ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Намериха се спонсори, които ще обезпечат финансово Локо за пролетта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 05.01.2015Коментари (32)8991
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще успее да намери средства, за да завърши първенството без сериозни сътресения. От днес започват същинските разговори с хора, които ще помагат на "черно-белите". Притежатели на акциите ще продължат да бъдат феновете от "Сдружение бъдеще за Локомотив". Те ще останат такива, защото досега не се е намерил сериозен инвеститор, който да ги пожелае.

"Надяваме се, че на старта на подготовката ще има двама или трима бизнесмени, които ще се срещнат с отбора. Засега те са дали някакво принципно съгласие, че ще ни подпомогнат финансово", заявиха от ръководството.

"Смърфовете" ще направят първа тренировка на 12 януари. След това тимът ще проведе два лагера в България, ще участва и на турнира "Поморие Къп".

"Черно-белите" началници ще се опитат да осигурят минимум средства за довършването на сезона, а лятото ще продължат да търсят нов силен човек. На "Лаута" са амбицирани в никакъв случай да не се провалят в начинанието си и да не позволят клубът да се разпадне през януари и февруари.

Източник: в. "Тема спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.01.2015 г.
0
 
 
познавтели трениортсето георги славов идо кога сте го тарпите на лаута и знаетели колко звезди е дал на отбора. скифа
Aнонимен
на 12.01.2015 г.
0
 
 
откогасте са лагерите
на 05.01.2015 г.
+1
 
 
Kато за начало ще екстрадират лицето Цветан Василев- Белградски от Сърбия в България, ще се разследва кражбата на милиарди, с какви пари е направен Рибарникът (базата в коматево), с какви пари е започнат строежът на Строежа (бившият стадион на БотевЪ), от къде имаше огромни суми за селекция в БотевЪ- множество милиони. И защо сега парата спря ? Имало ли е връзка на БотевЪ с дпс, защо е прекъсната... подозрителни съвпадения са цялото това множество от факти, делян се разсърдва на Цецо и БотевЪ пропада ?ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА ЗА КТБ И ВСИЧКО ОКОЛО СТРАННОТО(с нашите пари) ФИНАНСИРАНЕ НА БотевЪ, играещ мачовете си на най- малкия стадион в А група- в Коматево. Акo се разплете това изчезване на милиарди, определено футболът ни ще започне да се чисти- за начало няма да се позволява на грабители да харчат и перат пари чрез БотевЪ, или друг тим... поне не и в тези чудовищни размери...Тема номер едно за властите и институциите в България е как мълниеносно да изправят Цецо Василев пред съда на България. От там може да се тръгне по следите и на футболната далавера БотевЪ, как и кой е подпомагал Цецо в харченето на безкрайни милиони, които не са му принадлежали, за отбора играещ в Коматево.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.01.2015 г.
-2
 
 
това поредната изцепка на старчока с болните коленца ли е? преди месец и нещо беше намерил спонсори, сега пак ли е намерил? ей, тоя хитър котарак луди ви прави.
-2
 
 
Ами радвам се за вас, дано успеете да се задържите и следващия сезон, както съм казвал не веднъж, скучно ще е без вас.
-2
 
 
Зеки и Левент се завръщат на бял кон заедно с Жинипутоку.
+9
 
 
Дори и с този състав, но с още малко средства Локомотив може да стигне финал за Купата! Остава ни само да видим дали новината ще излезе вярна! А, и 4естита Новата 2015 година на вси4ки Пловдив4ани!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: