ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак катастрофа на печално известно кръстовище до моста на Герджика, има пострадал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 16.12.2014Коментари (23)14428
Катастрофа с два автомобила стана преди минути от северната страна на моста на "Герджика", научи Plovdiv24.bg

"Фолксваген" отнема предимство при ляв завой и блъска друг автомобил - "Форд", който е служебен автомобил на радио "Пловдив". 

Пътнотранспортното произшествие е на кръстовището на улиците "Полковник Сава Муткуров" и "Победа" - точно там, където през май на автобусна спирка бе блъсната 16-годишната ученичка Катерина Матеева.

Според пресцентъра на пловдивската полиция пътничка във фолксвагена е откарана в болница за преглед. 

Няма данни за употребен алкохол от двамата шофьори. Движението в района на ПТП-то към момента се извършва нормално и без особени затруднения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
всички каращи малки коли са пълни комплексари днес вечерта бях псуван на майка от дебел и грозен елемент каращ синя корса този ако го срещна ще бъде ИЗКОРМЕН кръстовището на бул България и В Апприлов малко след 17ч
+6
 
 
Малко по-рано днес на същото кръстовище, завиващ на дясно към "Оборище" автомобил, който слизаше от моста, щеше да блъсне пешеходка, пресичаща на зелено, наби рязко спирачка и автомобилът зад него го удари отзад. Добре,че пешеходката поне се отърва...
+1
 
 
Много е опасна спирката тама ... Може ли да има спирка на кръстовище и светофар
+4
 
 
Проблемът не е в светофара. На всеки булевард има по една-единствена лента за ляв завой. Докато чакаш на нея, от съседните ленти ВИНАГИ се правят поне една-две допълнителни вътре в самото кръстовище. Всички сме много отворени и ужасно много бързаме, за да спазваме правилата. А КАТ в града няма. Момиченцето ми попогрешка ми скъса стикера за гражданска и все едно нямам на пръ поглед, но оттогава минаха 10 месеца и няма кой да погледне, а аз камара документи нося, за да убеждавам в правотата си.
+5
 
 
всички светофари по по-натоварените кръстовища трябва да се направят със секционно пропускане и никъде да не се засичат коли срещуположно не знам още колко катастрофи трябва да станат и колко живота да се застрашат за да се предприеме някакво адекватно действие от тея некадърници
+10
 
 
На повечето светофари трябва да има секция за ляв завой!!! Колко инциденти трябва да се случат,че на някой тиквоч да му стане ясно! 90% от завиващите на ляво го правят на червено!-за съжаление това е нормалното!
+8
 
 
Трябва да се остави по-дълъг зелен сигнал на идващите по моста, за да може спокойно да се изнесат поне 3-4 коли на ляв завой!!!!
+10
 
 
Няколко пъти пиша за тези леви завои-особено на бившата патологична бременност за идващите от Сточна гара и завиващи към Ц.Дюстабанов.Там практически няма никакво време-до последно свети зелено на идващите от тунела..някой няма ли да се трогне да пренастрои този ши**н светофар!
+16
 
 
И според мен трябва да има зелена вълна на светофара само за ляв завой и то на всеки светофар! Човешкият живот е по-ценен от няколко секунди повече чакане на светофара!
+12
 
 
Потрошена ученичка, сега откарани в болница....Не, не е достатъчно за Народната милиция. При най-малко 15 жертви може да се помисли за евентуален протокол относно безопасността на кръстовището. Не съм шофирал много из Балканите, но в немалкото цивилизовани държави, където съм изминал хиляди километри, такова чудо като нашия ляв завой на кръстовище без секция на светофара НЯМА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: