ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Китайци предлагат 700 000 евро за Огнянов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 27.12.2014Коментари (25)8952
© Plovdiv24.bg
Китайският Шъдзяджуан продължава напористо да желае халфа на Ботев (Пловдив). Според медиите в азиатската страна, цитирани от вестник "Тема спорт", новакът в местния елит е изпратил оферта за 700 хиляди евро за полузащитника. Както е известно, начело на Шъдзяджуан е бившият футболист и треньор на канарчетата Ясен Петров. Част от тима му са още двама български играчи - Георги Илиев и Емил Гърго-ров. Договорът на Бадема обаче изтича в средата на януари и засега още не е ясно дали ще остане в тима.

Ръководството на Ботев Пловдив пък е предложило нов контракт на Огнянов. Настоящият му изтича през лятото и след Нова година той ще е свободен да преговаря с всеки клуб. Засега бив-щият футболист на Левски все още не е приел предложението. Според запознати ръководството на канарчетата е склонно да приеме офертата на китайския клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ако той поиска редно е да го пуснат. Човека направи голям жест към клуба, а вече е и на годинки и трябва да си осигури семейството.
+5
 
 
Офертата е стабилна и изгодна.Време е Мариян да си оправи положението ,а и нашето не е цветущо.Взаимният интерес ще отвори място на някой младок който ще играе с хъс ,за да се докаже.
+2
 
 
Парите са много добри,а Мариян е точно на възраст,да заиграе в чужбина за повече кинти,моето мнение е за тази сума ,да го продават!
+11
 
 
Аз не искам Мацата да си тръгва сега.Мацата е класа за нашето първенство.Всички , които харесват красивото в играта, а не само победата , ще ме разберат.Жалко , че пак само миризливи буфери са накацали в темата.Мацата , може да е циганин, но се оказа мъжко момче, той се раздаде във всички мачове и вкарваше много финес и красота в играта ни.Това трябва всички да го признаем и да му благодарим.От тук нататък - решението е негово, и на ръководството, разбира се.За мен Тошко, Ванката и Мацата са най-доброто , което съм видял от Моя Ботев за последните десетина години.Респект, Маца - завинаги един от нас!
на 27.12.2014 г.
+3
 
 
ВЗИМАЙТЕ ПАРИТЕ ДОКАТО ГИ ДАВАТ!ЗА ПОЛОВИНАТА МОЖЕ ДА СЕ КУПИ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ ОСВЕН АКО РЪКОВОДСТВОТО НЕ РЕШИ ДА СЕ ОБЛАЖИ!
+8
 
 
Ако наистина ги дават тия пари, няма какво да се чудят! Та това е половината бюджет за сезона. Освен това мисля, че не е чак толкова незаменим играч, наистина е малко непостоянен. Иначе респект за това, което направи в Ботев и за отношението му към клуба.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 27.12.2014 г.
-1
 
 
Да го взимат направо.. Утре пак ще му падне формата и ще си скубем косите 15 мача - не, благодаря! За 700 000 даже с питка и сол ще го изпратим :)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.12.2014 г.
+17
 
 
Добра сума, добра сделка може да стане. Пък и Мариян заслужава да изкара повече пари в чужбина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: