ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Обсъждат да отпадне ли забраната за пушене в заведенията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 22.01.2015Коментари (18)3967
©
Отпадане на забраната за пушене в заведенията ще се обсъжда днес в парламента. Ако промените бъдат приети, ще се върне старият режим - с възможност за обособяване на специални помещения за пушачи.

Според вносителите на предложението от "Атака" - сегашният нарушава правата на хората, които искат да си запалят цигара в ресторанта, например.

Някои от депутатите признават, че сегашната пълна забрана за пушене в заведенията често не се спазва.

Източник: Нова тв



Още по темата: общо новини по темата: 137
21.02.2024 »
17.01.2024 »
14.02.2022 »
29.07.2021 »
13.03.2019 »
04.09.2018 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Балине, няма кой да ти отговори на въпросите. За някой хора не е въпрос на принципи, нито на здраве, а на злоба. Скърцат със зъби и цъкат минуси.
0
 
 
Само глупави и безсмислени аргументи, нескопосано представени от незрели хора.Не пуша,пия както се казва "с отвращение",не харесвам педали,лесбийки и други така наречени хомосексуалисти,но НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИ ПРЕЧИ.Отговорете ми тогава,защото пречите на другите.Никой никого не кара насила да пуши,да ходи на места за пушачи/да вметна нещо-пушачите са много по толерантни от другите-по мои наблюдения/.Нещо не виждам върлите защитници на забраната да пълнят със самодоволно изражение кафенета,ресторанти и капанчета.Виж малкото места "обособени"за пушене пращят от посетители.Количеството продадени цигари/официално и контрабандно/ не са намалели.Изводът: далавера,корупция,"глоби",игра на котка и мишка.Накрая един апел към самоотвержените борци за народно здраве:" Ало,недорасли педали,къде ви е борбата с алкохола,наркотиците,отровните храни,димът от комини,автомобили,мръсотията по улици,паркове и градини?Защо свенливо мълчите по въпроса с легализацията на наркотиците,или се борим за това,което ни е изгодно.
+1
 
 
Голямо циврене пада от непушачите на тази тема. Можете ли да ми обясните, какво точно ви бърка като отидете в заведение да седнете в залата за непушачи и да не ви дими около вас, и да не ви миришат дрехите на Булгартабак и т.н. Какво точно ви бърка, че в съседната зала ще са седнали някакви хора и ще си пушат? Не знам каква е тази ваша комплексарщина на тема пуачи и забрани. В Гърция и в Румъния се пуши навсякъде, ако някой смята че сме по- бяла държава от тях да се събуди.
+4
 
 
Не разбрахте ли, че най-голямата мафия са пушачите? Няма да престанат да провокират хората докато не стане на тяхното. Имали права, много пъти съм го казвал - човек се ражда НЕПУШАЧ и започва да пуши по собствено желание, а не по принуда. Следователно когато пуши той нарушава правата на непушачите, а не те неговите когато се забранява тютюнопушенето.
Aнонимен
на 22.01.2015 г.
+5
 
 
А бе стига сте се занимавали с наркомани и пушачи. Решено е веднъж и край.От сега нататък трябва постепенно да се разширява зоната за непушачи. Сигурно ви е много приятно като видите малолетни ученички пред училищата с цигари в устата.
+4
 
 
Какви стожери на еврАЗИАТСКИ ценности биха били Атака, ако не защитаваха ориенталските навици? В строителните магазини законно се продава латекс, за който се плащат данъци. Не би трябвало да е проблем, ако някой използва правото да употреби законната си стока с пръскалка в ресторант. Разликата е единствено във въздействието - вместо да миришат, дрехите на клиентите наоколо ще бъдат освежени в нов цвят.
Aнонимен
на 22.01.2015 г.
+8
 
 
Хората искащи "да запалят в ресторанта" нямат това право и никой не им го дължи! Но от психопатите от атака друго не може да се очаква...
+12
 
 
НЯМА ПО-СМЕШНА ДЪРЖАВА!!! Не мога да разбера на кой му е приятно да отиде на заведение, в което не може са се диша и за 5минути дрехите ти миришат на булгартабак...
на 22.01.2015 г.
+4
 
 
Да накарат собствениците на заведения да си пускат аспираторите!
+3
 
 
В 90% от заведенията забраната не се спазва, така че обсъждането е безсмислено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: