ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Издирват Коко Динев, не се явил на разпитите за "черното-тото"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:21 / 11.12.2014Коментари (22)5543
© Plovdiv24.bg
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев не се яви днес на разпитите в Главна дирекция "Криминална полиция", където се изредиха редица футболисти. 

От разпитаните до момента единствен проговори халфът на Локо (Сф) Иво Иванов. Той е бивш играч на Любимец.

Името на Константин Динев постоянно е забърквано в афери за уреждане на мачове. Разпитват се почти всички футболисти, играли при "смърфовете" по време на управлението му. Самият Динев не е благоволил вчера да се яви пред органите на реда, а ако не го стори и утре, се очаква да бъде обявен за национално издирване. Бизнесменът на този етап е неоткриваем.

Още по темата: общо новини по темата: 39
21.01.2015
31.12.2014
25.12.2014
24.12.2014
23.12.2014
17.12.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.12.2014 г.
+1
 
 
Коко сигурно е офейкал при Коце Маца.. Сега в Тайланд е истинско лято, особено на о-в Пукет -:)
-4
 
 
ейййй мустакати резаци с крадени пари ви спонсорираха и сега тези пари ще ги връщаме всички .....вместо да ги дадът за здравеопазване или подпомагане на пенсионерите които едвам преживяват .....мустака бил родоюбец срам и позор
+1
 
 
и какво се оказа , феновете на Локо вместо на мачове са ходили на театри, сега разбирам защо от Локото разправят че цялата интелигенция на Пловдив са тяхни фенове
+4
 
 
Ей, миризливци, га ядохте от софрата на кинг Коко, не ви пукаше за честната игра, нали?! И Узуна, и Зума са в далаверата. Как сам Коко ще нареди мачовете, той да не е сторъкият Шива. Без дейното участие на футболисти и ръководство, това е невъзможно! Закривай катуна!
+5
 
 
ЗАЩО ДА Е ВИНОВЕН САМО КОКО? ИГРАЧИТЕ, КОИТО СА УЧАСТВАЛИ В УРЕДЕНИ МАЧОВЕ И СА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ ОТ ТОВА СЪЩО СА ВИНОВНИ ....ОТ ЛОКОТО СА ДОСТА
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.12.2014 г.
+2
 
 
"Благодарим ти,Коко" , "Коко,с теб сме", "Локо и Коко до гроб" - само част от прочувствените чаршафи,развявани доскоро на Лаута. Коко бе изгонен,защото се опита да пресече далаверите на отделни фенове с билети и фен-артикули. Тото прийомите му бяха мълчаливо подкрепяни. "
-3
 
 
Ботев /Сопотъ-КоматИвУ/ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ ОФИЦИАЛНО САНКЦИОНИРАН ЗА УРЕДЕН МАЧ ОТ УЕФА...ТАКА ЧЕ СЕЛСКИТЕ ДПС МИРИЗЛИВЦИ ДА СИ ЧЕШАТ КАТУНАРСКИТЕ ФАНТАЗИИ на село ! Весела Коледа от Императора до 1912 жълти ДПС мажоретки !
+4
 
 
В отговор на Филипополис - ето част от декларацията на същите, които според теб "изгониха" тото-мастията (09.07.2014 г.) : "...Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни.Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база - изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна "Спортклуб", ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала... " БУФЕРИТЕ СА ДВУЛИЧНИ МАСТИИ.
+5
 
 
Любимец е в Арманли, в Пловдив е Стоюпеново-мъжки . Иначе коментарите ти ,колкото и да се напъваш да ги съчиняваш , не вървят. Много са плитки! Коко е минало за локуту-така е.Но и локуту е отдавна минало-защото пренаписахте историята с Кюстендил. Колкото и да не ви се иска-това е факт. Коко е минало, но сега вече събраните доказателства излизат наяве. След 1-2 год. ще съберат доказателства и за други ваши мачове-така се прави навсякъде! Епохата "Коко " е само от преди 1 година-и тогава преди една година може да се върнеш назад във статиите и да прочетеш как импираторъ се кълнеше във вярност, чест , достойнство и не знам какво си. Може да си припомниш за атомните нападения и тройката. Може да си припомниш и за "странния " финал-водиш до 82 мин .и накрая ти обръщат резултата .Само вие от лайнаута тогава не искахте да повярвате и да приемете тоя резултат. Тогава тия, които сега са в ареста идваха да ви махат след мачовете и вие до полуда да крещите-съде локу.А те просто са си сложили пачките в джобчето и са правили умни физиономии пред вас,потниците. И комплексарските остроумия да сравняваш един отдавна известен далавераджия с човек, който построи супермодерна база и започна строеж на чисто нов стадион си е- тотално изтрещяване. При положение,че преди Коко ви домъкнаха "президент" който една трибуна не може да ви построи. Че кат оси погледнете "президентите"-половината са гръмнати вече-патерицата, жоро илиев, тасев ли беше оня другия от Перник-и жена му после се кодошеше с вас здравата. Та Марешки ли не бе цирк, та Коко ли ?Просто не виждаш колко сте жалки и слабоумни и сте станали за посмешище на цяла България! И типично по цигански -все не сте разбрали, все не сте крали, все не сте видели. Ашколсун за тьопезлъка ви!
-1
 
 
ФАКТ: ЧЕРНО-БЕЛИТЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ДОСЕГА В България, КОИТО РИСКУВАХМЕ ВСИЧКО И ИЗГОНИХМЕ ТОТО-ПРАСЕТО ДИНЕВ, ЗА ДА СПРЕМ ПОЗОРНИТЕ МАЧОВЕ ! Пловдив Е ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО И ИСТИНСКИ СПОРТ ! Ботев Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ ОФИЦИАЛНО САНКЦИОНИРАН ЗА УРЕДЕН МАЧ ОТ УЕФА...ТАКА ЧЕ СЕЛСКИТЕ ДПС МИРИЗЛИВЦИ ДА СИ ЧЕШАТ КАТУНАРСКИТЕ ФАНТАЗИИ У кУмАТИВУ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: