ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бирсент Карагарен: Имаме да си връщаме на Локомотив Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 18.12.2014Коментари (17)4353
© Plovdiv24.bg
Част от футболистите на Локомотив Пловдив коментираха жребия за четвъртфиналите за купата, който прати за съперник Локомотив София.

"Не мисля, че жребият е толкова лош за нас. Локомотив София са силен противник, но ние имаме да им връщаме от последната ни среща. Надявам се всичко в клуба да се оправи, да се намери нов собственик и нещата да потръгнат", сподели атакуващият халф Бирсент Карагарен.

"Локомотив София е добър отбор, но с оглед на другите възможности като Левски и Лудогорец смятам, че жребият е приемлив. Не казвам, че е лек, но е нормален. Имаше други причини, за да паднем толкова лошо от тях в последния мач с 0:4, но се надявам всичко да се нареди и вярвам в това. От ръководството не са ни казали нищо още, все още няма яснота", каза нападателят Дани Кики.
Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
всичко на този свят се връща момче безплатен обяд няма а още повече ние сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и връщаме на всеки и на всички заедно с лихвите
-3
 
 
какво ще им връщате . та вие похарчихте всичко още същата вечер.
+4
 
 
Точно защото никой не иска цигани - затова ви накараха да емигрирате в Коматево. Но и там базата не е ваша, както ви лъжат, тя е общинска и след няколко години и там няма да имате достъп. Ама как хубаво ви прееба Караибрахима. Напълни ви с дългове за 40 милиона лева. И ви бутна стадиона. Ние пък ви потъпкахме честта и достойнството, особено с оня мач, дето ви гъзихме насред ваше село!
0
 
 
Френски, английски, нямаме пари, имаме пари... На вас нали ви го нацепихме в дирниците - и то у ваше село, насред мегдана, боли ли, боли ли, жълти девойки!
+2
 
 
Защо мълчи ръководството? Излизат като мъже и казват - с никого не преговаряме, никой не ни иска, излъгахме, когато твърдяхме, че само Коко да излезе от клуба и веднага ще дойдат 100 бизнесмени да наливат пари! Или - преговаряме с евентуален спонсор. Хората искат яснота. Хората искат истината. Не потниците и кебапчиите както преди се зурлеха на всички и се правеха на велики, днес до един да са покрити в миша дупка! Къде си, Невестулко? Къде си, Деянчо Колев? Нали вие навивахте масата и се правехте на големи отворковци. Сега май се провалихте и си мислите, че най-добрата тактика е да се покриете като плъшоци. Излезте и кажете истината - тя, истината, така и така ще се разбере, но ако е лоша, колкото повече бавите, толкова по-дълбоко ще ви влиза и дори да е малка болката, огромен ще ви е срамът!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: