ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев тръгна с победа през новата година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 24.01.2015Коментари (73)15348
Ботев стартира с победа зимната подготовка. "Канарчетата" се наложиха с 1:0 над Берое в контролна среща, изиграна на клубната база на пловдивчани в Коматево.

Възпитаниците на Петър Пенчев стигнаха до успеха с гол на Лъчезар Балтанов през първото полувреме. Балтанов се разписа след чудесен пробив на Лазар Марин по крилото, който намери непокрит халфа на "жълто-черните" в наказателното поле и той от изгодна позиция успя да насочи добре топката за единственото попадение в срещата.

Ботев ще изиграе още една проверка в България преди заминаването си на лагера в Турция. На 31 януари "канарите" ще примерят сили срещу Оборище (Панагюрище). Приятелската среща ще се играе на стадион "Беркут" в Брестник.

Ботев - Берое 1:0
1:0 Балтанов 34

Състав на Ботев: 89. Михаил Иванов, 11. Йордан Христов, 22. Пламен Николов (46' Роман Инес), 18. Радослав Терзиев (46' Росен Колев), 24. Лазар Марин, 38. Милен Гамаков (46' Владимир Айтов), 7. Мариян Огнянов (63' Християн Казаков), 19. Иван Цветков (к) (46' Стаислав Дрянов), 17. Лъчезар Балтанов (71' Серкан Юсеин), 30. Божидар Васев (71' Наско Минев), 23. Цветелин Чунчуков

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+21
 
 
Не мога да разбера каква е тази нашенска простотия - двата пловдивски отбора бият сериозни съперници в ситуация, в която всички са ни отписали от сериозните сметки - и пак се намират тъпаци да серат в чуждото канче, без да си гледат техния отбор! Очевадно е, че Ботев е по-обичания отбор в Пловдив. Локомотив също си има своите фенове, макар вече да не ходят на стадиона. Радвайте се на отборите си и не се занимавайте с глупости. От омраза и завист никой не е спечелил! Целият ни футбол е в миманса. 2 хиляди зрители на стадиона са нищо, но на фона на стоте на Лаута са си направо Маракана! По-добре да мислим как хората да се върнат по стадионите, как да се пълнят те, а не да си ги мерим. Няма смисъл. Ботев винаги е бил по-обичаният клуб!
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 25.01.2015 г.
+15
 
 
Много ми е кеф как х-говорящите фенове на Велбъжд Кюстендил вият като кучета.Осъзнават че Б група ги зове с пълна сила!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.01.2015 г.
+14
 
 
Оправете си темата: Наско е Милев, а Дрянов е Станислав.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Някои хора, при изнесените факти пак говорят за посещаемост!?!?!Е това ако не е циганска работа, то кое е!?!?Май Зума е прав, поне веднъж е бил прав!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.01.2015 г.
+15
 
 
Аз също останах приятно изненадан от блестящите прояви на Мишо, явно поддържа отлична форма. Данчо - бетон, Лазар игра отлично, Пламен - видимо се връща във формата в която беше в Ловеч, за разлика от есента, а Радо Терзиев просто залепна в отбраната - твърд и безкромисен, сякаш има 100 мача до сега. Милен и Лъчо не спряха да тормозят марулите, даже на моменти им изкарваха джигера... и картони-:) Васев и Чука - също. Ще ми се Казака да залепне на левия фланг - там ги минава като малки гари изпречелите му се.. Дрянов му трябва цял мач за да блесне - от там нататък ще е лесно. Росен играе отлично с глава, вкл. пред противниковата врата, но не е в желаната форма, но мисля че ще навакса. Мацата - перфектен с невероятен поглед и пас. А, ВУЙЧО - днес за пореден път всички видяха защо Иван Цветков е ВУЙЧО ВАНЬО - най-можещият и най-обичаният ни футболист! Ай, канариииии!
+15
 
 
Пловдив днес отново показа кой е отбора му.
+18
 
 
Да дадем време на Пепо и момчетата! Иначе, аз за себе си съм убеден, че влизаме в първата шестица и мачкаме наред за бронза! Ай, канарииии!!!!!
+23
 
 
Най-хубавото беше Лазар Марин - имаме си вече и ляв бег.Момчето изигра целия мач на ниво.Двойката централни защитници, с които Пепо започна, ми хареса.Васев се опитва да намери себе си, защото досега играеше на непривичен пост и много се старае , момчето.Иска ми се Дрянов да започне един мач вече като титуляр, защото виждам много качества в него, но като влезе на смяна е доста трудно да ги покаже.Казаков ми хареса и в него има хляб.Канари, нека дадем на Пепо много време и да не гоним празни надежди . Харесаха ми и феновете - много позитивни . Това е пътя ! Искахме треньор-канар, имаме го . Нека го подкрепим!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: