ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пепо Пенчев: С моя опит ще помогна на играчите да излязат от този труден момент
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 05.12.2014Коментари (39)10098
© botevplovdiv.bg
Новият треньорски щаб на Ботев воден от Петър Пенчев и помощниците му Светослав Гърков и Тихомир Тодоров изведоха тима за първи път на тренировка този следобед. Заниманието се проведе на едно от игрищата на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Преди тренировката на "жълто-черните" в "Коматево" пристигнаха Велислав Вуцов и Антон Велков, които се сбогуваха с играчите и ръководството на клуба. 

"Труден момент. Настроението не е много добро. Надявам се през предстоящите два дни да подобрим настроението на футболистите. Това може да се случи, само при една добра игра и победа още в неделя срещу Хасково", заяви Пенчев преди първата си тренировка като наставник на Ботев. 

"Разговарях с всеки един от играчите. Минал съм и аз през този период, като бивш професионален футболист и им казах, че ги подкрепям в този труден момент. С моя опит ще им помогна да излязат от това състояние", продължи Пенчев.

Наставникът на дублиращия отбор на "канарчетата" разкри и как е дошло предложението от ръководството да наследи поста на Вили Вуцов.

"Веднага след мача с Локомотив от ръководството ми се обадиха и ме попитаха дали имам желание да поема отбора, а аз им отговорих утвърдително", коментира младия специалист. 

"Уговорката ми е да ръководя отбора в предстоящите два мача до края на есенния полусезон, след което ще седнем и ще преценим дали ще остана начела на отбора", завърши Пенчев. 
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.12.2014
07.12.2014
07.12.2014
07.12.2014
07.12.2014
05.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.12.2014 г.
+6
 
 
Пепо - стягай отбора, защото трябваше и двата мача да си ги вземе - и с говедата тук и със СЛАБИЯ... Да не говоря за дербито .. :) Стига оправдания - мирише на много лоши интриги в "кухнята" и се кълна, че ако пак има разни интересчии, ще си платят с лихвите.. Няма тартори-мартори една бомба мятам горе и ги бутам всичките ДИРЕКТОРИ, СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ И ПРОЧИЕ - САМО ЛАПАТ МАНГИЗИ! .. ТОВА Е БОТЕВ, НЕ ПОМИЯ!
+4
 
 
Много скрити коментари!Не минаха ли 3 дни от прословутите цигански празненства?Нали по толкова ги правят мангустите?Или понеже се случва веднъж на няколко години, ще продължат по-дълго?
+7
 
 
Спомням си, че Симитли бяха били ЦСКА, сега и комшиите ни като тези от Симитли се превъзбудиха. Честита им победа, но животът си продължава и грандът на Пловдив пак ще ги бие, както обикновено го прави.
+11
 
 
Интересно, буфери, как Ботев ви интересува по-силно от вашия клуб. Момчетата ви нямат пари за наем и ток, но вие в канчето на Ботев гледате. След Нова година отборът ви се разпада, ако спешно не си намерите собственик, но НЕ - ВАЖНО Е ДА СЕ ПЛЮЕ ПО БОТЕВ. Помнете: Ботев винаги ще го има, защото има мощни поддържници - политици, бизнесмени, магистрати, журналисти и един президент на Републиката. Бяхме вече във В група и доказахме, че сме непобедими по дух. Същото не бих казал за вас - затова ви е шубе да хвърлите кърпата и да обявите фалит. Знаете, че ви очаква съдбата на Спартак и Маричката. Вместо да злобеете, пускайте дмс-и, че да могат и вашите момчета да ядат пасти на Коледа, а не само Императора.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Пепо, вярвам, че ще се справиш! Дано сетне ръководството ни да го оцени и да престане да търси под вола теле с чужди тренери.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: