ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Поредна катастрофа на кръстовището на бул."България" и "В. Априлов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:42 / 16.12.2014Коментари (19)12045
© Plovdiv24.bg
Автомобилът от снимката се е движел по "Васил Априлов"
За инцидент на кръстовището на булевардите "България" и "Васил Априлов" съобщи читател на Plovdiv24.bg. Катастрофата е станала около 19:20 ч. Два автомобила са се ударили, като материалните щети са сериозни. По непотвърдена засега информация сериозно пострадали при инцидента няма.

Според очевидеца, изпратил ни снимки от ПТП-то, една от колите е правела ляв завой, а другата се е движела по "Васил Априлов" и става въпрос за неспазване на предимство. Според него там често стават инциденти, защото много шофьори си позволяват да правят ляв завой след като е светнало червено и дори след като движещите се по другия булевард вече имат зелен сигнал.

Засега информация за инцидента от пресцентъра на РДВР няма.

Това е поредна катастрофа на това кръстовище. Припомняме малка част от предишни инциденти, за които сме писали: 

© Plovdiv24.bg
Автомобилът в ляво по всяка вероятност е правел ляв завой


Според статистика, оповестена през 2012 г. пък бул."България" е най-опасният в Пловдив.

Припомняме, че това е и едно от кръстовищата в Северен, на които има поставени камери за наблюдение. Това обаче очевидно не успява да накара шофьорите да спазват правилата за движение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Над 50% от ударите стават при навлизане на Пазарджишки селяндури.Това им е първото голямо кръстовище на идване от Циганския им (град).
+3
 
 
Да, крайно време е да се затегне контрола по бул. "България". Вчера и аз за малко да стана неволен участник в ПТП, само че на кръстовището с Победа. Добре известните М-ки от 1990 г. мина на абсолютно червено. Ако имаше патрул или някои от сладките дундести полицай гледаха, не акт, а кръщелното трябваше да му вземе!!! Имам въпрос към всички служителите на реда, които четат коментарите: "Не ви ли става малко неудобно, когато си взимате заплатата? Защото тя идва от нас - данъкоплатците! МВР отново е най-големият работодател в България, което ме кара да се замисля колко безработни има." По никакъв начин не искам да нагрубя служителите на МВР, в този коментар няма нищо лично, но все пак малко от малко трябва да се контролират нещата. Шофьор съм от 7 години и до ден днешен не си позволявам да използвам 5-те секунди разлика между два светофара, за да мина, защото бързам или защото така ми е кеф. Да не говорим за завой от средна лента! И при тези положение няколко пъти съм се разминавал с катастрофа, заради някоя бърза м-ка от Царацово. Вземете отношение, вземете пример от австрийските си колеги например. Или от Германските.
+1
 
 
Докато няма стрелка за ляво завиване така ще е ! Трафика е вече много натоварен и завой на ляво е невъзможен без поемане на голям риск или нарушаване на закона или и двете !
+1
 
 
Крайно време е да се затегне контрола и да почнат да се глобяват минаващите на червено, а те са поне по 3-4 след светването на червения сигнал! Пътищата ни са заприличали на дивия запад, а полицията лапа заплати и не върши нищо! И престанете с тия секции, защото това няма да реши проблема! Проблема са шофьорите!
+3
 
 
Крайно време е да се направят отделни светлинни сигнали за завиващите на ляво.
+2
 
 
Майна, майна! Много сложно нещо е да управляваш автомобил! А недай си Боже и да е по правилата за движение по обществените пътища!
0
 
 
Истината е,че за нас угодия няма.С новата заповед на вътрешния министър 2-те патрулки на кат ще контролират някъде предварително обявено място,а джигитите много бързо схващат идеята и се започна анархията на пътя.Онзи ден негър ли къв си джари по тротоара с ясното съзнание,че никое ченге освен ония с белите фуражки не може фа го спре,а тр са били да течем на Пещерско шосе.Такава ще е тя и за в бъдеще,че и по-страшно ще става.Пазете се хора защото тепърва ще се започне войната на пътя.
+1
 
 
Бях там и 5 мин по късно мн бирз бмв-ист нацели и линейката която се опитваше да мине със всякакъв вид индикация ама уви имам чуството че повечето сме киорави в тоя град.
+1
 
 
Всъщност тази катастрофа е станала около 19, даже по-скоро преди този час. А малко по-късно имаше друг инцидент на същото кръстовище, но в южното платно на България. Линейката доста стоя, дано няма сериозно пострадали :(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: