като Динко Господинов в отбора. Тези хора работиха за без пари месеци наред, когато отборът нямаше спонсор и много пари. За мен това са истински примери за подръжание!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: