ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо с официална позиция за инцидента с пребития Румен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:33 / 05.01.2015Коментари (25)6638
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив разпространи обръщение относно съботния инцидент, при който бе пребит ученик. Публикуваме го без редакторска намеса:

 

Уважаеми дами и господа,

Фенклубът на Локомотив Пловдив честити Новата година на всички българи и граждани на Републиката, като им желае здраве и благоденствие!

Със съжаление констатираме, че 2015 г. започна, както завърши 2014 г. - с необосновани атаки от всевъзможни страни към любимия ни отбор и феновете му. Същите тези привърженици, които дръзнаха и успяха да отскубнат тима от съмненията за черно тото.

Сега повече от всякога Локомотив и феновете му са подложени на обвинения, грозни инсинуации и много нескопосани лъжи, тиражирани от запалянковски държащи се медии.

Пресен пример е лъжата, написана в медия, близка до Ботев, за сбиване на фенове на Локо и Ботев в ресторант Верея, което бе отречено официално дори от привърженици на Ботев.

Връх на безочието обаче бе замесването на името Локомотив и привържениците му в тийнейджърско сбиване пред заведение в Кючук Париж. За наше съжаление петно върху любимия ни отбор и привържениците му бе хвърлено от журналист от държавна медия, която получава заплатата си от нашите данъци.

Много лекомислено и нелепо сладкодумната гостенка на държавната трапеза и нашите данъци Искра Койчева оприличи Локомотив и феновете му с хулиганството. Като граждани на държава от Европейския съюз, уважаващи законите й, бихме искали да попитаме дали Агенцията за закрила на детето се е самосезирала и е потърсила от г-жа Койчева отговорност защо е допуснала синът й, който е непълнолетен да бъде в заведение, в което се сервира алкохол.

Г-да журналисти, настояваме когато изпълнявате служебните си задължения, да бъдете много внимателни с употребата на епитети и квалификации, както често правите.

Най-лесното е едно тийнейджърско сбиване да бъде приписано на фенове на този или онзи отбор. По този начин вие провокирате насилие чрез насилие, нямащо нищо общо с футбола и ценностите му.

И няколко думи за двойния аршин. През декември в социалните мрежи се появиха записи как в един пловдивски магазин добре познати лица от агитката на Ботев крадат луканка и шоколад. Полицията традиционно пренебрегна това и това пренебрегване на никой не прави вече впечатление. Никой от т. нар. независими медии, още по-малко пък издържаното от нашите данъци Радио Пловдив, не поде кампания срещу ФК Ботев и феновете му. (Б.Р.: Plovdiv24.bg бе единствената медия която разпространи записите и след нашите публикации полицията се задейства)

И правилно, защото мародерството и кражбите не могат да се лепнат като петно на даден футболен клуб или привържениците му.

И в края искаме да припомним, че на 19 декември феновете на Локомотив Пловдив за втори пореден път организираха уникална изложба в подкрепа на децата от школата, за която свои творби дариха най-големите пловдивски художници. Освен това дариха половин тон дрехи на хора от бедстващите райони. Интересно защо тези благотворителни акции не бяха отразени така цялостно от т. нар. независими медии, както едно квартално сбиване, при което е пострадал първият, който е скочил да се бие.

Г-жо Койчева, знаете ли за тази изложба? И между другото, на откриването й нямаше представител на издържаното от данъците ни Радио Пловдив, което е обществена медия. Вероятно защото държавните му служители са имали тежки задачи по банкети и ведомствени почивни станции, които плащаме ние данъкоплатците.

В заключение искаме да заявим и това да бъде чуто, че ПФК Локомотив Пловдив и фенклубът категорично осъждат всяка форма на насилие. Моля и за в бъдеще да не ни замесвате безпричинно във всяко сбиване.

Желаем бързо възстановяване на Румен Койчев, а на родителите му да не изпитват повече подобни тревоги.

Успешна Нова година!

ПФК Локомотив Пловдив

Фенклуб Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 15
02.12.2016
07.12.2015
13.05.2015
21.04.2015
21.04.2015
08.01.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ами щом осъждат всяка форма на насилие, нека да го кажат гласно относно побойниците, арестувани от полицията! Да напишат черно на бяло, че тези арестуваните трябва да си понесат наказанието така, както е предвидено в Закона. Че ги отлъчвате от вашата агитка, че няма да ги допускате на мачовете на Локомотив! Като ще е гарга, нека да е рошава! А госпожа Койчева вече е потърпевша както от поведението на сина си(по късна доба там, където се сервира алкохол), така и от побоя над него. Относно благотворителността нека да не си мерим пиш**те, щото може нашите да излезнат по-големи! Медиите отразяват всяка благотворителност, в това число и вашата. Ама без комплексарщина не можете!!! Това е истината. Предлагам тарторите на агитките на Ботев и Локо да се срещнат, да се разберат и да излезнат с обща декларация както за осъждане на насилието, така и за санкциите срещу побойниците!
+2
 
 
Интересно защо нищо не се казва за предварително уговорените боеве??? Или за уговорените мачове... и какво общо има изложбата с пребитото момче. Тъпани. Благотворителността не е за да парадираш после с нея. или смятате, че днес правим благотворителна изложба,затова утре можем да пребием няколко.
-1
 
 
Скача да се бие, носи ценична фанелка ,според която трябва 10 000 човека да бъдат подложени на нервнопаралетичен гас, всява агресия във профила си в фейсбук и когато си изяжда така дългоочаквания бой- той е жертва. Госпожо Коева моля разберете ,че синът ви иска да бъде хулиган,иска да се бие, иска да е сред батковците от цска и този бой той си го е мечтал ,че ще го яде- все пак е скочил на първа. По-скоро му обърнете по-специално внимание,защото сте го ИЗПУСНАЛИ. Мен защо не ме бият?!?!- Ходя усмихнат на мач. Хайде сега влезте в профила на сина си и потърсете на кой мач е усмихнат !!!
-3
 
 
Поредния клавиатурен бияч в жълто си го получи.Като наскачахте жълтъци да се биете не очаквахте ,че пак ще бъдете размазани и бягахте като луди ,а Румен като най ербап си го отнесе.Майната 12 ,а я кажи кой обира бензиностанции и кой лежа по-морето за наркотици и кражба на пари преди години и му събирахте пари да го вадите .
0
 
 
Туй пак е работа на световната мафия-да натопят най-най-баш отбора-локуту и великите му мургави фенове. Световната мафия си нямаше друга работа и направи така, че България да се падне в една група с Малта ! После Световната мафия направи така, че Пулев да бъде пребит от Кличко ,но върха на Св.мафия бе, когато изпрати като представител от България за един конкурс за мис-един крокодил! А сега-Св.мафия се е активизирала и почнала целенасочена кампания срещу локуту. Мафията събори и трибуна Бесика, мафията натопи императоръ в уредени мачове. Долу световната мафия,долу ръцете от локуту!
+3
 
 
ясно момчето е паднало по стълбите другия път да внимава как ходи в тъмното
+3
 
 
Жълтите са виновни. Свобода за Иван Велков.
-5
 
 
За по долу пишещите ще кажа - без да го питат или негонения бяга. Вие четете ли изобщо какво пише в декларацията?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: