ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (26)
Пребитият Румен: След първите удари не помня нищо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 05.01.2015Коментари (41)11743
©
Екип на "Здравей, България" посети Университетската болница в Пловдив и се срещна с Румен, който разказа повече за случилото се. Сбиването е станало между фенове на местните отбори Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив.

"Всичко стана много бързо. Още от първите удари, които получих, не помня нищо. Чак в болницата ми е първият спомен, когато ми направиха операцията", разказа Румен.

По думите му фенове на Локо Пловдив са провокирали неговата компания, която седяла в кафене.

Майката на Румен недоумява как може момчета на такава възраст да проявяват подобна агресия. По думите й подобни инциденти се случват непрекъснато и наскоро е имало друг случай с футболен фен. Според нея, за да се спре с тази агресия е нужна някаква дискусия.

"Това не е нещо ново и е следствие на така наречените "деца на безвремието". Това е ежедневие", коментира Константин Думанов, един от създателите на фен клуба на Локомотив Пловдив

Източник: Нова ТВ
Още по темата: общо новини по темата: 15
02.12.2016
07.12.2015
13.05.2015
21.04.2015
21.04.2015
08.01.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.01.2015 г.
-1
 
 
Много хубава фланелка.
0
 
 
Абе малоумници, обръщам се с това към ВСИЧКИ така наречени "футболни хулигани", които единствената им цел в живота е да пукнат нечия глава, ами ако убиете някой просто така без да искате, все пак сигурен съм че не е целта на подобни бабаитлъци да убият, но може да го направите защото нямате мозък как ще продължите оттук нататък живота си? И живот ли ще бъде това вечно клеймо дори и да ви пуснат след 20 г. от дранголника? Как ще се чувстват близките ви? А ако вас някой ви убие ей така щото ще метне тухла и макар и да не е искал може да ви убие? Докога ще сте такива безмозъчни твари?
+1
 
 
затвор за циганите ритали момче в безсъзнание
-2
 
 
Като много знай тъпото лапе ще яде шамари.Ако би мирно седяло не би чудо видяло.
+6
 
 
Тези боклуци са СРАМ за Локомотив. Заслужават максимална присъда и дълъг престой зад решетките. Аз имам приятели жълтури, все пак сме от един град и с носталгия си спомням времето, когато ходехме заедно на мач. Сега това е невъзможно. Дори и на Лаута се чувствам като сред врагове, след като потниците превзеха трибуна Спортклуб. Тези малки отрепки трябва да понесат цялата отговорност на това ужасно деяние.
+9
 
 
Доста време преди "биячите" да се пръкнат на тоя свят и ние сме се поступвали.Но такива дивашки изцепки " 30 срещу един" никога е нямало!Когато се биехме бяхме джентълмени!Падне ли противника боят спираше!Тези хайвани нямат аналог никъде в живата природа!И освен това ходят забулени като кадъни.Да не ги види някой???
+1
 
 
Кофти за пича,но като цяло не е единствения който е ял бой,като цяло той сам си е виновен,щом иска да се подвизава в такива среди трябва да е готов да яде и бой...все пак нали иска да бъде хулиган,като не иска да смени компанията...така поне ще намали шанса да яде бой някъде другаде..не мога да ги разбера малките хем иска да е бараба хем и да не яде бой...няма как двете вървят заедно ръка за ръка
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
във цялия свят е така във АНГЛИЯ попаднах случайно бях свидетел на сблъсък между фенове на МИЛОУЛ и УЕСТ ХЯМ имаше много пострадали включително и минувачи мисля че имаше 1 или 2 жертви във ЕГИПЕТ трагедията преди 7 8 месеца при нахлуването на терена на двете противникови агитки беше още по голяма не защитавам и не обвинявам никого всеки сам си приценя но има хора пак казвам по цял свят за които това е начин на живот така че това момче след като не приема този начин на живот не е трябвало да опитва но във България е така всеки казва бях пиян и не помня в случая невинен съм ама ме набиха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: