ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив завърши годината с тежка загуба на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:52 / 12.12.2014Коментари (243)18698
Неприятен завършек за 2014 година имаше Локомотив Пловдив. След чудесното представяне на "черно-белите", откакто Христо Колев-Бащата пое тима от Неделчо Матушев, днес те претърпяха тежка загуба от Локомотив София с 0:4 в последния за годината 19-и кръг от българската "А" група. Поражението бе и първо за Бащата на стадион "Локомотив".

На изключително тежкия терен в пловдивския квартал "Лаута", софиянци се пригодиха по-бързо от своя опонент и успяха за едно полувреме да си решат изхода от срещата. 

Първото попадение за "червено-черните" реализира Марко Ранджелович в 21-ата минута, след като се възползва от центриране от фаул. Осем по-късно Ламжед Шехуди удвои резултата, а в 40-ата минута Даниел Генов направи резултата класически. В добавенето време на първата част Шехуди вкара второто си попадение, след скандални действие в отбраната на пловдивския тим. 

През втората част двата тима намалиха темпото на игра предвид резултата. Столичното Локо можеше да направи победата си и по изразителна, но с пропуски се отличиха Владислав Романов и Том. 

Бирсент Карагарен можеше да измие срама за пловдивчани с почетно попадение в 64-ата минута, но под ъгъл не успя да вкара на празна врата.

С победата столичният Локомотив може да диша по спокойно за мястото си в топ 6. Със спечелените си 3 точки в Пловдив, те вече имат актив от 32 и са с 5 повече пред 7-ия Ботев.

ЛОКО ПД - ЛОКО СФ 0:4
0:1 Ранджелович 21
0:2 Шехуди 29
0:3 Генов 40
0:4 Шехуди 45

ЛОКО ПД: Витанов, Филипов, Парино, Грънчов, Дяков, Сандански (55-Сандански), Карагарен, Траянов, Якимов, Кики (46-Врийзе), Камбуров (46-Маламов)

ЛОКО СФ: Митрев, Хаджиев, Ранджелович, Траянов (15-Трифонов), Елтон, Ливраменто (69-Гаджев), Иванов, Том (81-Васев), Шехуди, Романов, Генов

Още по темата: общо новини по темата: 12
14.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
11.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кабаков е виновен,тоя цигулар!!От малък си е такъв.
+5
 
 
Съграждани усещате ли колко сме прости всички ние в крайна сметка. Караме се , плюем се , вдигаме си и без това изхабените в нищета нерви. Правим всичко това за кефа на шайка уроди,които ни се подиграват отстрани. Научихме и децата си да се мразят и да се бият помежду си, дори по-лошо ще дойде ден и ще убият някой. Тогава какво ще си кажем,какво ще направим. Държавата е тотално срината ,а масите се държат с хляб и зрелище...е хляб няма но зрелищата не спират, не спират докато цигани изнасилват български деца, докато политици мазно предават националните ни интереси , а ние се плюем по мачове, вместо да застанем един до друг и да направим това ,което трябва. Защото забравихме ,как през турската граница прииждат джихадисти- новините мълчат. Че политиците предават националните интереси и ни се смеят от трибуната ,вместо да се чудят къде да се скрият ,като застанем пред парламента. Ама Камбура ,че бил в ареста го раздухаха ,като най-страшната новина. Ама така не е луд които яде баницата ... а ние сме такива балами и го доказваме с действията си и тоталното си бездействие ,като ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА България !
+4
 
 
270 коментара за черно тото или симулативна игра,който както ще да го разбира.В интерес на истината забелязвам нещо много странно от постояно коментиращите тук-повечето ботевисти уважават Локомотив и ги боли за този мач.Повечето локомотивци пък уважават Ботев и дори след победата в Коматево пишеха,че сме им направили услуга като сме ги били и сме изгонили Вили....т.е. излиза,че ние пловдивчани общо взето се уважаваме и няма такава омраза между феновете!По скоро я караме на вечните майтапи с отборите ни,но винаги търсим истината защо така се получава даден мач,ситуация и т.н.О-о-о да аз съм вечния оптимист за нашия отбор и винаги подкрепям,дори и в най-трудния момент,но такива истории за тото или симулативна игра много ме дразнят и повечето които са коментирали са прави,защото това не е футбол!Защо този мач беше в Бет365,след като Локомотив се разследва,защо не хванаха К/д/ още в Марбея-след като дори и играчи от други отбори се съмняваха,защо тази операция се прави след 1г?Защо не се е подслушвал телефона на човека който ги организирал тези неща,а хващат футболисти?Ако шефа им е казал да падат те какво биха направили според вас?Да...някои ще кажат,че футболистите могат да си признаят преди това,но само те си знаят как са били заплашвани.Целия свят знеше,че к/д/ организира такива мачлета,дори ботевистите първи ни отвориха очите,но той видите ли бил чист като момина сълза...тази игра почва да ми омръзва,тези тото простотии вече са навсякъде,особенно в нашето първенство всичко е толкова грозно!Добре,че свърши полусезона 2-3 месеца без бг футбол=спокойствие у дома и весели деца:)
+2
 
 
Закривай!!!!! Закривай публичния дом край парк Лаута! Не ви ли е срам, порно-актриси разкрачени, в парка се разхождат и майки с деца?!
+7
 
 
Винаги съм бил Ботевист и Пловдивчанин... винаги... винаги когато е играло и Локо - съм държал и за тях... винаги... Никога не съм изпитвал нищо друго освен спортна злоба спрямо тях и то само когато има дербита... в миналото често ходех и на лаута при важните им мачове... ноо... от вчера - тази долна пасмина не мога да я гледам... повръща ми се... за мен тези изроди не съществуват... долна циганска паплач... ГНУС! Имате ли капка морал... достойнство... чест... ?!?!?!?!?!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 13.12.2014 г.
+7
 
 
Циганите и проститутките са вечни на Лаута.
+5
 
 
Какво става цигани ? Отпусна ли ви вече дупето ? Много е гадно да се изгаврят така с вас а,насред лаутената картофена нива да ви бият като брашнян чувал.И то отбор който няма пари да посрещне нова година :Д Затворника и Зулума още на полувремето се махат,а вие стоите до 82-рата минута.Напускайте и вие кораба,мишките първи си тръгват.
+7
 
 
Льокото трябва да ги разследват не само за черно тото. След този мач тях трябва да ги разследват и за ПРОСТИТУЦИЯ !!! Такова навеждане и разкрачване не могат да направят дори и циганките на гарата. Гнуснариии
Цъкам минуси на буферите :)
на 13.12.2014 г.
+9
 
 
Зулума как се изниза на полувремето!!! Това ли му е подкрепата за Бащата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: