ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив завърши годината с тежка загуба на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:52 / 12.12.2014Коментари (243)18622
Неприятен завършек за 2014 година имаше Локомотив Пловдив. След чудесното представяне на "черно-белите", откакто Христо Колев-Бащата пое тима от Неделчо Матушев, днес те претърпяха тежка загуба от Локомотив София с 0:4 в последния за годината 19-и кръг от българската "А" група. Поражението бе и първо за Бащата на стадион "Локомотив".

На изключително тежкия терен в пловдивския квартал "Лаута", софиянци се пригодиха по-бързо от своя опонент и успяха за едно полувреме да си решат изхода от срещата. 

Първото попадение за "червено-черните" реализира Марко Ранджелович в 21-ата минута, след като се възползва от центриране от фаул. Осем по-късно Ламжед Шехуди удвои резултата, а в 40-ата минута Даниел Генов направи резултата класически. В добавенето време на първата част Шехуди вкара второто си попадение, след скандални действие в отбраната на пловдивския тим. 

През втората част двата тима намалиха темпото на игра предвид резултата. Столичното Локо можеше да направи победата си и по изразителна, но с пропуски се отличиха Владислав Романов и Том. 

Бирсент Карагарен можеше да измие срама за пловдивчани с почетно попадение в 64-ата минута, но под ъгъл не успя да вкара на празна врата.

С победата столичният Локомотив може да диша по спокойно за мястото си в топ 6. Със спечелените си 3 точки в Пловдив, те вече имат актив от 32 и са с 5 повече пред 7-ия Ботев.

ЛОКО ПД - ЛОКО СФ 0:4
0:1 Ранджелович 21
0:2 Шехуди 29
0:3 Генов 40
0:4 Шехуди 45

ЛОКО ПД: Витанов, Филипов, Парино, Грънчов, Дяков, Сандански (55-Сандански), Карагарен, Траянов, Якимов, Кики (46-Врийзе), Камбуров (46-Маламов)

ЛОКО СФ: Митрев, Хаджиев, Ранджелович, Траянов (15-Трифонов), Елтон, Ливраменто (69-Гаджев), Иванов, Том (81-Васев), Шехуди, Романов, Генов

Още по темата: общо новини по темата: 12
14.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
11.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кабаков е виновен,тоя цигулар!!От малък си е такъв.
+5
 
 
Съграждани усещате ли колко сме прости всички ние в крайна сметка. Караме се , плюем се , вдигаме си и без това изхабените в нищета нерви. Правим всичко това за кефа на шайка уроди,които ни се подиграват отстрани. Научихме и децата си да се мразят и да се бият помежду си, дори по-лошо ще дойде ден и ще убият някой. Тогава какво ще си кажем,какво ще направим. Държавата е тотално срината ,а масите се държат с хляб и зрелище...е хляб няма но зрелищата не спират, не спират докато цигани изнасилват български деца, докато политици мазно предават националните ни интереси , а ние се плюем по мачове, вместо да застанем един до друг и да направим това ,което трябва. Защото забравихме ,как през турската граница прииждат джихадисти- новините мълчат. Че политиците предават националните интереси и ни се смеят от трибуната ,вместо да се чудят къде да се скрият ,като застанем пред парламента. Ама Камбура ,че бил в ареста го раздухаха ,като най-страшната новина. Ама така не е луд които яде баницата ... а ние сме такива балами и го доказваме с действията си и тоталното си бездействие ,като ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА България !
+4
 
 
270 коментара за черно тото или симулативна игра,който както ще да го разбира.В интерес на истината забелязвам нещо много странно от постояно коментиращите тук-повечето ботевисти уважават Локомотив и ги боли за този мач.Повечето локомотивци пък уважават Ботев и дори след победата в Коматево пишеха,че сме им направили услуга като сме ги били и сме изгонили Вили....т.е. излиза,че ние пловдивчани общо взето се уважаваме и няма такава омраза между феновете!По скоро я караме на вечните майтапи с отборите ни,но винаги търсим истината защо така се получава даден мач,ситуация и т.н.О-о-о да аз съм вечния оптимист за нашия отбор и винаги подкрепям,дори и в най-трудния момент,но такива истории за тото или симулативна игра много ме дразнят и повечето които са коментирали са прави,защото това не е футбол!Защо този мач беше в Бет365,след като Локомотив се разследва,защо не хванаха К/д/ още в Марбея-след като дори и играчи от други отбори се съмняваха,защо тази операция се прави след 1г?Защо не се е подслушвал телефона на човека който ги организирал тези неща,а хващат футболисти?Ако шефа им е казал да падат те какво биха направили според вас?Да...някои ще кажат,че футболистите могат да си признаят преди това,но само те си знаят как са били заплашвани.Целия свят знеше,че к/д/ организира такива мачлета,дори ботевистите първи ни отвориха очите,но той видите ли бил чист като момина сълза...тази игра почва да ми омръзва,тези тото простотии вече са навсякъде,особенно в нашето първенство всичко е толкова грозно!Добре,че свърши полусезона 2-3 месеца без бг футбол=спокойствие у дома и весели деца:)
+2
 
 
Закривай!!!!! Закривай публичния дом край парк Лаута! Не ви ли е срам, порно-актриси разкрачени, в парка се разхождат и майки с деца?!
+7
 
 
Винаги съм бил Ботевист и Пловдивчанин... винаги... винаги когато е играло и Локо - съм държал и за тях... винаги... Никога не съм изпитвал нищо друго освен спортна злоба спрямо тях и то само когато има дербита... в миналото често ходех и на лаута при важните им мачове... ноо... от вчера - тази долна пасмина не мога да я гледам... повръща ми се... за мен тези изроди не съществуват... долна циганска паплач... ГНУС! Имате ли капка морал... достойнство... чест... ?!?!?!?!?!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 13.12.2014 г.
+7
 
 
Циганите и проститутките са вечни на Лаута.
+5
 
 
Какво става цигани ? Отпусна ли ви вече дупето ? Много е гадно да се изгаврят така с вас а,насред лаутената картофена нива да ви бият като брашнян чувал.И то отбор който няма пари да посрещне нова година :Д Затворника и Зулума още на полувремето се махат,а вие стоите до 82-рата минута.Напускайте и вие кораба,мишките първи си тръгват.
+7
 
 
Льокото трябва да ги разследват не само за черно тото. След този мач тях трябва да ги разследват и за ПРОСТИТУЦИЯ !!! Такова навеждане и разкрачване не могат да направят дори и циганките на гарата. Гнуснариии
Цъкам минуси на буферите :)
на 13.12.2014 г.
+9
 
 
Зулума как се изниза на полувремето!!! Това ли му е подкрепата за Бащата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: