ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ипотечен кредит прати пловдивчанка на улицата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 08.01.2015Коментари (12)9827
© ПОТВ
Ипотечен кредит оставя Ана на улицата и вече трети месец тя живее в единствения приют за бездомни хора в Пловдив. Минути след като е взела топъл обяд от социалната трапезария в района на приюта, Ана влиза в настоящия си дом. Стопляме се и тя ни разказва своята история и как е стигнала до "убежището" си.

След тегленето на огромен заем Ана остава без работа. Това автоматично спира възможността й да погасява задължението към финансовата институция и банката отнема жилището й.

"Малко след това попаднах тук - в приюта", казва пловдивчанката. Ана има роднини, но не пожела да сподели защо не е потърсила помощ от тях.

Жената все още търси работа, за да се изнесе на квартира и да се грижи сама за себе си. Доволна от грижите в дома, Ана споделя, че преди е имало топла храна в заведението, но сега се налага да ходи до близката социална трапезария, за да се сдобие с нещо за хапване. 

Въпреки това тя не се оплаква, а продължава да гледа напред. Това, което Ана пожела на себе си и на всички българи през новата 2015-та година, е здраве!



(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Банките ако не затрият нечий човешки живот,ще са ислямистите .. в нормалния свят,се предоговарят условията,дават са по няколко месеца,дори година възможност,човек да си намери работа да си стъпи на краката ... тука няма братче,умирай !!
+2
 
 
Ипотечния кредит е обоснован единствено, когато имаш повече от едно жилище на свое име и ЯСЕН ПРОЕКТ, в който да вложиш средствата за да ти се изплатят и да излезнеш на печалба. Доста хора обаче теглат големи суми именно по този начин и изхарчват парите за глупости, а след това се чудят как да го погасяват. Банките в България наистина не са от най-коректните, но никой насила не може да те накара да им задлъжнееш.
0
 
 
само тя си знае ИСТИНАТА.аз вече на нищо не вярвам!
+3
 
 
Преди време попаднах на стара документация от семейството. Първото собствено жилище на нашите е струвало 18.000 лева. 6 платени в брой и 12.000 от ДСК - то тогава и друга нямаше. Месечната вноска е била около 60 лева. При заплата на майка ми от около 350-400 лева, а на баща ми около 600-700. Т.е., грубо 5% от семейния доход. Без съдии изпълнители, без кръвожадни банкови директори. Изплатиха го от 81-а до края на 89-а година. Разбира се, с по-големи месечни вноски.. И аз съчувствам, но никой не я е карал насила да взима ипотечен кредит. Много хора опитаха да надскочат себе си в последните години. И изгоряха. Жалко, разбира се. На всеки може да се случи.
+7
 
 
Кураж на тази жена, съчувствам й искрено и се надявам скоро да изплува от дъното и да заживее спокойно, за да усеща радостта от живота.
+6
 
 
повече от това не може да потъне, сега да се хване камериерка в хотел - ядене без пари и спане без пари, докато си стъпи на краката ...
на 08.01.2015 г.
+16
 
 
Силните хора се опитват сами да се справят с проблемите си без да търсят помощ от други.Жива и здрава и повече късмет през новата година.
+20
 
 
Не взимайте кредити. Смърт за банкерите и банките им. Пожелавам на жената да не допуска тази грешка отново и бързо да стъпи на краката си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: